Δώσε του αξέχαστα φιλιά με αυτές τις τρεις τεχνικές!

Δώσε του αξέχαστα φιλιά με αυτές τις τρεις τεχνικές!

Το φιλί της αποπλάνησης θέλει τρόπο...

Μια από τις πιο απολαυστικές εμπειρίες που δύο εραστές μπορούν να μοιραστούν είναι τα φιλιά. Πρόσθεσε φαντασία λοιπόν σε τρία απλά βήματα...

Ακολούθησε το τρίγωνο
Θες κάτι διαφορετικό με σημαντικό βαθμό δυσκολίας και μπόλικη φαντασία; Κάνε την παρακάτω τεχνική η οποία ενδείκνυται και για τις ερωτικές στάσεις πρόσωπο με πρόσωπο. Ξεκινάς φιλώντας τον σύντροφό σου στα χείλη όπως συνηθίζεις. Σιγά σιγά αρχίζεις και κατευθύνεσαι προς το μάγουλό του. Συνεχίζεις προς το λαιμό του. Λίγα δευτερόλεπτα μετά κάνεις την ίδια διαδρομή προς τα πίσω. Ο στόχος είναι να τον φιλήσεις σε τρία διαφορετικά σημεία. Για να το κάνεις αισθησιακά το μυστικό είναι να μην πηγαίνεις άγαρμπα και βιαστικά από τη μία περιοχή στην άλλη. Δώσε μικρά φιλιά σε κάθε περιοχή και ασχολήσου με αυτή για λίγα δευτερόλεπτα.

Δάγκωσέ τον
Ένα από τα μυστικά του καλού φιλιού είναι ο τρόπος που θα χρησιμοποιήσεις τα δόντια σου. Υπάρχει ο σωστός τρόπος και ο λάθος τρόπος... Ο σωστός είναι να είσαι απαλή και αργή στις κινήσεις σου και όχι απότομη και επιθετική. Την επόμενη φορά που θα φιλήσεις τον καλό σου ρούφηξε πολύ απαλά τα χείλη του με τα δόντιά σου. Μετά τράβηξε τα προς το μέρος σου και πάλι απαλά και μετά χρησιμοποιήσε τη γλώσσα σου για να διαπεράσεις τα χείλη του. Ο στόχος δεν είναι να πονέσει αλλά να του δείξεις πόσο παθιασμένη είσαι με εκείνον.

Τα χέρια σου είναι φίλοι σου
Τα φιλιά είναι κάτι παραπάνω από τα χείλη σας. Για να μετατρέψεις ένα φιλί σε μια αξέχαστη εμπειρία για εκείνον είναι τυλίξεις τα χέρια σου γύρω του. Ακόμη μπορείς καθώς τον φιλάς να διαπερνάς με τα χέρια σου όλο το σώμα του και αν θες να κάνεις τα φιλιά σας ακόμα πιο ερωτικά βάλε τα χέρια σου στο πρόσωπό του και στον λαιμό του. Χαρίζει οικειότητα κα συναίσθημα στη διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη:

Ήρθε η στιγμή να χωρίσεις αν ο αγαπημένος σου κάνει ΑΥΤΑ τα 4 πράγματα