Βαρέθηκες τα ίδια; Τα 4 sex tips που θα σας απογειώσουν ξανά!

Βαρέθηκες τα ίδια; Τα 4 sex tips που θα σας απογειώσουν ξανά!

Υπάρχουν τρόποι να ανανεώσετε τη σεξουαλική σας ζωή απόψε!

Εσύ και το αγόρι σου είστε μαζί τόσο διάστημα ώστε οι σεξουαλικές σας συνευρέσεις θυμίζουν πλέον χορογραφία που κανείς δεν ξεχνάει την επόμενη κίνηση γιατί την έχει κάνει δεκάδες φορές; Νιώθεις πως η ερωτική σου ζωή αν και ξεκίνησε με πολύ πάθος πλέον στερείται φαντασίας και διάθεσης; Αν η απάντηση είναι "ναι" τότε θα πρέπει να ξέρεις πως είναι στο χέρι σας να γίνετε λίγο πιο "πικάντικοι" και να βρείτε το χαμένο πάθος. Πώς; 4 μικρά σεξουαλικά μυστικά μπορούν να σε βοηθήσουν.

1. Ξεκινήσε από την αρχή!
Ένα βασικό λάθος που κάνουν πολλές γυναίκες στο σεξ είναι πως πιστεύουν ότι οι άντρες δεν απολαμβάνουν το ίδιο με εκείνες τα προκαταρκτικά. Το ότι εκείνοι μπορεί να διεγείρονται πιο γρήγορα από το γυναικείο σώμα δε σημαίνει πως δεν έχουν λόγο να θέλουν τα προκαταρκτικά παιχνίδια! Μπορεί να μην το εκφράζουν με λέξεις όμως τα απολαμβάνουν εξίσου με σένα. Αν δώσεις στον σύντροφό σου προκαταρκτικά παιχνίδια με διάρκεια, φαντασία και πάθος θα κάνεις το σεξ σας ακόμα πιο απολαυστικό για εκείνον.

2. Φίλησέ τον με πάθος
Αν είσαι η γυναίκα που προτιμά ο άντρας να έχει τον έλεγχο τότε μάλλον περιμένεις από εκείνον να κάνει την κίνηση να σε φιλήσει και παράλληλα αφήνεις εκείνον να έχει τον ρυθμό των φιλιών σας. Ένας τρόπος να αλλάξεις τον τρόπο που φιλιέστε είναι να πάρεις τον έλεγχο εσύ. Μην περινένεις να έρθει εκείνος σε εσένα, αλλά φέρε τον με δύναμη κοντά σου και φίλησέ τον παθιασμένα χωρίς λόγο και ξαφνικά. Ο αιφνιδιασμός θα τον φέρει σε διάθεση αμέσως!

3. Σκέψου τι μπορεις να του πεις
Αν συνήθως είσαι σιωπηλή κατά τη διάρκεια μιας ερωτικής συνεύρεσης είναι η στιγμή να γίνεις λίγο πιο λεκτική! Οι περισσότεροι άντρες λατρεύουν τη γυναίκα που εκφράζεται στο κρεβάτι. Δε χρειάζεται να είσαι υπερβολική. Δε χρειάζεται να σε ακούσουν οι γείτονες στην απέναντι πολυκατοικία. Μικρές προτάσεις που θα του ψιθυρίσεις στο αυτί και εκείνοι οι κοφτοί ήχοι απόλαυσης φτάνουν για να του πεις πόσο πολύ σου αρέσει αυτό που κάνετε.

4. Μη φοβάσαι τις δοκιμές
Ο κυριότερος λόγος που πολλά ζευγάρια βαριούνται το σεξ είναι γιατί έπεσαν στη παγίδα της ρουτίνας. Πολλοί εραστές καταλήγουν να κάνουν μονάχα μια ή δυο ερωτικές στάσεις και επαναλαμβανόμενες τεχνικές και κινήσεις. Αυτή η επανάληψη των κινήσεων, όμως, κλέβει από τους εραστές τον ενθουσιασμό. Και αυτός ο λόγος είναι ικανός να φέρει χωρισμό. Τι μπορείς να κάνεις; Το μυστικό είναι να είσαι διατεθειμένη να δοκιμάσεις πράγματα που αρέσουν σε εκείνον και να κάνεις πράξη φαντασιώσεις που έχεις σκεφτεί εσύ. Τόλμησέ το απόψε κιόλας!

Διαβάστε ακόμη:

Ουπς! Οι 7 πιο αμήχανες στιγμές που μπορεί να σου τύχουν την ώρα του σεξ