Σκέφτεσαι ένα καλοκαιρινό one night stand; Οι 7 κανόνες που πρέπει να θυμάσαι

Σκέφτεσαι ένα καλοκαιρινό one night stand; Οι 7 κανόνες που πρέπει να θυμάσαι

Πριν ενδώσεις σε μια νύχτα πάθους διάβασε τις οδηγίες...

Επειδή η σχέση σας είναι ελεύθερη δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κανόνες. Πριν πεις το "ναι" στον γοητευτικό άντρα που γνώρισες διάβασε όσα πρέπει να έχεις στο νου σου για την νύχτα πάθους που έρχεται...

1. Σε προειδοποιούμε αγαπητή αναγνώστρια... Μην κάνεις one night stand με τον γοητευτικό συνάδελφο του γραφείου, με τον αδελφό φίλης ή φίλου σου, ή με οποιονδήποτε άντρα τον οποίο αναγκαστικά θα πρέπει να βλέπεις τακτικά μετά τη συνεύρεσή σας. Καθόλου βολικό και πολύ αμήχανο.

2. Βεβαιώσου πως οι προθέσεις σου για εκείνον και οι δικές του για εσένα είναι ξεκάθαρες και αμοιβαίες. Αν νομίζεις πως εκείνος προσβλέπει σε μια όμορφη αφοσιωμένη σχέση θα σου προτείναμε να εγκαταλείψεις την αποστολή ή έστω να είσαι πολύ ξεκάθαρη από την αρχή για το τι θες από εκείνον. Αν του πεις πως δεν υπάρχει πιθανότητα για σχέση και εκείνος είναι σύμφωνος τότε και μόνο προχώρησε.

3. Κράτησε τις συζητήσεις σας πριν την επαφή σας σε φιλικό κλίμα. Απέφυγε τις πολύ προσωπικές αποκαλύψεις και προτίμησε να μην αναφερθείς στην οικογένειά σου, στους πρώην σου ή στη γνώμη σου για την αγάπη, τις σχέσεις και τη ζωή. Είναι όλα περιττές πληροφορίες για την περίπτωσή σας.

4. Επειδή αυτός ο άντρας δεν σε ξέρει πολύ καλά είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να υιοθετήσεις έναν ρόλο στο κρεβάτι λίγο διαφορετικό από σένα. Για παράδειγμα μπορείς να γίνεις λίγο πιο απαιτητική σε όσα θες από εκείνον να σου κάνει ή πιο θετική στο να δοκιμάσεις πράγματα που δεν είχες τολμήσει στο παρελθόν. Μπορείς να εξελίξεις την τεχνική σου στο dirty talking και να του πεις φράσεις που δεν είχες ποτέ ξεστομίσει, αλλά πάντα ήθελες.

5. Μη νιώθεις υποχρεωμένη να καθίσεις αγκαλιά του μετά την ερωτική σας συνεύρεση. Μπορείς να του πεις να κοιμηθείτε μαζί, μπορείτε να πιείτε μαζί καφέ το πρωί, αλλά η αγκαλιά είναι προαιρετική.

6. Αν δε θες να τον ξαναδείς μην πεις ψέματα πως θα τον πάρεις τηλέφωνο. Μπορείς απλά να πεις το γενικό και υπέροχο "πέρασα υπέροχα μαζί σου". Αυτό και τελεία.

7. Τελευταίος, αλλά σίγουρα ο πιο σημαντικός κανόνας από όλους είναι να χρησιμοποιήσετε προφυλακτικό. Μη σκεφτείς να το κάνεις χωρίς προφύλαξη ότι και να σου πει εκείνος. Δεν ξέρεις το παρελθόν του, δεν είσαι η μοναδική του ερωτική σύντροφος και είναι σίγουρο πως δε να σου συμβεί οτιδήποτε για μια νύχτα πάθους!

Διαβάστε ακόμη:

Ουπς! Οι 7 πιο αμήχανες στιγμές που μπορεί να σου τύχουν την ώρα του σεξ

DPG Network