Τι θέλουν οι άντρες στο σεξ; Aυτά τα 5 sex tips θα σε βοηθήσουν!

Τι θέλουν οι άντρες στο σεξ; Aυτά τα 5 sex tips θα σε βοηθήσουν!

Ξεκίνησε τις νέες τεχνικές απόψε!

Τι θέλουν οι άντρες στο κρεβάτι; 5 απλά tips το αποκαλύπτουν...

Θέλουν να τους μιλάς πονηρά
Στους άντρες αρέσει να σε ακούνε αλλά να θυμάσαι πως δεν χρειάζεται να περιγράφεις κάθε στιγμή. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει πάντως δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να κάνουν στον παρτενέρ σου μερικές πονηρές λέξεις τη στιγμή της συνεύρεσης. Οι φράσεις "ειναι τόσο ωραίο", "αυτό που μου κάνεις είναι υπέροχο", "πιο δυνατά" είναι τόσο απλές αλλά τα αποτελέσματα θα τα δεις αμέσως!

Θέλουν να πάρεις τον έλεγχο
Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει και που ξέρει πως να το επικοινωνήσει στον παρτενέρ της. Δε σημαίνει πως πρέπει να πάρεις extreme μέτρα. Μπορείς απλά όταν είσαι από πάνω να κρατήσεις τα χέρια του πάνω από το κεφάλι και να αποκτήσεις τον έλεγχο στον ρυθμό και στη διείσδυση.

Θέλουν να παίρνεις πρωτοβουλίες στην αλλαγή των στάσεων
Οι άντρες πολύ συχνά παραπονιούνται πως οι παρτενέρ τους επιλέγουν μια δυο στάσεις και μένουν σε αυτές, όμως, πρέπει να βάλεις ποικιλία στο σεξ. Και όχι μόνο να δοκιμάζεις στάσεις, αλλά να αναλαμβάνεις εσύ την πρωτοβουλία να αλλάζεις στάσεις. Μην σε νοιάζει αν κάθε στάση θα σας εξυπηρετήσει. Σημασία έχει να βάλετε φαντασία.

Τους αρέσουν οι εκπλήξεις
Το να προσθέσεις μερικές νέες τεχνικές στο σεξ δεν είναι καθόλου κακή ιδέα. Μπορείς να κάνεις και το ίδιο το σεξ έκπληξη. Μπορείς να τον πιάσεις ενώ κάθεται στον καναπέ και να αρχίσεις να τον φιλάς μέχρι τα φιλιά να τον διεγείρουν αρκετά για να πάτε στο επόμενο στάδιο. Το να του δείξεις πως δεν μπορείς να κρατηθείς και τον θες εκείνη τη στιγμή είναι κατι που θα εκτιμήσει και θα στο επιστρέψει!


Θέλει να σε κοιτάει
Ο άντρας είναι οπτικός τύπος και αυτό πρέπει να το θυμάσαι για κάθε συνεύρεση. Το να επιλέγετε συχνά στάσεις που του επιτρέπουν να βλέπει το σώμα σου είναι ένα από τα πιο διεγερτικά πράγματα που μπορείς να του κάνεις. Αν πραγματικά θέλεις να τον κάνεις να τρελαθεί άφησέ τουν να σε κοιτάει όσο είσαι γυμνή και ασχολείσαι με το σώμα σου. Μην τον αφήσεις να σε αγγίξει ή να σε φιλήσει κατά τη διάρκεια. Αυτό θα αυξήσει την ανυπομονησία του για την επαφή.

Διαβάστε ακόμη:


7 μέρη που πρέπει να κάνεις σεξ τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου