Μην το κουράζεις! 5 σημάδια πως απλώς ΔΕΝ τον γουστάρεις

Μην το κουράζεις! 5 σημάδια πως απλώς ΔΕΝ τον γουστάρεις

Σε περίπτωση που δεν ξέρεις ακόμα τι να σκεφτείς για το νέο σου ραντεβού!

Είσαι σίγουρη πως του αρέσεις, αλλά δεν είσαι σίγουρη αν το αρχικό σου ενδιαφέρον για εκείνον οδηγεί σε κάτι περισσότερο. Τα σημάδια σου αποκαλύπτουν...

Απλώς δεν τον γουστάρεις αν...

1. Βρίσκεις τον εαυτό σου να μιλάει περισσότερο για τα μειονεκτήματά του παρά για τα προσόντα που διαθέτει.

2. Δεν σε νοιάζει ιδιαίτερα αν θα επιστρέψει το τηλεφώνημα ή το μήνυμά σου. Όπως επίσης δεν πιάνεις τον εαυτό σου να ανυπομονείς να στείλεις εσύ μήνυμα ή να του τηλεφωνήσεις.

3. Δεν έρχεται αυθόρμητα στη σκέψη σου μέσα στην ημέρα.

4. Ρωτάς τον εαυτό σου πώς θα αισθανόταν αν δεν τον ξαναέβλεπε και η απάντηση είναι "μμμ, ok".

5. Την πρώτη φορά που κοιμάται σπίτι σου δεν έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα να κάνεις τη συνηθισμένη beaute ρουτίνα σου – να πλύνεις τα δόντια σου, να βάλεις τις κρέμες σου, να κοιτάξεις αν τα φρύδια σου είναι εντάξει, να βάλεις κρέμα ματιών.

Ακόμα δεν είσαι σίγουρη;
Άκουσε προσεκτικά τον εαυτό σου όταν μιλάει για τα συναισθήματα που έχεις αυτόν. Απόλαυσες τον χρόνο που είχες μαζί του; Ένιωθες άνετα; Μπορείς να φανταστείς να είσαι θυμωμένη μαζί του και παρόλ' αυτά να θες να τα βρείτε; Ανησυχείς τι να πεις όταν είστε μαζί;

Αν οι απαντήσεις σου είναι "όχι" κάνε στον εαυτό σου τις παρακάτω δύο ερωτήσεις και βεβαιώσου πως απλώς ΔΕΝ τον γουστάρεις:

  • Νιώθεις έλξη για εκείνον; Η σωματική έλξη δεν πρέπει να είναι η βάση μιας σχέσης, αλλά είναι βασικό συστατικό της. Αν είσαι ελαφρώς αρνητική για την εμφάνισή του μην πεις στον εαυτό σου πως θα σε κερδίσει η προσωπικότητά του. Δε θα συμβεί ποτέ αυτό.
  • Θες να τον ξαναδείς; Αν γυρνώντας σπίτι από το πρώτο σας ραντεβού δε νιώθεις ενθουσιασμένη για τη δεύτερη συνάντηση τότε δεν ενδιαφέρεσαι για εκείνον. Το να πιέσεις τον εαυτό σου για δεύτερο ραντεβού είναι λάθος.

Διαβάστε ακόμη:

Πώς θα καταλάβεις έναν άπιστο άντρα; 5 σημάδια αποκαλύπτουν την «αταξία» του