Θες περισσότερο παθιασμένο σεξ; Μάθε πώς θα χτίσεις τη σεξουαλική σας ένταση

Θες περισσότερο παθιασμένο σεξ; Μάθε πώς θα χτίσεις τη σεξουαλική σας ένταση

Το σημαντικότερο όπλο σου στο κρεβάτι είναι η ερωτική ένταση που δημιουργείς πριν φτάσετε εκεί!

H σεξουαλική ένταση είναι το συναίσθημα που βιώνεις όταν βρίσκεσαι δίπλα στον άντρα που θες, αλλά δε κάνεις κάτι για αυτό. Αν σε έλκει ένας άντρας και εσύ θες να τον κάνεις να σε σκέφτεται διαρκώς το να χτίσεις τη σεξουαλική ένταση είναι το πιο ισχυρό όπλο σου στην κατάκτησή του. Λογικά σε έχουμε κάνει να αναρωτιέσαι με ποιους τρόπους μπορείς να το καταφέρεις. Για αρχή θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου τους παρακάτω 3 βασικούς κανόνες:

  • Μην είσαι σεξουαλικά διαθέσιμη κάθε φορά που σε θέλει
  • Μη φοβάσαι να τον προκαλείς
  • Μη φοβάσαι να του δίνεις αυτό το βλέμμα της υπόσχεσης και της αποπλάνησης όταν τον συναντάς.

Προκάλεσέ τον!
Ο πιο εύκολος τρόπος να χτίσεις την ένταση με το αντικείμενο του πόθου σου είναι να του πεις τι ΜΠΟΡΕΙ να γίνει στο μέλλον. Μπορείς να του τα πεις όταν βρεθείτε από κοντά ή μέσα από μηνύματα. Αντί όμως να του πεις κάτι όπως "θέλω να κάνουμε σεξ απόψε" προσπάθησε να είσαι πιο μυστηριώδης... «Δεν ξέρω αν θα περάσουμε τη νύχτα μαζί, θα δείξει αν μπορείς να μου αλλάξεις τη γνώμη μέχρι τότε". Να έχεις στο νου σου πως αυτό που θες είναι τον αφήνεις να αναρωτιέται και να σκέφτεται διαρκώς τι πραγματικά θες.
Εκτός από τη λεκτική αποπλάνηση, μη ξεχνάς και τη σωματική. Ο πιο εύκολος τρόπος για να το πετύχεις είναι να του δίνεις ΣΧΕΔΟΝ αυτό που θέλει.
• Τράβηξέ τον προς το μέρος σου, ακούμπησε τα χείλη του και μετά κάνε πίσω. Διώξε τον μακριά με τα χέρια σου και πες του... "θα πρέπει να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο για αυτό".
• Αν είστε έξω τότε πλησίασέ τον ψιθύρισέ του κάτι σέξι στο αυτί όπως "θέλω το σεξ σου τώρα" και μετά άλλαξε θέμα αμέσως. Δε θα σκέφτεται κάτι άλλο την υπόλοιπη βραδιά.

Χρησιμοποίησε το βλέμμα σου
Ένας από τους πλέον ξεκάθαρους τρόπους να χτίσεις την ερωτική ένταση με τον παρτενέρ σου είναι μέσω των βλεμμάτων. Είναι ένας πανίσχυρος τρόπος να περάσεις τα μηνύματά σου ειδικά αν τα βλέμματα σου συνοδεύονται με κάποια άτακτη φράση. Δε χρειάζεται να τον κοιτάς συνέχεια, πιθανότατα να δείχνεις και περίεργη, κάνε το, όμως, σε απρόβλεπτες στιγμές.

Top tip: Καθώς χτίζεις την ένταση θα νιώσεις πως τον θες εδώ και τώρα. Αυτή δεν είναι η σωστή στρατηγική. Θα έχεις περισσότερη ανταπόκριση από εκείνον αν τον αφήσεις να περιμένει. Θα δεις μάλιστα πως αν καθυστερήσειςτο σεξ σας μέρες ή και εβδομάδες θα νιώσετε μοναδικά όταν επιτέλους αφεθείτε στη σεξουαλική ένταση.

Διαβάστε ακόμη:

18 σημάδια ότι την έχει «πατήσει» μαζί σου!