«Ο σύντροφός μου δε μου φέρεται καλά και τώρα εμφανίστηκε ένας άντρας που με ενδιαφέρει»

«Ο σύντροφός μου δε μου φέρεται καλά και τώρα εμφανίστηκε ένας άντρας που με ενδιαφέρει»

Tι να κάνεις σε αυτή την περίπτωση

"Είμαι 18 χρόνων και έχω σχέση με ένα παιδί 25 χρονών. Είμαστε μαζί εδώ και δύο χρόνια και είναι πρώτη μου σχέση. Τον αγαπώ πολύ απλά κάποιες φορές μου φέρεται άσχημα και δεν εννοώ με τη βία αλλά με τα λόγια. Μέχρι που τα παίρνει πίσω αλλά εγώ έχω ήδη ξενερώσει και τον συγχωρώ και πάλι από την αρχή. Πριν μερικές ημέρες εμφανίστηκε στη ζωή μου ένα αγόρι το οποίο γνωρίζω από παιδί. Μου άρεσε πάντα σαν αγόρι και σαν χαρακτήρας και είναι επίσης 18 με τη διάφορα πως μένει σε άλλο χωριό μερικά χιλιόμετρα μακριά. Μεταξύ μας δεν έχει συμβεί τίποτα το σοβαρό απλά δείξαμε και οι δύο ένα ενδιαφέρον. Νομίζω πως κάτι νιώθω για αυτόν αφού περιμένω πως και πως για να τον δώσει μπροστά μου η για να μου μιλήσει και το γεγονός πως είναι κάπως που πάντα μου άρεσε κάπως με προβληματίζει. Νιώθω έλξη για αυτόν. Δεν ξέρω τι να επιλέξω. Να μείνω στην σχέση που ακόμα βρίσκομαι ή να δοκιμάσω και κάτι άλλο";

Αγαπητή αναγνώστρια,
Υπάρχουν δύο σημαντικά στοιχεία στην υπάρχουσα σχέση σου που πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου. Πρώτον, η λεκτική βία που όπως λες πως σου ασκεί και μην υποτιμάς καθόλου πόσο αρνητικό ρόλο μπορεί να διαδραματίσει σε μια σχέση. Σε κανέναν άντρα και σε καμία περίοδο στη ζωή σου δεν θα πρέπει να επιτρέψεις να σου μιλάει με λόγια που σε υποβιβάζουν και δε δείχνουν σεβασμό προς την προσωπικότητά σου. Ειδικά από το άλλο μας μισό τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες που στο τέλος πάντα καταλήγουν σε αδιέξοδες σχέσεις.
Το δεύτερο στοιχείο που πρέπει να αναλύσεις με τον εαυτό σου είναι ο ερχομός του τρίτου προσώπου που μπήκε στη ζωή σου και αποδεικνύει πως κάτι πάει λάθος με την τωρινή σου σχέση. Για εμάς η κατάλληλη λύση είναι να απομακρυνθείς και από τους δύο για να μπορέσεις να δεις ξεκάθαρα τι θες.

Διαβάστε ακόμη:

Ο τσακωμός κάνει καλό! 4 λόγοι που οι διαφωνίες σας ανανεώνουν την ερωτική σας ζωή