Οι 3 κανόνες που πρέπει να θυμάσαι πριν κάνεις casual sex με το αγόρι που σου αρέσει

Οι 3 κανόνες που πρέπει να θυμάσαι πριν κάνεις casual sex με το αγόρι που σου αρέσει

Για να γλιτώσεις πόνο και σκέψη μετά το υπέροχο σεξ μαζί του υπάρχουν οι σωστές κινήσεις

Από την πρώτη στιγμή που τον είδες η έλξη για εκείνον ήταν ακαταμάχητη. Το σεξ μαζί του φαντάζει υπέροχο, αλλά δεν είσαι σίγουρη για την επόμενη μέρα... Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι σκεφτείς και να προχωρήσεις μόνο εάν...

1. Ξεκαθαρίσεις το στάτους της σχέσης σας πριν κάνετε σεξ
Εκείνος είναι σέξι. Εσύ κολακεύεσαι με την προσοχή που σου δείχνει και σκέφτεσαι πως το σεξ μαζί του θα είναι υπέροχο. Αν όμως σου αρέσει αυτός ο άντρας και θες ένα είδος επικοινωνίας από το επόμενο πρωί ξεκαθάρισε τη σχέση σας πριν φτάσετε στην κρεβατοκάμαρα. Τα μηνύματά σου δέιχνουν πως υπάρχει ενδιαφέρον που ξεπερνά τις συναντήσεις για σεξ; Καταλαβαίνεις πως υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από την πλευρά σου για το άλλο άτομο; Μη φτάσεις στο σεξ μαζί του αν δε γίνει η συζήτηση για την επόμενη μέρα.

2. Νιώθεις άνετα με την επόμενη μέρα που έρχεται
Αν παρασυρμένη από το πάθος αποφάσισες να πας σπίτι του πριν ξεκαθαρίσεις τη σχέση δεν πειράζει αρκεί να είσαι άνετη με την γκρι ζώνη που έρχεται μετά. Το να προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις τη σχέση σας τώρα να θυμάσαι είναι πιο δύσκολο. Η μπάλα είναι στο δικό του γήπεδο, εκείνος δε σε ξέρει καλά και η σκέψη για σεξ δεν είναι ακόμα ώριμη στο μυαλό του. Συγκρατήσου και μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί συναισθηματικά.

3. Κάνε σεξ χωρίς προσδοκίες
Αν έκανες σεξ με κάποιον που ακόμη το είδος της σχέσης σας δεν είναι ξεκάθαρο τότε μην έχεις καμία προσδοκία από το αποτέλεσμα αυτής της γνωριμίας. Δύσκολο μεν -ειδικά αν σου αρέσει- αλλά μόνο έτσι μπορείς να αποφύγεις τα μπερδέματα. Το ότι χαμηλώνεις τον πήχη από όσα περιμένεις από εκείνον να ξέρεις πως θα σου γλιτώσει σκέψη και πόνο.

Διαβάστε ακόμη:

Ποιος είναι ο κακός εραστής; Ο άντρας που κάνει αυτά τα 4 λάθη στο σεξ