Ο σίγουρος τρόπος να τον ερεθίσεις (σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες)

Ο σίγουρος τρόπος να τον ερεθίσεις (σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες)

Αμφιλεγόμενος αλλά αποτελεσματικός!

Μπορεί να μη συμβαίνει συχνά, αλλά και οι άντρες κάποιες φορές δεν έχουν διάθεση για σεξ. Για τη γυναίκα το να μην έχει ερωτική διάθεση ο σύντροφός της (ειδικά αν είναι μια κατάσταση η οποία επαναλαμβάνεται) μπορεί να είναι εκνευριστικό, αλλά τι μπορείς να κάνεις; Η επιστήμη έχει την απάντηση και είναι αμφιλεγόμενη!
Έρευνα που δημοσίευσε το ιατρικό περιοδικό Sexual Medicine υπογραμμίζει πως το να βλέπει ερωτικές ταινίες είναι ο τρόπος να τον φέρεις σε διάθεση!

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε 280 άντρες οι οποίοι απάντησαν πόσο συχνά έβλεπαν πορνό ταινίες και παράλλητα το επίπεδο της ερωτικής τους διάθεσης στην καθημερινότητά τους. Οι μισοί από τους άντρες που συμμετείχαν είχαν σοβαρή σχέση. Μετά τους έβαλαν να παρακολουθήσουν ακατάλληλες ταινίες και μετά βαθμολόγησαν οι ίδιοι τη σεξουαλική τους επιθυμία. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως οι ερωτικές ταινίες συνδέονται με έντονη σεξουαλική επιθυμία συμπεριλαμβανομένης της επιθυμίας για τη σύντροφό τους. Αυτή είναι μια αμφιλεγόμενη τακτική για να τον κάνεις να έρθει σε ερωτικό mood καθώς μπορεί να ζηλέψεις, αλλα η επιστήμη μίλησε!


Διαβάστε ακόμη:

Οι 7 τρόποι για να καταλάβεις ότι είναι ένας αναξιόπιστος άντρας

DPG Network