Οι κανόνες της επιτυχίας: Πώς θα τον κάνεις δικό σου βήμα-βήμα

Οι κανόνες της επιτυχίας: Πώς θα τον κάνεις δικό σου βήμα-βήμα

Ακολούθησε τα παιχνίδια τακτικής και δε θα χάσεις

Mόλις βρεις τον άντρα που σου προκαλεί τις γνωστές πεταλούδες στο στομάχι, που κάνει την καρδιά σου να χτυπά πιο έντονα, που δε φεύγει από το μυαλό σου όλη μέρα... η δουλειά σου μόλις ξεκίνησε!
Το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να συγκεντρώσεις πολλές πληροφορίες για εκείνον και τη ζωή του. Μάθε όσα μπορείς περισσότερα για τη γενικότερη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το αντικείμενο του πόθου σου.

• Σε τι φάση της ζωής του βρίσκεται;
• Αντιμετωπίζει επαγγελματικά ή οικονομικά προβλήματα;
• Έχει άλλη;
• Οταν αναφέρουν το όνομά σου κοινοί γνωστοί πώς αντιδρά;
• Έχει ρωτήσει κοινούς φίλους για εσένα;

Όλα τα παραπάνω βέβαια με διακριτικότητα και χωρίς να αφήσεις να φανεί ότι ενδιαφέρεσαι. Να ξέρεις πως οι άνδρες είναι στο βάθος τους "κυνηγοί". Αν θέλεις να χάσεις έναν άντρα στο άψε σβήσε, πες του ότι πεθαίνεις γι' αυτόν. Θα εξαφανιστεί πριν το καταλάβεις!

Ήταν... τυχαίο!
Ο,τι και να κάνεις, θα πρέπει να φανεί ότι προέκυψε τυχαία. Δημιούργησέ του την ψευδαίσθηση ότι αυτός κινεί τα νήματα και ότι εσύ απλώς ακολουθείς. Μην τυχόν και μυριστεί ότι βρίσκεται σε κλοιό παρακολούθησης, γιατί τότε το έχασες το παιχνίδι. Αφού συγκέντρωσες και επεξεργάστηκες τις κατάλληλες πληροφορίες, περνάς στη δράση οργανώνοντας με προσοχή την πρώτη "τυχαία" συνάντηση. Οι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις από εδώ και στο εξής είναι:

  1. Το... ρεκτιφιέ είναι υποχρεωτικό! Ανανέωσε τη γκαρνταρόμπα σου, άλλαξε χτένισμα, περιποιήσου τον εαυτό σου.
  2. Αν η πρώτη τυχαία συνάντησή σας πρόκειται να γίνει σε bar, φρόντισε να μη συνοδεύεσαι από ένα τσούρμο φιλενάδες, αλλά από κάποιο γοητευτικό φίλο.
  3. Δείξε του πως αυτό έχει το πάνω χέρι στη γνωριμία σας και πως εκείνος κινεί τα νήματα.
  4. Κάνε τον να νιώσει ότι είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στο χώρο που βρίσκεστε. Δείξε προσοχή σε ό,τι λέει και πες κάτι που να δείχνει ότι συμφωνείτε.
  5. Κάνε του ένα κομπλιμέντο, αλλά με τρόπο. Πες του ότι έχει ωραίο χαμόγελο. Μέχρι εκεί. Μην γίνεις πιο αναλυτική ή επεξηγηματική, γιατί θα εκληφθεί ως κολακεία.
  6. Δείξε του ότι δεν είσαι μια γυναίκα σαν όλες τις άλλες. Κυρίως με την προσωπικότητά σου και τη συμπεριφορά σου. Και σε καμία περίπτωση μην προσπαθήσεις να δείξεις κάτι που δεν είσαι.
  7. Δημιούργησε μυστήριο. Μην του πεις τα πάντα για εσένα με το "καλησπέρα σας". Το μυστήριο είναι κάτι που ιντριγκάρει όλους τους άντρες και τους κάνει να τρέχουν πίσω από μια γυναίκα, ακόμα και αν δεν είναι το πρότυπο ομορφιάς που έχουν στο μυαλό τους.

Μην περιμένεις πολλά από την πρώτη συνάντηση. Μίλησέ του χαλαρά και ευγενικά σαν να μην τρέχει τίποτα. Το ζήτημα είναι να βρεθείς ξανά στο οπτικό του πεδίο και να κεντρίσεις το ενδιαφέρον του. Φρόντισε να υπενθυμίζεις την παρουσία σου χωρίς υπερβολές. Άσε το χρόνο να λειτουργήσει υπέρ σου, άσε τον να σκεφτεί τι θα έχει αν είναι μαζί σου, δώσε του ερεθίσματα και περίμενε αντιδράσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Πώς θα κρατήσεις το πάθος ζωντανό στη σχέση σου