Αν η σεξουαλική σου ζωή έχει βαλτώσει υπάρχουν τρόποι να την ανανεώσεις

Αν η σεξουαλική σου ζωή έχει βαλτώσει υπάρχουν τρόποι να την ανανεώσεις

Άλλαξε προοπτική και διάθεση!

Μερικές φορές εμείς οι ίδιες εγκλωβίζουμε σε μια ερωτική σχέση που δεν μας ικανοποιεί και αντί να προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε βυθιζόμαστε όλη και περισσότερο στη ρουτίνα που φέρνει μια μακροχρόνια σχέση. Υπάρχουν, όμως, οι τρόποι για να ανανεώσετε τις συνευρέσεις με τον αγαπημένο σας και δε θα χρειαστεί από εσάς ούτε κόπος ούτε χρόνος. Άλλωστε για τη δική σου απόλαυση μιλάμε.

  1. Ετοιμάστε ένα μοναδικό γεύμα με αφροδισιακά εδέσματα και κόκκινο κρασί και απλώστε τα σ' ένα καλοστρωμένο τραπέζι, στημένο με το μεράκι και το γούστο σας. Το φως των κόκκινων κεριών, η χαμηλή μουσική και μια αιθέρια μυρωδιά ξυπνούν τις αισθήσεις και προετοιμάζουν τη διάθεση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

  2. Φορέστε ένα εντυπωσιακό και αποκαλυπτικό φόρεμα, που θα έχετε συνδυάσει με ένα σετ καινούργια εσώρουχα. Η εικόνα του καινούργιου εξιτάρει τη φαντασία του αρσενικού, που θα θελήσει να σας ανακαλύψει ξανά.

  3. Δείξτε μια άλλη, καλύτερη πλευρά του εαυτού σας, με χαλαρή ερωτική διάθεση, μακριά από τη ζήλια και τις ανασφάλειες που μπορεί να έχετε συνήθως.

  4. Προκαλέστε διακριτικά το σύντροφό σας και παίξτε με τις αισθήσεις του, ξυπνώντας του την επιθυμία να σας διεκδικήσει.

  5. Κάντε τον να σας οδηγήσει στο κρεβάτι με σέξι μηνύματα μέσα στην ημέρα και εκπλήξτε τον με την ανανεωμένη ερωτική σας πρόθεση και διάθεση.

  6. Με πάθος και αισθησιασμό, κρατήστε τον σε ερωτική αναμονή όταν για παράδειγμα είστε έξω, χαϊδεύοντας τον διαρκώς και προκαλώντας τον ακόμα περισσότερο.

  7. Αντιμετωπίστε το σεξ ως δωρο για εσάς και για εκείνον και αφιερώστε βράδια για εσάς τους δύο και μόνο με στόχο να κάνετε πράξη όσες φαντασιώσεις έχετε ο ένας για τον άλλον.

Διαβάστε ακόμη:

Πώς θα κρατήσεις το πάθος ζωντανό στη σχέση σου