4 ανατρεπτικοί & σίγουροι τρόποι για πιο έντονους οργασμούς

4 ανατρεπτικοί & σίγουροι τρόποι για πιο έντονους οργασμούς

Δεν τους ξέρεις στο υποσχόμαστε!

1. Πιες ΈΝΑ ποτό
Ένα ποτήρι βότκα συνδυασμένο με τον χυμό της προτίμησής σου βοηθάει το σώμα σου να χαλαρώσει και να γίνει πιο ανοιχτό στην απόλαυση. Δύο ποτήρια, όμως, μπορούν να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Ο στόχος είναι το νευρικό σου σύστημα να χαλαρώσει και όχι να κατεβάσει ρολά!

2. Χαμογέλασε
Οι χαρούμενες σκέψεις τρέφουν τον υποθάλαμο του εγκεφάλου σου και από εκεί περνούν πολλές πληροφορίες για το νευρικό σου σύστημα που δημιουργεί άλλωστε και τους οργασμούς σου. Χαμογέλασε και γέλασε όσο πιο δυνατά μπορείς και όσο πιο συχνά μπορείς στην καθημερινότητά σου. Σκέψου κάτι που πάντα σου προκαλεί καλή διάθεση και τώρα οι χημικές ουσίες στον εγκέφαλο σου σε προδιαθέτουν για περισσότερη απόλαυση.

3. Κάνε διαλογισμό
Ο διαλογισμός σου μαθαίνει πώς να ηρεμείς την περιοχή του εγκεφάλου σου, που ονομάζεται νεοφλοιός και ο οποίος σου δίνει περισσότερους αισθησιακούς οργασμούς! Τακτικές συνεδρίες διαλογισμού είναι βασικό να προσθέσεις στο πρόγραμμά σου. Κάθισε στο σπίτι σου με κεριά και βάλε τον σύντροφό σου να καθίσει απέναντι σου ώστε να μπορείτε να κοιτάζεστε στα μάτια και να κρατάτε τα χέρια σας. Αναπνεύστε μαζί και ακολουθήστε την ενέργεια του άλλου. Μπορεί να σου ακούγεται παράδοξο, αλλά στην πράξη έχει αποτέλεσμα.

4. Πάρε μια βαθιά ανάσα και χαλάρωσε
Η χαλάρωση κοιμίζει τον νεοφλοιό και ξυπνάει τον υποθάλαμο και αυτό ακριβώς θέλεις. Όσο πιο γρήγορα περάσεις στο στάδια της χαλάρωσης στο κρεβάτι τόσο περισσότερο θα απολαύσεις το σεξ μαζί του. Και η χαλάρωση είναι μια κατάσταση την οποία μπορείς να μάθεις να επιτυγχάνεις. Μπορείς να κάνεις μαθήματα yoga για να το μάθεις ή και να προσπαθήσεις μόνη σου, ίσως πριν τον ύπνο, που είναι η κατάλληλη στιγμή.

Αν κατανοήσες τις παραπάνω προϋποθέσεις και μαζί με τον σύντροφό σου δουλέψετε στην απόλαυση του άλλου ο οργασμός σου θα έρχεται πιο σύχνα μπορείς να φανταστείς!

Διαβάστε ακόμη: