Οι 3 χρυσοί κανόνες των σχέσεων για να είσαι ΠΑΝΤΑ ευτυχισμένη

Οι 3 χρυσοί κανόνες των σχέσεων για να είσαι ΠΑΝΤΑ ευτυχισμένη

Τι πρέπει να κάνεις για να έχεις αυτό που θες στημ ερωτική σου ζωή

Τρεις κανόνες που αν ακολουθήσεις θα γλιτώσεις πολύ δράμα στην ερωτική σου ζωή... Έτοιμη;


1. Για να ξεπεράσεις έναν χωρισμό σταμάτα να είσαι στεναχωρημένη ή να θες εκδίκηση
Κάποιες φορές ένα αγόρι θα σε χωρίσει και όταν αυτό συμβεί θα πρέπει να μάθεις πώς να το ξεπερνάς γιατί σε κανέναν δεν αρέσει ένας στεναχωρημένος άνθρωπος. Είναι ενοχλητικό. Οι έρευνες έχουν δείξει πως η ευτυχία είναι ΕΠΙΛΟΓΗ. Το πρώτο βήμα για να τον ξεπεράσεις είναι να επιλέξεις να είσαι ευτυχισμένη ξανά. Αν διαλέξεις τον δρόμο προς την εκδίκηση τότε μάθε πως η καλύτερη εκδίκηση είναι να είσαι ευτυχισμένη. Αυτό αρκεί.

2. Φλερτ: Παίξε το λίγο δύσκολη
Είναι γεγονός πως το να παίξεις ένα έξυπνο παιχνίδι με το νέο αντικείμενο του πόθου σου θα σε βγάλει νικήτρια. Και όταν λέμε έξυπνο παιχνίδι εννοούμε να μη δώσεις πολύ νωρίς αυτό που θέλει. Και επειδή αυτό που θέλει πρώτα ένας άντρας είναι το σεξ σε αυτό αναφερόμαστε. Όταν αρνείσαι κάτι σε κάποιον τότε εκείνος το θέλει ακόμα περισσότερο. Όταν διαπιστώσεις πως ενδιαφέρεται δώσε του μια πρόκληση και την ικανοποίηση να σε κυνηγήσει. Δεν πρόκειται να φύγει αν σε θέλει πραγματικά.

3. Θέμα συζήτησης πρώτου ραντεβού: "Πόσα παιδιά θες";
Θα αναρωτιέσαι αν λέμε αλήθεια; Ναι, λέμε! Για όλους υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι χωρισμού και υπάρχουν όρια σε αυτά που αποδεχόμαστε από τον σύντροφό μας. Το αν έχει επιθυμία να κάνει παιδιά ή αν θέλει να παντρευτεί είναι λόγοι χωρισμού και γιατί να μην τους ξέρεις από την αρχή. Σε σώζει από χαμένο χρόνο και πολύ δράμα στο τέλος! Ρώτησε άφοβα!

Διαβάστε ακόμη:

Οι κανόνες της επιτυχίας: Πώς θα τον κάνεις δικό σου βήμα-βήμα