Σας λείπει η οικειότητα στο σεξ; Τι μπορείς να κάνεις...

Σας λείπει η οικειότητα στο σεξ; Τι μπορείς να κάνεις...

5 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι...

Αν είσαι έτοιμη να ενωθείς ξανά με τον σύντροφό σου 5 είναι τα στοιχεία που θα πρέπει να κάνεις με εκείνον...

Κοίταξέ τον στα μάτια
Δεν ακούγεται σημαντικό ίσως και να θεωρηθεί και αστείο. Σε καμία περίπτωση, όμως, μην υποτιμάς την ένωση και την οικειότητα που προσφέρουν τα βλέμματα δύο εραστών όταν συναντηθούν. Ένα βλέμμα αγάπης ή πάθους είναι η πιο δυνατή επικοινωνία που μπορείτε να μοιραστείτε. Θυμήσου τα βλέμματα που ανταλλάζατε στα πρώτα ραντεβού. Προσπάθησε να βρεις σε εκείνον αυτό το πρόσωπο.

Αγγίξτε ο ένας τον άλλον
Η σωματική επαφή είναι επικοινωνία και δε χρειάζεται λόγια. Αγγίξτε ο ένας τον άλλον ως έκφραση της αγάπης και υποστήριξης που έχετε ο ένας για τον άλλον. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να αφήνεστε και στις αγκαλιές. Μοιραστείτε την οικειότητα και το αίσθημα συναισθηματικής ασφάλειας που προσφέρει και στους δύο ένα μισάωρο αγκαλιάς στο κρεβάτι.

Γίνε πικάντικη στο σεξ
Φέρε στο νου σου τις πρώτες επαφές σας. Θυμήσου τις φορές που σκεφτόσουν διαρκώς το σεξ μαζί του και απολάμβανες κάθε σεξουαλική στιγμή. Αν θες να επαναφέρεις το σεξ στη ζωή σας σκέψου σέξι εικόνες από τη ζωή σας και ζωντάνεψε αυτό το συναίσθημα!

Κανονίστε προσεκτικά τις συναντήσεις σας
Πηγαίνετε έξω μαζί τακτικά. Μια μακροχρόνια σχέση έχει ανάγκη από αλλαγή και από κοινές δραστηριότητες για να αντέξει. Η προσπάθειά σου να διατηρήσεις την σεξουαλική και ερωτική σας διάθεση πρέπει να είναι διαρκής. Μην αφήνεις τη σχέση να φτάσει στο τέλμα. Δουλέψτε καθημερινά για την επικοινωνία και την οικειότητα.

Διαβάστε ακόμη:

Ούτε να το σκεφτείς: Πέντε πράγματα που ξενερώνουν τους άντρες