Σε απάτησε, τον συγχώρεσες και τον «πιάνεις» και δεύτερη φορά... Τι θα κάνεις;

Σε απάτησε, τον συγχώρεσες και τον «πιάνεις» και δεύτερη φορά... Τι θα κάνεις;

Ήρθε η στιγμή να τον αντιμετωπίσεις

"Θα ήθελα να μοιραστώ ένα θέμα μαζί σας που με πληγώνει καθημερινά. Ο σύντροφός μου που αρχικά η σχέση μας ξεκίνησε ως ελεύθερη με απατάει. Είναι δεύτερη φορά που τον πιάνω. Την πρώτη μέσω του κινητού όταν διάβασα μηνύματά του στο κινητό και τώρα που το τελευταίο διάστημα ξενυχτά μέχρι πρωί. Όταν ένα βράδυ τον ρώτησα αν έχει άλλη δεν μου είπε ούτε ναι ούτε όχι. Όλο αυτό το διάστημα είναι απόμακρος καθόλου τρυφερός και γενικά αποφεύγει τις συναντήσεις μας. Όταν τον συγχώρησα την πρώτη φορά μου είπε πως ήταν λάθος, δεν το ξανακάνει και θέλει να είναι μαζί μου.

Τον αγαπώ γιατί είναι ο μόνος που με έκανε να νιώσω τόσα συναισθήματα. Ακόμα και τώρα τον θέλω. Τι μου προτείνετε να κάνω
";

Αγαπητή αναγνώστρια,
Είναι σαφές πως έχεις αφήσει το συναίσθημα να υπερτερήσει κάθε λογικής σκέψης. Ο γενικός κανόνας πως αν στο κάνει μία φορά και φύγει ατιμώρητος μπορεί να το ξανακάνει στην επόμενη ευκαιρία σπάνια έχει εξαιρέσεις. Δεν θα αναφερθούμε ηθικολογικά στην απιστία, αλλά θα αναφερθούμε σε κάτι ακόμη πιο σημαντικό. Στο σεβασμό που πρέπει να έχει ένας σύντροφος προς τον άλλον. Η προδοσία και το ψέμα που περικλείει η απιστία δεν είναι σημάδι σεβασμού και αγάπης. Ο εγωισμός κάποιου να καλύψει τις δικές του ανάγκες χωρίς να σκεφτεί ότι στον δρόμο μπορεί να πληγώσει άλλους είναι ένα στοιχείο κακού συντρόφου που για εμάς δεν αξίζει να είναι κοντά σου. Μας γράφεις πως μόνο με εκείνον έχεις νιώσει τόσα συναισθήματα. Προφανώς αναφέρεσαι στα συναισθήματα, προδοσίας, θυμού και χαμένης αυτοπεποίθησης που σου χάρισε την πρώτη φορά απιστίας και της δεύτερης μόλις στο παραδεχτεί. Αν ήμασταν στη θέση σου και κατανοώντας απόλυτα το συναισθηματικό σου φορτίο εμείς θα φεύγαμε. Ναι, θα εξαφανιζόμασταν από έναν άντρα που δεν σεβάστηκε την αγάπη μας, που δεν έχει ιδέα πόσο κακό κάνει ο εγωισμός του και που θα στο κάνει και στο μέλλον αν τον δεχτείς ξανά πίσω. Να σου λείπει ένας τέτοιος άντρα. Και μόλις φύγεις από εκείνον θα το δεις ξεκάθαρα και μόνη σου.

Στείλε τη δική απορία στο info@queen.gr

Διαβάστε ακόμη:

«Ερωτεύτηκα τον κολλητό μου και δεν ξέρω πώς να του το πω»