Αν δε θες να πληγωθείς μάθε τους 8 κανόνες των friends with benefits

Αν δε θες να πληγωθείς μάθε τους 8 κανόνες των friends with benefits

Και οι ελεύθερες σχέσεις έχουν όρια!

Γνώρισες ένα πολύ νόστιμο αγόρι και νομίζεις πως μοιράζεται το ίδιο ενδιαφέρον με σένα να σε γνωρίσει και να μάθει πόσο καλό σεξ μπορείτε να κάνετε;
Αν αυτή τη στιγμή στη ζωή σου θες ελεύθερο σεξ και μόνο αυτοί είναι οι (απαράβατοι) κανόνες για να αποκτήσεις έναν φίλο με προνόμια χωρίς να βγεις πληγωμένη.

#1 Mην ερωτευτείς. Ο πρώτος και βασικότερος κανόνας αυτής της ιδιαίτερης σχέσης... Τρεις λέξεις... Μην τον ερωτευτείς... Ο πρώτος, ο βασικότερος και ο πιο δύσκολος από όλους! Σε προειδοποιήσαμε πάντως.

#2 Έχεσυναισθηματική ωριμότητα. Κατανόησε από την αρχή τι είδους σχέση ξεκινάς. Το ευτυχισμένο τέλος δεν είναι επιλογή. Ένα ικανοποιητικό τέλος είναι το ζητούμενο.

#3 Θέσε τους κανόνες σου. Πόσο συχνά θέλεις να έχετε επικοινωνία και πόσο συχνά θες να συναντιέστε; Φυσικά δεν θα υπογράψετε και συμβόλαιο, αλλά πρέπει και οι δύο να θέλετε να ακολουθήσετε τους κανόνες που θα αποκλείσουν τις παρεξηγήσεις.

#4 Μην κοιμηθείς με δύο φίλους από την ίδια παρέα. Είναι επικίνδυνο και μάλλον θα σε πιάσουν. Θα βρεθείς σε δύσκολη θέση κάποια στιγμή και μάλλον ξέρεις πως μιλούν οι άντρες μεταξύ τους για τις εμπειρίες τους στο σεξ.

#5 Μη βγαίνετε ραντεβού. Μπορεί να έχετε οικειότητα μεταξύ σας, αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία να βλέπετε ο ένας τον άλλον σε άλλο μέρος εκτός από το κρεβάτι. Θα χαλάσετε τη μορφή της σχέσης.

#6 Απέφυγε ρομαντικές σκέψεις για αυτόν. Είναι λίγο περίεργο αυτό... Όταν ξεκινάς το σεξ μαζί του θα μπορούσες να έχεις στο μυαλό σου κάποιον άλλον άντρα, που θα ήθελες για σχέση. Αυτό θα απομακρύνει την πιθανότητα να τον ερωτευτείς.

#7 Μην μπαίνεις στη ζωή του. Μην προσπαθήσεις να μάθεις πράγματα για την προσωπική του ζωή ή να κάνεις συζητήσεις για τη ζωή και τα προβλήματά του. Αυτό που θες και θέλει είναι το σεξ και οτιδήποτε άλλο θα πρέπει να αποφεύγεται. Πάρε τον τηλέφωνο για έναν λόγο και ΜΟΝΟ.

#8 Να είσαι ειλικρινής. Αν τον ερωτευτείς ή νιώθεις πως αρχίζεις να θες περισσότερα πράγματα από εκείνον οφείλεις σε εσένα και σε εκείνον να πεις την αλήθεια. Μόνο αν το πεις θα μπορέσετε να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας ξανά.

Διαβάστε ακόμη:

Μήπως σε εκμεταλλεύεται οικονομικά; 6 σημάδια αποκαλύπτουν...