Έρευνα: Πόσο διαρκεί το τέλειο σεξ;

Η απάντηση είναι πολύ διαφορετική από αυτό που έχουμε στο μυαλό μας

Καθημερινά, μαθαίνουμε αμέτρητα πράγματα γύρω από το σεξ. Τι θα πρέπει να κάνει ο άντρας, πώς θα πρέπει να αντιδράσει η γυναίκα, πού να τον αγγίξεις, που να... βάλεις τη γλώσσα σου και γενικότερα τι να κάνεις για να γίνεσαι κάθε φορά και καλύτερη. Άραγε σε έχει ποτέ απασχολήσει η διάρκεια του τέλειου σεξ; Γιατί καλά τα λέμε, και ωραία εκθειάζουμε τον παρτενέρ που αντέχει μία ώρα και βάλε, αλλά μήπως η διάρκεια αυτή είναι κάπως υπερβολική;

Πώς θα καταλάβεις ότι έχεις αρχίσει να ερωτεύεσαι τον κολλητό σου;

 

 

Λοιπόν για να μη σας κρατάμε σε αγωνία οι έρευνες οι οποίες έγιναν σε ΗΠΑ και Καναδά αποφάνθηκαν και ιδού τα αποτελέσματά τους: Το ιδανικό σεξ διαρκεί μεταξύ 7 και 13 λεπτών! Συγκεκριμένα, οι ερευνητές έλαβαν υπόψη τους το χρόνο της... διείσδυσης (του κυρίως πιάτου δηλαδή), η οποία είναι πάντα διάρκειας κάτω από 15 λεπτά.

Έρευνα: Ποια είναι η αγαπημένη στάση των αντρών στο sex;

 

 

Αυτό είναι μάλλον ενθαρρυντικό για τους άντρες, οι οποίοι σχεδόν πάντα βασανίζονται για να κρατήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο, ενώ η έρευνα στοχεύει στο να αποτρέψει και τα δύο φύλα, να έχουν μη ρεαλιστικούς στόχους κάτι που φυσικά βλάπτει τη σεξουαλική ζωή γενικότερα.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ