Είσαι single; Αυτές είναι σίγουρα οι ατάκες που έχεις βαρεθεί να ακούς

Είσαι single; Αυτές είναι σίγουρα οι ατάκες που έχεις βαρεθεί να ακούς

Ή αλλιώς... τι να μην πείτε σε κάποια που είναι μόνη

Η αλήθεια είναι ότι οι καιροί που διανύουμε είναι πολύ δύσκολοι. Όχι μόνο από οικονομικής άποψης, αλλά και από την άποψη των ανθρώπινων σχέσεων. Ναι φίλη μου, είσαι single, θέλεις να κάνεις σχέση και δεν μπορείς! Σε καταλαβαίνουμε. Το θέμα είναι βέβαια, ότι μπορεί εσύ να βιώνεις το δράμα της μοναξιάς, καλά όχι και δράμα αλλά λέμε τώρα, και να μην ενοχλείς κανέναν, ο περίγυρός σου όμως, για κάποιο δαιμονισμένο λόγο, έχει βαλθεί να σου σπάει τα νεύρα με τις μόνιμες ερωτήσεις αλλά και τα χαζά λόγια παρηγοριάς. Επειδή λοιπόν σήμερα, έχουμε λίγο πιο χιουμοριστική διάθεση, και μιας και αύριο είναι αργία, λέμε να σε κάνουμε να ευθυμήσεις, με ένα θέμα κάπως πιο ανάλαφρο και αστείο. Ιδού λοιπόν, οι 5 ατάκες που κάθε single γυναίκα έχει σιχαθεί να ακούει.

1. Μήπως είσαι πολύ επιλεκτική; Την επόμενη φορά που θα ακούσεις κάτι τέτοιο, γύρνα και πες: Γιατί τόσο χάλια με θεωρείς; Έτσι κι αλλιώς να ξέρεις ότι το θέμα της επιλεκτικότητας δεν παίζει και δεν έπαιζε ποτέ. Είσαι μοντέλο-celebrity-socialite και κάθε βράδυ πηγαίνεις σε τουλάχιστον 3 διαφορετικά πάρτι, όπου στην πέφτουν το λιγότερο 20 (καλλονοί) άντρες; Αν είσαι, όντως γίνε επιλεκτική γιατί απλά μπορείς να επιλέξεις από τα καλά το καλύτερο! Επειδή όμως υποψιαζόμαστε ότι είσαι ένα φυσιολογικό κορίτσι, όπως η πλειοψηφία, το ότι είσαι μόνη, μάλλον οφείλεται στις συγκυρίες και όχι στην επιλεκτικότητα. Ποια ώριμη γυναίκα, θα γνώριζε άντρα με τον οποίο θα τα έβρισκε και θα τον απέρριπτε επειδή δεν μοιάζει στον Beckham; Ας είμαστε σοβαροί.

2. Συγνώμη έτσι θα βγεις για ποτό; Υπάρχει άραγε καμία... Οmerta, που να λέει ότι αν βγεις έξω με φόρεμα ελάχιστα κάτω από τα οπίσθια, κόκκινο κραγιόν και μαλλί κομμωτηρίου, ότι θα κάνεις σχέση; Σεξ ίσως και να κάνεις αν και ακόμα κι αυτό μας φαίνεται απίθανο. Με λίγα λόγια, μην ακούς καμία φίλη που θεωρεί ότι το Σάββατο το βράδυ θα πρέπει να ντύνεσαι υπερπαραγωγή για να βγεις για ένα ποτό. Δε λέμε να μην περιποιηθείς τον εαυτό σου, αλλά για να πας στο μπαράκι 10 λεπτά από το σπίτι σου, το να βάλεις εφαρμοστό φόρεμα και γόβα στιλέτο, ίσως να είναι κάπως υπερβολή. Από την άλλη όπως βολεύεται η καθεμιά.

3. Όταν σταματήσεις να το ψάχνεις θα έρθει: Γιατί έχεις δει να φοράω ταμπέλα στο μέτωπο «Ψάχνω γκόμενο»; Ειλικρινά τι ακριβώς εννοεί ο κόσμος όταν ξεστομίζει αυτό το πράγμα; Μήπως νομίζουν ότι είμαστε σε ελληνική ταινία του '60; Το μόνο σίγουρο είναι, ότι ο παράγων τύχη είναι κάτι παραπάνω από σημαντικός. Τώρα αν εσύ εξομολογηθείς στην παρέα σου ότι θα ήθελες σχέση, πώς μπορείς να αλλάξεις το κάρμα σου δεν το γνωρίζουμε. Μην είναι η δύναμη του σύμπαντος; Θα σε γελάσουμε...

4. Δε βλέπεις κανέναν; Δηλαδή όταν λες ότι είσαι μόνη, τι μπορεί να εννοείς; Ότι βλέπεις κάποιον ή ότι δεν βλέπεις; Γενικά αντιλαμβανόμαστε ότι ίσως κάποιος να ρωτάει αν έστω κάνεις σεξ, αλλά σόρυ, μήπως η ερώτηση είναι λίγο αδιάκριτη και δεν πρέπει καν να απαντηθεί; Φαντάσου πόσο σε λυπήθηκε ο άλλος, που σε ρώτησε αν έστω ικανοποιείς κάποιες βασικές ανάγκες. Στην προκειμένη μπορείς να του πεις ψέματα, γιατί του αξίζει, και με την πρώτη ευκαιρία να τον κάνεις ρόμπα, γιατί δεν θα του κόβει και πολύ.

5. Δε νιώθεις μοναξιά; Εσύ τι λες ρε; Προφανώς και αισθάνομαι μοναξιά και θα προτιμούσα να μην αισθάνομαι, αλλά και τι να κάνω; Να αυτοκτονήσω;

6. Δεν αγχώνεσαι για το αν θα κάνεις παιδιά κάποια στιγμή: Πες ένα ξερό «Όχι» και στη συνέχεια ρίξτου μία δυνατή μπουνιά! Ε μα...

7. Πηγαίνεις σε μέρη όπου μπορείς να γνωρίσεις κόσμο; Βρε παιδιά, επειδή αυτό το ακούμε καιρό τώρα... Υπάρχουν συγκεκριμένα μαγαζιά που γνωρίζεις κόσμο; Δηλαδή στα υπόλοιπα ο κόσμος που υπάρχει δεν μιλάει και δε συστήνεται ή προσβάλλεται με ένα και μόνο βλέμμα; Μα για κάντε μας τη χάρη!

Έρευνα: Ποια είναι τελικά η καλύτερη ώρα για σεξ;

8. Πρέπει πρώτα να αγαπήσεις τον εαυτό σου για να τον αγαπήσει κάποιος άλλος: Και καλά, αυτό ίσως και να είναι αλήθεια. Αλλά είναι σχεδόν αδιανόητο να πιστεύει κανείς, ότι όλοι όσοι έχουν σχέση είναι τα σούπερ ισορροπημένα άτομα με άψογες διαπροσωπικές σχέσεις και τέλεια άποψη για τον εαυτό τους. Δυσκολάκι.

Όταν οι άντρες αποκαλύπτουν: Αυτά είναι τα μυστικά του απόλυτου στοματικού σεξ