Τον θέλεις πίσω; Αυτοί είναι οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι για να τον ξανακερδίσεις

Τον θέλεις πίσω; Αυτοί είναι οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι για να τον ξανακερδίσεις

Ακολούθησε τις συμβουλές και θα σου βγει σε καλό

Xωρίσατε και τώρα είσαι στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού καθώς δεν μπορείτε να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς αυτόν; Είτε φταις εσύ είτε όχι, βασικά συνήθως φταίνε και οι δύο, είχες συνηθίσει τόσο πολύ την παρουσία του και το γεγονός ότι είστε ζευγάρι-εκτός φυσικά από την αγάπη και τον έρωτα που προφανώς υπήρχε- που σου φαίνεται βουνό να μπορέσεις να είσαι μακριά του. Αν χωρίσατε λόγω τρίτου προσώπου λυπούμαστε αλλά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, εκτός πια αν ο καλός σου έκανε ένα... στιγμιαίο λάθος! Αν όμως οι λόγοι του χωρισμού είναι άλλοι, και όχι τόσο σοβαροί όσο το κέρατο τότε εκτός του ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να τα ξαναβρείτε, γιατί έτσι είναι τα πράγματα καλώς ή κακώς, υπάρχουν και κάποιες πολύ συγκεκριμένες μέθοδοι, τις οποίες μπορείς να εφαρμόσεις και να τον κάνεις να γυρίσει πίσω χωρίς να προσπαθήσεις και πολύ! Μη φανταστείς τίποτα κατινιές που δείχνουν οι ταινίες, αλλά επειδή η γυναίκα είναι το έξυπνο και το ισχυρό φύλο τελικά, αν όντως πάρει κάτι απόφαση μπορεί να το καταφέρει εύκολα και κυρίως... αναίμακτα! Εδώ λοιπόν σου έχουμε κάποια πολύ βασικά βήματα ώστε να κάνεις τον πρώην σου να πέσει και πάλι στην αγκαλιά σου! Να ξεκαθαρίσουμε ότι είμαστε κατά των πισωγυρισμάτων, αλλά καταλαβαίνουμε ότι η καρδιά είναι άτιμο πράγμα!

1. Σκέψου: Αρχικά θα πρέπει να βάλεις τα πράγματα κάτω και να προσπαθήσεις να καταλάβεις γιατί χωρίσατε. Μόνο αν γίνει αυτό θα μπορέσεις να προχωρήσεις στο... παρασύνθημα και κυρίως με καθαρό μυαλό και ψυχραιμία! Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να πεις τα πράγματα με το όνομά τους. Έφταιξες ή όχι, βάλε στην άκρη τον εγωισμό σου και κυρίως μείνε μακριά από το κινητό τις πρώτες πρωινές ώρες έπειτα μάλιστα από... κατανάλωση αλκοόλ! Θα πεις πράγματα που δεν θέλεις, θα μετανιώσεις και στη συνέχεια θα αποβούν μοιραία για την εξέλιξη της σχέσης σας.

2. Ενδιαφέρεται ακόμα;: Και καλά, εσύ τα βάζεις κάτω και τελοσπάντων καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι φταίτε και οι 2, αλλά εδώ φίλη μου υπάρχει μία πολύ σημαντική παράμετρος που έχει να κάνει καθαρά και μόνο με εκείνον! Σε θέλει ακόμα; Ενδιαφέρεται; Ή μήπως μόλις χωρίσατε βρήκε αμέσως άλλη, ή την είχε βρει και νωρίτερα, ή χαίρεται την ελευθερία του και δεν τον ενδιαφέρει απολύτως τίποτα; Αν είναι έτσι τα πράγματα τότε καλύτερα να μην κάνεις και πολλές προσπάθειες γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει λόγος. Ο άνθρωπος έλυσε τα «δεσμά» του-έτσι νιώθει- και δε δίνει δεκάρα για σένα! Σκληρό σίγουρα αλλά τόσο αληθινό!

3. Αποστάσεις: Οι άντρες δεν είναι τόσο παρορμητικοί όσο εμείς. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί εμείς να χωρίσουμε και την επόμενη μέρα να του χτυπάμε τα κουδούνια και να κλαίμε, αλλά οι άντρες σχεδόν ποτέ δεν κάνουν κάτι αντίστοιχο εκτός φυσικά αν παραπατάνε από το αλκοόλ! Άσε λοιπόν, όπως κάνουν κι εκείνοι, ένα περιθώριο 2 εβδομάδων με 1 μήνα χωρίς να έχετε καμία απολύτως επαφή. Έτσι όχι μόνο θα του λείψεις και εκείνος θα το καταλάβει, αλλά θα έχεις την ευκαιρία να ηρεμήσεις, να αποφορτιστείς και να σκεφτείς τα πράγματα ψύχραιμα και καθαρά. Αν μετά από το σύντομο αυτό διάστημα περνάς και μόνη σου καλά, τότε μάλλον δεν υπάρχει λόγος να μπεις στο τριπάκι να τον ξανακερδίσεις!

Aναρωτιέσαι γιατί δε σε γουστάρει; Σου έχουμε 4 βασικούς λόγους

4.Το κόλπο καμιά φορά δεν πιάνει: Μπορεί η ζήλεια να είναι ίσως το πιο παθιασμένο και καταστροφικό συναίσθημα, αλλά αυτά στην αρχή της σχέσης, τότε που φλέρταρες και με άλλους μπροστά του για να δεις αν ενδιαφέρεται! Τώρα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά γιατί πολύ απλά έχει προηγηθεί σχέση χρόνων! Καλό θα ήταν λοιπόν, όσο κι αν το έχεις ανάγκη και όσο και αν ο οργανισμός ζητά μία επιβεβαίωση και λίγο φλερτ, να μη συναναστραφείς ερωτικά κάποιον άλλον άντρα, εφόσον φυσικά έχεις σκοπό να κάνεις τα πάντα για να είστε ξανά μαζί! Ακόμα κι αν το κάνεις για να το μάθει εκείνος, θα φανεί τόσο ψεύτικο και τόσο... φτηνιάρικο που είναι σίγουρο ότι αντί να ζηλέψει θα σε σιχαθεί και ακόμα κι αν είχες κάποιες πιθανότητες να είστε και πάλι μαζί, τώρα τις εκμηδενίζεις.

Δώσε βάση: Αυτός είναι ο ένας και μοναδικός τρόπος για να μαγνητίσεις τους άντρες