Αγόρια απελευθερωθείτε: 4 πράγματα που θέλει να σου πει αλλά... φοβάται!

Γωγώ Φούντα
Αγόρια απελευθερωθείτε: 4 πράγματα που θέλει να σου πει αλλά... φοβάται!

Kαι με το δίκιο του δηλαδή

Πόσο πιο εύκολος θα ήταν ο κόσμος αν όλοι λέγαμε αυτό που σκεφτόμασταν, δεν συμφωνείς; Και πόσες κατεστραμμένες φιλίες, χωρισμένα ζευγάρια και σόγια στα μαχαίρια, καλά αυτά είναι έτσι κι αλλιώς, θα υπήρχαν αν πραγματικά είχαμε τα κότσια και φυσικά την απαραίτητη έλλειψη τακτ προκειμένου να βροντοφωνάξουμε αυτό που σκεφτόμαστε αλλά πάντα, λέμε το αντίθετο επειδή πολύ απλά αυτό θέλει να ακούσει ο συνομιλητής μας; Ειδικά στα ζευγάρια το θέμα λαμβάνει γιγάντιες διαστάσεις μιας και κακά τα ψέματα αυτός που καταπίνει και συμβιβάζεται είναι μονίμως ο άντρας! 'Η έστω τις περισσότερες φορές! Συνήθως δεν το αντιλαμβάνεται ότι υποχωρεί και πολύ απλά το κάνει προκειμένου να γλιτώσει τη γκρίνια της καλής του! Είναι βέβαια και κάποιες φορές, εκεί ακριβώς που το αίμα ανεβαίνει στο κεφάλι και τα μηνίγγια αρχίζουν και πονάνε, που είναι πια ολοφάνερη η εσωτερική του πάλη, η οποία διεξέγεται μέσα του απαγορεύοντάς του να σας πει κατάμουτρα αυτό που ακριβώς θέλει, γιατί πολύ απλά, ή θα χωρίσετε, μικρό το κακό, ή θα τον σκοτώσεις, όχι και τόσο μικρό! Ας πάμε να δούμε λοιπόν, κάποια πράγματα που σε έναν ιδεατό κόσμο ένας άντρας θα μπορούσε να σας πει χωρίς το... φόβο της δεξιάς σας γροθιάς!

1. Ναι έχεις παχύνει: Φήμες λένε ότι ο πρώτος άντρας που το είπε αυτό στην καλή του, έζησε μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά τη φράση αυτή και η τελευταία του εικόνα ήταν η ελαφρώς παραμορφωμένη, από τα νεύρα μουρίτσα της! Αυτό που συμβαίνει με τις γυναίκες είναι μαγικό! Επιμένουμε να ρωτάμε το περιβάλλον μας τουλάχιστον 3 φορές την μέρα αν έχουμε παχύνει και παρά το γεγονός ότι εμείς το βλέπουμε γιατί πολύ απλά τα παντελόνια μας πια δεν μας κάνουν, αν βρεθεί κάποιος να μας το πει, αυτομάτως είναι νεκρός! Εδώ λοιπόν ερχόμαστε να αναγνωρίσουμε το γυναικείο μυαλό που πολύ απλά στη συγκεκριμένη ερώτηση απαντάει στα τυφλά «και βέβαια όχι» και στη συνέχεια όλες μαζί αγαπημένες καταναλώνουν κουβάδες ποκ κορν βλέποντας ταινίες! Αγαπητέ μου φίλε, την επόμενη φορά που η καλή σου θα σου κάνει την παραπάνω ερώτηση παγίδα, καλά θα κάνεις να ΜΗΝ είσαι ειλικρινής γιατί ακόμα κι αν σου αρέσει περισσότερο τώρα, και το εννοείς, το δίκιο σου δεν θα το βρεις!

2. Οι φίλες σου είναι αντιπαθητικές: Η φράση αυτή δεν είναι απαγορευμένη επειδή εκείνη θεωρεί τις φίλες της τέλειες, που σε κάποιες περιπτώσεις είναι και αυτό, αλλά και πάλι δεν υπήρχε λόγος να τις αποκαλέσει κάποιος κότες, αλλά πολύ απλά γιατί αυτομάτως ακυρώνεις τις επιλογές της και κυρίως αισθάνεται εξοργισμένη επειδή η ίδια με τους δικούς σου φίλους περνάει τέλεια! Είναι αποδεδειγμένο δε, ότι οι γυναίκες είναι πιο άνετες με αντρικές παρέες, είναι πιο πολύ ο εαυτός τους και γελάνε περισσότερο. Αν εσύ λοιπόν βρίσκεις τις φίλες της τραγικές, σούργελα και όλα τα συναφή καλό θα ήταν να μην το πεις, ή τουλάχιστον όχι με τον τρόπο αυτό.

3. Μα τι ακριβώς φοράς: Έχεις παρατηρήσει ποτέ άντρες να σχολιάζουν το γυναικείο ντύσιμο; Εκτός του ότι το θέαμα είναι απλά απολαυστικό, τα σχόλια είναι τόσο καίρια και σωστά που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε μήπως έχουν κρυφό ταλέντο! Τελευταία μάλιστα, όλο και περισσότεροι άντρες προσέχουν σε μεγάλο βαθμό και το στιλ της κοπέλας που θα έχουν δίπλα τους. Κι αν για τη γυναίκα είναι εύκολο να... μεταμορφώσει τον καλό της στυλιστικά, ακόμα και με το ζόρι, για τον άντρα είναι κομματάκι πιο δύσκολο να κάνει στυλιστικές παρατηρήσεις στην καλή του! Τώρα βέβαια, αν βγαίνεις για ποτό μαζί του και έχεις ντυθεί σαν την Rihanna επειδή έτσι προστάζει η μόδα, ή έχεις βάλει πάνω σας την Άρτα και τα Γιάννενα ή ακόμα χειρότερα έχεις ντυθεί με τα απολύτως απαραίτητα, ένα βρακάκι, ένα σουτιέν και κάτι υφάσματα από πάνω, μην εντυπωσιαστείς αν την επόμενη μέρα σας πάει για ψώνια και είναι και πρόθυμος να τα πληρώσει όλα αυτός!

Σε τσακώσαμε: Τα μεγαλύτερα ψέματα που λέμε στους άντρες και... δεν τα πιστεύουν

4. Όχι δεν μου έλειψες ακόμα: Ξυπνάτε, αφού φυσικά έχετε κοιμηθεί μαζί, πάτε στη δουλειά και στο πρώτο μισάωρο του στέλνεις, «μου λείπεις»! Ε τώρα τι να σου πει; Ότι δεν έχεις προλάβει να του λείψεις; Μα μία ώρα πριν ήσασταν μαζί, πότε άλλωστε να προλάβει; Το κακό στην προκειμένη είναι ότι αν το αφήσεις για να απαντήσεις στο διάλειμμά σου, τότε θα αρχίσει την γκρίνια ότι την έχεις γραμμένη! Αν πάλι επιλέξεις να απαντήσεις χωρίς φυσικά να πεις κάτι αντίστοιχο, σημαίνει ότι δεν την θες και δεν την αγαπάς! Το να είσαι έστω και λίγο ειλικρινής και όχι φυσικά χαζογκόμενος(!) δεν της περνάει καν από το μυαλό! Αλλά όπως έχουμε πει πολλές φορές, άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

Τον θέλεις πίσω; Αυτοί είναι οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι για να τον ξανακερδίσεις