Η τεχνική του απόλυτου sexting: 6 άντρες αποκαλύπτουν τι είναι αυτό που τους αναστατώνει

Η τεχνική του απόλυτου sexting: 6 άντρες αποκαλύπτουν τι είναι αυτό που τους αναστατώνει

Aυτοί μιλούν κι εσύ κρατάς σημειώσεις

Δεν ξέρουμε αν το έχεις καταλάβει, αλλά ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας, του facebook και του κινητού, κάτι που σημαίνει ότι πλέον η επαφή πρόσωπο με πρόσωπο, έχει μειωθεί και ξαφνικά αποκτά πολλή περισσότερη σημασία αυτό που θα στείλεις από αυτό που τελικά θα πεις! Κάποιοι μάλιστα το έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο, που καταλήγουν να είναι δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι: Αυτός που έχει σάρκα και οστά, και αυτός που κρύβεται πίσω από την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού. Δεδομένου ότι εσύ φίλη μου, δεν έχεις μειώσει την κοινωνικότητά σου στο ελάχιστο (jessus) και δεδομένου ότι θέλεις να ανάψεις τον καλό σου ή να ξελογιάσεις ένα αγόρι που έχεις βάλει στο μάτι anyway, το οποίο εννοείται ότι ανταποκρίνεται στον έρωτά σου, μπορείς φυσικά να καταφύγεις στη λύση του sexting ώστε να τον προετοιμάσεις για το κυρίως πιάτο. Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό για το sexting το σωστό; Εμείς ρωτήσαμε φίλους και γνωστούς και σου παρουσιάζουμε με ειλικρίνεια-και ίσως περηφάνεια-τι θα ήθελε ένας άντρας να του στείλεις. Σημείωνε παρακαλώ...

1. Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι στους άντρες δεν αρέσει να λαμβάνουν τέτοια μηνύματα, αν δεν έχει προηγηθεί έστω και μία φορά σεξ ή έστω... κάτι. Αντίθετα με εμάς που έχουμε την τάση να φαντασιωνόμαστε άντρες με τους οποίους δεν έχουμε καμία απολύτως επαφή ή σχέση, οι άντρες από την άλλη δυσκολεύονται να έρθουν σε mood σκεπτόμενοι μία γυναίκα με την οποία δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα. Οπότε αν πάρουμε ως δεδομένο ότι σε έχει δει γυμνή, ήρθε η ώρα να του στείλεις το... στήθος σου! Γυμνό, με σουτιέν, όπως σε βολεύει βρε κορίτσι μου. Προσοχή: Μη στέλνεις ποτέ πρόσωπο. Δεν ξέρεις πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή. Τώρα αν σου φαίνεται τολμηρό όλο αυτό, συγχώρεσέ μας αλλά αυτά ζητήσανε. Τι να κάνουμε εμείς;

2. Συνεχίζουμε με τις λεπτομέρειες. Οι άντρες γενικότερα δεν έχουν μεγάλη φαντασία. Σίγουρα όχι τόσο μεγάλη όσο εμείς. Οπότε λοιπόν θέλουν πιο συγκεκριμένα πράγματα. Με λίγα λόγια, και για να γίνουμε σαφείς, ήρθε η ώρα να του στείλεις, τι ακριβώς θέλεις να σου κάνει ή τελοσπάντων τι να κάνετε μαζί. Και δεν εννοούμε μηνυματάκια ψιλοερωτικά, εννοούμε μηνύματα με κάθε λεπτομέρεια. Έχεις στο νου σου αυτό που λέμε ανατριχιαστική περιγραφή; Ε αυτό ακριβώς. Τούρμπο θα τον κάνεις κορίτσι μου να ξέρεις.

3. Αν είσαι από τις ντροπαλές-έλεος-και ντρέπεσαι να στείλεις τα παραπάνω, αλήθεια έλεος, ήρθε η ώρα να εξομολογηθείς μία φαντασίωσή σου. Και δεν εννοούμε φαντασίωση, φάση φιλιέστε και μετά κάνετε σεξ, αυτό είναι αναμενόμενο άλλωστε, αλλά φαντασίωση extreme και τολμηρή, με ολόκληρο σενάριο και υπόθεση. Μόνο έτσι θα μπορέσει να το πλάσει στο μυαλό του και φυσικά να έρθει κοντά σου με συνοπτικές διαδικασίες. Άντε σε φτιάξαμε πάλι.

4. Αν είσαι κάπως πιο... πονηρή-εκτός του ότι είσαι ο άνθρωπός μας-ήρθε η ώρα να αποδείξεις ότι έχεις κότσια και μπορείς! Στείλε του ότι μόλις... αυτοικανοποιήθηκες, είτε είναι αλήθεια είτε όχι μας είναι αδιάφορο, και ότι τον περιμένεις για δεύτερο γύρο. Πιστεύουμε ότι μόλις πατήσεις αποστολή, σε διάστημα 3 λεπτών θα σου χτυπάει το κουδούνι. Εκτός πια αν βάλει την μπέρτα του και προσγειωθεί στην... ταράτσα σου.

5. Όπως και οι ίδιοι ξεκαθαρίζουν, σημαντικό ρόλο στο sexting δεν παίζει μόνο το περιεχόμενο του μηνύματος, αλλά και η ώρα που θα το στείλεις. Με λίγα λόγια, αν ξέρεις ότι βρίσκεται στη δουλειά σε meeting-καλά εκεί θα τον συνεπάρεις-ή έξω με τους φίλους του για μπύρες στείλτου κάτι πονηρό και παιχνιδιάρικο, το οποίο σίγουρα θα τον αιφνιδιάσει και θα τον αναστατώσει. Το ακόμα καλύτερο δε, είναι ότι θα είναι σε περιβάλλον και σε στιγμή που δε θα μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα κάτι που θα τον κάνει ακόμα πιο ανυπόμονο.

6. Διοργάνωσε ένα σπέσιαλ βράδυ το οποίο θα περιλαμβάνει όλα όσα ξέρεις ότι του αρέσουν. Από φαγητό και ποτό στα αγαπημένα του μαγαζιά, την αγαπημένη του ταινία στη συνέχεια-ακόμα κι αν είναι με τον Steven Seagal-και φυσικά κλείσιμο με το καλύτερο σεξ της... δικής του προτίμησης. Όλα αυτά λοιπόν, στείλτα σε ένα μηνυματάκι, με την απαραίτητη σαλτσούλα πάντα και ετοιμάσου για μία πολύ καυτή βραδιά.