Σεξ με τον κολλητό σου; 4 βασικοί λόγοι για να μην το κάνεις

Σεξ με τον κολλητό σου; 4 βασικοί λόγοι για να μην το κάνεις

Mήπως να το ξανασκεφτόσουν;

Η αλήθεια είναι ότι στις μέρες μας δεν περνά μόνο η οικονομία κρίση αλλά και οι σχέσεις. Και όσο κι αν κάποτε μπορεί να μας φαινόταν αστείο και υπερβολικό σήμερα μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας ότι τα πράγματα είναι πολύ σκούρα! Δεν είναι μόνο ότι δεν υπάρχουν πλέον χρήματα για να βγεις είναι και το γεγονός ότι δεν υπάρχει η διάθεση! Από την μία είναι απολύτως λογικό μιας και όταν τα πράγματα στη δουλειά δεν πάνε καλά είναι αδύνατον να υπάρξει διάθεση για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι! Μέχρι εδώ καλά... Τι γίνεται όμως όταν μπαίνει στην μέση και το σεξ; Γιατί μπορεί ο άνθρωπος να είναι προγραμματισμένος να αντέχει και χωρίς σεξ χωρίς ουσιαστικά να επηρεάζεται η ζωή και φυσικά η υγεία του, επηρεάζεται όμως ο... ψυχισμός, τα νεύρα και οι ορμόνες του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αποδώσει πουθενά! Και τι γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις; Υπάρχει πάντα ένας καλός φίλος ο οποίος είναι πρόθυμος να μας βγάλει από την μιζέρια μας ανά πάσα ώρα και στιγμή, άντρες σου λέει μετά! Μάλιστα, όσο πιο καλός ο φίλος, τόσο το καλύτερο! Εμείς λοιπόν σου έχουμε κάποιους πολύ σημαντικούς λόγους για τους οποίους καλό θα ήταν να αποφύγεις το σεξ με τον κολλητό σου!

1. Απομόνωση: Το πιο σκληρό και ύπουλο σε αυτές τις καταστάσεις, είναι ότι όλοι ξεκινούν ως φίλοι που απλά κάνουν και σεξ μόνο και μόνο για να περάσουν καλά, να έχουν φυσικά μία... καβάτζα και τελοσπάντων να μην είναι θολωμένοι από την έλλειψη προκειμένου να μπορέσουν να βρουν και κάτι πιο φυσιολογικό. Ξέρεις κάτι όμως; Όταν έχεις έναν κολλητό, με τον οποίο μοιράζεσαι σχεδόν τα πάντα, και τον βλέπεις τουλάχιστον 5 φορές τη βδομάδα, αν μοιράζεσαι μαζί του και το σεξ, τότε το παιχνίδι είναι ήδη χαμένο! Ο λόγος; Εγκλωβίζεσαι, όχι μόνο εσύ αλλά και εκείνος, στην καθαρά αυτή σεξουαλική σχέση, με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολο να κάνεις νέες γνωριμίες, καθώς στο πίσω μέρος του μυαλού σου υπάρχει πάντα η λύση έκτακτης ανάγκης, ακόμα και αν δεν έχεις κανένα συναίσθημα πέραν του σεξουαλικού για εκείνον! Θα πεις για παράδειγμα: Που να κάθομαι να μιλήσω με τον τύπο στο μπαρ; Με περιμένει για σεξ ο Κώστας στο σπίτι!

2. Δεν υπάρχει μυστήριο: Και πες ότι είσαι εντάξει με την κατάσταση αυτή και δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα να κάνεις σεξ με τον κολλητό σου και ταυτόχρονα να φλερτάρεις και με άλλους άντρες! Ακόμα μάλιστα και αν σχεδόν συγκατοικείτε, που άλλωστε συμβαίνει συχνά στις περιπτώσεις αυτές,. Τι γίνεται όμως όταν ο καλύτερός σου φίλος έχει συνηθίσει να ρεύεται μπροστά σου δυνατά, να κάνει διάφορα άλλα πράγματα, να μην τα λέμε τώρα, να σου μιλάει για το σεξ που έκανε με άλλες ή και κάνει και τελοσπάντων ένα σωρό πράγματα τα οποία σιγά σιγά εξαφανίζουν οτιδήποτε θυμίζει έστω και λίγο ερωτισμό! Είναι μαθηματικά ακριβές, ότι μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα ξενερώσεις και τελικά δεν θα θέλεις ούτε ζωγραφιστό να τον δεις! Και το χειρότερο; Έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις όταν φέρει στο σπίτι κάποια άλλη γυναίκα;

3. Οι καυγάδες: Όσο εύκολο και φυσιολογικό είναι να τσακωθείς με τη σχέση σου, τόσο τραγικό είναι να τσακώνεσαι με τον φίλο σου, γιατί εφόσον έχει μπει στην μέση το ερωτικό στοιχείο οι καυγάδες θα είναι πολύ πιο συχνοί! Το κακό είναι βέβαια, ότι στην προκειμένη και να τσακωθείτε, είναι σχεδόν ακατόρθωτο να αποφύγετε ο ένας τον άλλο μιας και έπειτα από τόσα χρόνια στενής φιλίας, ο κύκλος σας είναι ακριβώς ο ίδιος ή σχεδόν. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που ακόμα και οι γονείς σου τον θεωρούν παιδί τους, με αποτέλεσμα αυτός να είναι παρών ακόμα και σε οικογενειακές συγκεντρώσεις. Και άντε μετά να εξηγήσεις στους δικούς σου ότι ο λόγος που του κρατάς μούτρα, είναι καθαρά και μόνο επειδή είχατε κανονίσει να πάτε σινεμά και εκείνος πήγε για μπύρες! Δεν πείθεις δυστυχώς...

4. Κι αν την πατήσεις;: Ναι είναι κάφρος και ναι έχει την πιο γλοιώδη και αστεία συμπεριφορά μαζί σου. Αλλά όσο να πεις το ότι κάνεις σεξ με έναν άνθρωπο δεν σημαίνει ότι δεν νιώθεις και τίποτα απολύτως. Δεν εννοούμε φυσικά να γίνει μία φορά υπό την επήρρεια αλκοόλ αλλά όταν μία επαφή επαναλάμβανεται, θα πρέπει να είσαι κυριολεκτικά αναίσθητος για να μην αισθανθείς τίποτα! Και ποιος συνήθως την πατάει; Η γυναίκα η οποία είναι και πιο συναισθηματική και πιο ευάλωτη! Φαντάσου λοιπόν να πέσεις στον έρωτά του και εκείνος να σε αφήσει στα κρύα του λουτρού γιατί στο μεταξύ βρήκε τη γυναίκα της ζωής του. Σκληρότατο...!