Οne night stand: Οι 8 χρυσοί κανόνες για να μην την πατήσεις

Οne night stand: Οι 8 χρυσοί κανόνες για να μην την πατήσεις

Ή αλλιώς... πώς θα κάνεις το τέλειο σεξ με έναν άγνωστο

Ευτυχώς οι εποχές αλλάζουν, οι άνθρωποι εξελίσσονται, και το ίδιο μπορούμε να πούμε και για τις σχέσεις. Τι σημαίνει αυτό; Ότι κορίτσι μου γλυκό και όμορφο, και σχέση να μην έχεις, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μείνεις χωρίς σεξ, γιατί πολύ απλά το σεξ είναι παντού! Ναι φίλη μου, πάνε οι εποχές που υπήρχαν ταμπού και ικανοποιούσες τις ανάγκες σου μόνο με τον εκλεκτό της καρδιάς σου. Σήμερα, η γυναίκα μπορεί να πάει σε ένα μπαρ ή ένα πάρτι, να δει έναν άντρα που της αρέσει και πολύ απλά αν είναι ελεύθερη να κάνει ό, τι γουστάρει! Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ακόμα και στην περίπτωση του one night stand, υπάρχουν πολύ συγκεκριμένοι κανόνες, οι οποίοι βέβαια έχουν ως μοναδικό σκοπό, να το κάνουν ακόμα πιο απολαυστικό. Ποιοι είναι αυτοί; Ρίξε μια ματιά παρακάτω...

1. Κανόνας 1ος: Η ειλικρίνεια είναι μία πολύ σπουδαία αρετή, πόσο μάλλον όταν έχει αποδέκτη τον ίδιο μας τον εαυτό. Οπότε, αν ψάχνεις να κάνεις σεξ με έναν άγνωστο μόνο και μόνο για να ξεχάσεις την μοναξιά σου, να ξεπεράσεις ένα δύσκολο χωρισμό, ή να ξεκινήσεις μία νέα γνωριμία, άστο καλύτερα, γιατί μάλλον δεν είσαι έτοιμη. Η βασική προυπόθεση είναι να θέλεις να περάσεις καλά και τίποτα παραπάνω.

2. Κανόνας 2ος: Εκτός βέβαια από τον εαυτό σου, θα πρέπει να είσαι ειλικρινής και με εκείνον. Για παράδειγμα, αν εσένα σου αρέσει και θα ήθελες να τον γνωρίσεις περισσότερο, δεν υπάρχει λόγος να μην το πεις. Επίσης, αν το μόνο που ψάχνεις είναι σεξ, και μετά μην τον είδατε, επίσης είναι κάτι πρέπει να ξεκαθαρίσεις. Διότι μπορεί εκείνος να σε έχει δει αρκετές φορές στο μαγαζί, να του αρέσεις, και απλά να έψαχνε την αφορμή να σου μιλήσει. Γενικότερα, σε όποια από τις παραπάνω περιπτώσεις κι αν ανήκεις, καλό θα ήταν να μιλήσεις.

3. Kανόνας 3ος: Εκτός από τα πρακτικά, οφείλεις να εξασφαλίσεις και την ασφάλειά σου. Φρόντισε λοιπόν, οι φίλοι σου να γνωρίζουν ακριβώς που είσαι ή για την ακρίβεια που πηγαίνεις. Επίσης, καλό θα ήταν να έχεις φορτισμένο το κινητό, γιατί ποτέ δεν ξέρεις, έτσι ώστε αν συμβεί το οτιδήποτε να υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσεις. Περιττό να πούμε ότι χρησιμοποιείτε προφυλακτικό. ΠΡΟΦΑΝΩΣ.

4. Κανόνας 4ος: Επειδή σχεδόν πάντα το επόμενο πρωινό είναι κάτι περισσότερο από βασανιστικό, ξεκαθάρισε, αν φυσικά πάτε σπίτι, ότι έχεις να σηκωθείς πολύ νωρίς για να συναντήσεις κάποιον. Με τον τρόπο αυτό, και την αμηχανία του δεν έχω τι να πω θα αποφύγεις και φυσικά αν είναι ο κλασικός εργένης, που ζει σε ένα βασίλειο ακαταστασίας και χάους, θα έχεις δικαιολογία για να μη μείνεις δευτερόλεπτο παραπάνω εκεί μέσα. Θυμάσαι υποθέτουμε την Carrie σε αντίστοιχη περίπτωση που δεν είχε ούτε χαρτί τουαλέτας να σκουπιστεί. Αν πάλι δεις ότι ο τύπος σου αρέσει, έχετε πράγματα να πείτε, και σου φτιάξει και πρωινό, με καφέ, χυμό αυγά και κέικ βανίλια, τότε πες ότι εντελώς ξαφνικά το ραντεβού ακυρώθηκε και έχει όλη την μέρα ελεύθερη! Τυχαίο;

5. Κανόνας 5ος: Βέβαια, για να πούμε και την αλήθεια, όσο καλά κι αν περνάς, δεν υπάρχει λόγος να του γίνεις στενός κορσές του ανθρώπου. Ακόμα κι αν αυτός επιμείνει να μείνεις όσο θέλεις, εσύ καλό θα ήταν να δείξεις λίγη διακριτικότητα και να του αδειάσεις τη γωνιά. Εξάλλου αν θέλει να σε ξαναδεί, μπορεί να σε πάρει ένα τηλέφωνο και να κανονίσετε να πάτε για ποτό.

6. Κανόνας 6ος: Η γυναίκα η σωστή η έμπειρη δεν αφήνει ίχνη! Διότι ακόμα κι αν αυτός σου έχει πει ότι είναι ένα μοναχικό περιστεράκι και αυτή τη περίοδο ψάχνει για αγκαλιά (σεξ) εσύ δεν μπορείς να ρισκάρεις να είναι δεσμευμένος ή ακόμα και παντρεμένος. Οπότε, λίγο πριν φύγεις, κάνε έναν κόπο να μαζέψεις όλα σου τα υπάρχοντα. Όχι ότι αν βρει κάποια το σουτιέν σου θα γίνει Ρένα Βλαχοπούλου και θα αρχίσει να μετράει διαστάσεις, αλλά από τη στιγμή που εσύ το μόνο που ήθελες είναι σεξ, δεν είναι κρίμα να φάει παντόφλα; Όχι ότι δεν την αξίζει, αλλά ας μην είσαι εσύ η αιτία.

7. Κανόνας 7ος: Σε περίπτωση που απλά εξαφανιστεί μην το πάρεις προσωπικά γιατί πραγματικά δεν έχει να κάνει με σένα. Ναι ξέρουμε, ότι η απόρριψη πάντοτε πονάει, ακόμα κι αν εσύ δεν ήθελες κάτι παραπάνω (γυναικείος εγωισμός) αλλά σε περίπτωση που εκείνος ήταν ξεκάθαρος, δεν μπορείς να του προσάψεις τίποτα. Εν τω μεταξύ, παίζει σοβαρά το ενδεχόμενο να συμβαίνει το πιο κουλό στη ζωή του, από το να είναι παντρεμένος, single daddy, μέχρι να έχει άγχος για την επέμβαση στο κότσι που θα κάνει σε 10 μέρες. ΠΟΤΕ δεν ξέρεις.

8. Κανόνας 8ος: Αν τελικά παρατήρησες κάτι περισσότερο από ένα απλό one night stand, και θέλεις η γνωριμία σας να συνεχιστεί, καλό θα ήταν να μην τον αρχίσεις στις αγκαλίτσες και τα φιλάκια, γιατί πολύ πιθανόν να αισθανθεί περίεργα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να του αφήσεις το τηλέφωνό σου και να του πεις ότι θα ήθελες πολύ να πιείτε έναν καφέ. Στο φως της ημέρας, τα πράγματα μεταξύ σας θα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα, και θα καταλάβετε και οι δύο αν το μεταξύ σας θα δουλέψει.