5 δοκιμασμένοι τρόποι για να τον κάνεις να σε θέλει σαν τρελός

5 δοκιμασμένοι τρόποι για να τον κάνεις να σε θέλει σαν τρελός

Eμπιστεύσου μας και δε θα χάσεις

Η αλήθεια είναι ότι ο έρωτας δε θέλει στρατηγική και συνήθως συμβαίνει εκεί που δεν το περιμένεις. Είναι βέβαια και μερικές φορές, που κάποια αγόρια το παίζουν κάπως πιο... δύσκολα και θέλουν ειδική μεταχείριση προκειμένου να πέσουν στην αγκαλιά μας. Βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς, η ειδική μεταχείριση έχει να κάνει περισσότερο με το πόση αξία δίνεις σε έναν άνθρωπο, αλλά για να μη στο χαλάσουμε ας δεχτούμε ότι κάποιοι άντρες είναι λίγο πιο ιδιαίτεροι. Tελοσπάντων, το θέμα μας στην προκειμένη είναι ένα και καυτό: Πώς θα κάνεις έναν άντρα τρελό και παλαβό για σένα, δεδομένου ότι το... παίζει και λίγο βαρύς και ασήκωτος; Λοιπόν, άνοιξε τα μάτια σου, βγάλε σημειωματάριο και διάβασε προσεκτικά...

1. Η ανεξαρτησία είναι το βασικό συστατικό μιας πετυχημένης γυναίκας που μπορεί να γοητεύσει έναν άντρα. Και δεν εννοούμε μόνο να είσαι οικονομικά ανεξάρτητη, αλλά να είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου και να μην πελαγώνεις με την πρώτη δυσκολία. Τι να το κάνει αγαπητή μου αν έχεις την τέλεια δουλειά, αλλά κατά τ' άλλα ζεις και συμπεριφέρεσαι σαν έφηβη; Κάτι που σημαίνει ότι δεν ξέρεις να βάλεις ένα πλυντήριο, δεν έχεις μαγειρέψει ποτέ στη ζωή σου και οι λογαριασμοί σου είναι απλήρωτοι μέχρι το τέλος του μήνα, μη σου πούμε και τις αρχές του επόμενου! Εκτός βέβαια από όλα τα υπόλοιπα, μία γυναίκα που δείχνει εμπράκτως, ότι δεν εξαρτάται από κανέναν άντρα και θα κάνει μια σχέση επειδή είναι ερωτευμένη και όχι για να καλύψει κάποιο συναισθηματικό κενό, είναι σίγουρα πολύ πιο ερωτεύσιμη. Κοινώς, μην είσαι λυσσάρα βρε κορίτσι μου.

2. Συνεχίζουμε με το απαύγασμα της γυναικείας τσαχπινιάς: Μην τα δώσεις ποτέ όλα με την πρώτη! Δηλαδή, περίμενε μέχρι να κάνετε σεξ, περίμενε μέχρι να ξεστομίσεις βαριές κουβέντες, περίμενε μέχρι να τον γνωρίσεις στον κύκλο σου, και φυσικά περίμενε μέχρι να αγοράσεις γι' αυτόν και μόνο εκείνο το καταπληκτικό και πανάκριβο σετ εσωρούχων που σε δείχνει τουλάχιστον σαν την Adriana Lima! Γενικά κάνε υπομονή και απλά δίνε του κάθε φορά αφορμές για να θέλει περισσότερα.

3. Εννοείται να είσαι απρόβλεπτη! Όχι να του κλείνεις ραντεβού και να μην εμφανίζεσαι ποτέ, αυτό λέγεται βλακεία βασικά, αλλά γενικότερα μπορείς να του κάνεις μικρές εκπληξούλες κάθε μέρα που περνάει. Για παράδειγμα, μπορείς να του πεις ότι θα πάτε σινεμά, κι εσύ να έχεις κανονίσει να τον πας σε ένα μέρος με υπέροχη θέα, όπου θα παίζουν βιολιά, ενώ παράλληλα θα δίνεις το όνομά του σε έναν αστερισμό που θυμίζει κάπως τα... μούσια του όταν είναι αξύριστα (καλά δεν εννοούμε κάτι τέτοιο, αλλά καταλαβαίνεις πιστεύουμε). Και φυσικά, το σεξ είναι η κατάλληλη περίσταση για να τον αιφνιδιάσεις, και να τον... ενθουσιάσεις! Φαντασία και κυρίως θέληση χρειάζεται.

4. Α και μην είσαι υστερική με την εμφάνισή σου. Δηλαδή εντάξει δεν είπαμε να βγεις έξω άβαφη, αχτένιστη με ένα τεράστιο σπυρί στο μέτωπο και μουστάκι άβγαλτο για ένα μήνα-ο Χριστός κι η Παναγία-αλλά μπορείς ωραιότατα να μην κυκλοφορείς και σαν λατέρνα για να πας για ένα ποτό. Γενικά στους άντρες αρέσουν οι ανεπιτήδευτες γυναίκες. Δοκίμασέ το και δε θα χάσεις.

5. Και προφανώς, άσε τη σοβαροφάνεια στην άκρη, γιατί η σοβαρότητα βρίσκεται αλλού και όχι αν κάθεσαι σαν παγοκολόνα ποζάροντας και παρατηρώντας ποιος σε κοιτάει. Οπότε άσε τον εαυτό σου ελεύθερο και γίνε όσο πιο αστεία μπορείς να γίνεις. Οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες με χιούμορ που δε διστάζουν να τσαλακώσουν τον εαυτό τους. Οπότε, ήρθε η ώρα να απελευθερώσεις το φλογερό σου ταπεραμέντο, καλή μου Ντένη Μαρκορά.

Διάβασε επίσης:

Στοματικό σεξ: 4 βασικοί λόγοι για τους οποίους δεν το κάνει