Τον θέλεις; 5 τρόποι για να μην μπορεί να σου αντισταθεί

Τον θέλεις; 5 τρόποι για να μην μπορεί να σου αντισταθεί

Και φυσικά να κολλήσει μαζί σου

Σίγουρα έχεις παρατηρήσει κάποιες γυναίκες οι οποίες οτιδήποτε κι αν κάνουν, είναι το λιγότερο ελκυστικές και ακαταμάχητες στους άντρες. Nαι είναι αυτές οι γυναίκες τις οποίες δε θέλουμε να βλέπουμε ούτε ζωγραφιστές, μιας και δεν μπορούμε για κανένα λόγο να δεχτούμε ότι οι άντρες τις κοιτάζουν και τους τρέχουν τα σάλια. Πριν όμως τις κάνεις εχθρούς σου και τις μισήσεις, βασικά να ξέρεις ότι αν τολμήσεις και πεις κακό για μία τέτοια παρουσία αυτομάτως γίνεσαι η κομπλεξικιά της ημέρας-τουλάχιστον για τους άντρες- σε συμβουλεύουμε να βάλεις κάτω τα πράγματα και να προσπαθήσεις να αποκρυπτογραφήσεις τη συμπεριφορά και τον τρόπο που κινείται και μιλάει. Και επειδή πολύ πιθανό να μη γνωρίζεις κάποια τέτοια γυναίκα, εμείς σου έχουμε εδώ τα 5 βασικά γνωρίσματα που θα πρέπει να έχεις προκειμένου να γίνεις όντως ακαταμάχητη σε όλα τα αρσενικά. Έχουμε και λέμε...

1. Να έχεις αυτοπεποίθηση: Αυτό είναι το Α και το Ω, και σίγουρα πολύ πιο ισχυρό από ένα ζουμερό στήθος ή ένα δίμετρο πόδι! Αν μπορείς μάλιστα να τα συνδυάζεις κιόλας, ακόμα καλύτερα, αλλά μετά θα ήταν σκάνδαλο, θα μας εκνεύριζες και θα κινδύνευε η σωματική σου ακεραιότητα. Anyway, επειδή έχουμε πια καταλήξει, ότι οι άντρες δεν είναι και τίποτα χαζοί, οι οποίοι απλά μαγεύονται από μία εντυπωσιακή εμφάνιση, έχουμε να σου πούμε, ότι δε βρίσκουν τίποτα πιο γοητευτικό από μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση ανεξαρτήτου εμφάνισης. Και δε σου λέμε να αρχίσεις να καταβροχθίζεις τα σάντουιτς με μανία και παράλληλα να λες ότι είσαι ok με το σώμα σου, αλλά αν το μόνο που έχεις να επιδείξεις είναι ένα ωραίο κορμί και όταν ανοίγεις το στόμα σου βγαίνουν τα τούβλα σε μορφή... λαίλαπας, τότε ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις και να σκεφτείς σαν ενήλικη.

2. Να είσαι μυστηριώδης: Ναι και δεν εννοούμε να κυκλοφορείς με καπαρντίνα, εφημερίδα με τρυπούλες και περούκα ράστα, ούτε να σε ρωτάει πώς σε λένε και να απαντάς με ύφος: «Δεν μπορώ να σου πω», λες και είσαι η Mάτα Χάρι, αλλά όταν ένας άνθρωπος κρατάει και κάποια πράγματα για τον εαυτό του, είναι τουλάχιστον ενδιαφέρων. Δεν υπάρχει λόγος για παράδειγμα να ανοίξεις όλα σου τα χαρτιά με την πρώτη, ούτε και να του πεις για τότε που κατουρήθηκες στο νηπιαγωγείο, και έκτοτε έχεις ψυχολογικό. Βασικά αν μας ρωτάς η σιωπή είναι χρυσός, αλλά εντάξει δεν είναι ανάγκη να κάθεσαι και στην... μούγκα. Απλά πρόσεχε λιγάκι με τις λεπτομέρειες της ζωής σου. Θα καταντήσεις σύντομα αρκετά βαρετή.

3. Mην είσαι Drama Queen: Οι άντρες θέλουν να είναι η ζωή τους εύκολη και απλή. Οπότε σε περίπτωση που θέλεις να αποζητά την παρουσία και την παρέα σου μη γίνεσαι σπαστικιά και γενικότερα μην τους προκαλείς εκνευρισμό. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μία γυναίκα, που έχει διαρκώς παράπονα και μονίμως κάτι την ενοχλεί. Βέβαια η αλήθεια είναι, ότι αν όντως είσαι έτσι, τότε πολύ πιθανό από ένα σημείο και μετά να σε αποφεύγουν και οι γυναίκες φίλες σου. Βέβαια αυτές έχουν λίγη περισσότερη υπομονή, οπότε αν δεν έχεις άντρα, ίσως σου μείνει η κολλητή!

4. Να είσαι θηλυκή: Oι άντρες θέλουν να αισθάνονται προστάτες και απαραίτητοι. Mε λίγα λόγια, πριν κάνεις το οτιδήποτε, θα πρέπει απλώς να είσαι γυναίκα. Μη διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθειά του και να νιώσεις απροστάτευτη γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι και θα σε προστατεύσει και θα του αρέσει κιόλας. Δεν εννοούμε φυσικά να μεταμορφωθείς σε μία... πριγκίπισσα που τα περιμένει όλα έτοιμα, προφανώς και όχι, αλλά δεν υπάρχει λόγος να τον... ευνουχίσεις κιόλας!

10 πράγματα που κανένας άντρας δε θα σου πει αλλά ξέρεις ότι είναι αλήθεια

5. Να έχεις τη δική σου ζωή: Ξέρεις ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος ενός άντρα; Να χάσει την ελευθερία του και να εγκλωβιστεί σε μία σχέση που θα είναι 24 ώρες το 24ωρο με την καλή του. Nαι ξέρουμε ότι εσένα αυτό δε σου φαίνεται και τόσο κακό αλλά για τον άντρα είναι μεγάλο πλήγμα. Οπότε τι καλύτερο από μία γυναίκα που ξέρει τι θέλει, έχει τη δική της ζωή και δεν κολλάει πάνω σε έναν άντρα μόνο και μόνο για να καλύψει τις ανασφάλειές της.

Είσαι απελπισμένη; 4 βασικοί τρόποι για να μην το δείχνεις