4 μεγάλοι μύθοι που όλες πιστεύουμε για τους άντρες

4 μεγάλοι μύθοι που όλες πιστεύουμε για τους άντρες

Ξύπνα επιτέλους

Η μοναδική μάχη που όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν πρόκειται ούτε να λυθεί, ούτε φυσικά και να λάβει τέλος, είναι αυτή των δύο φύλων! Όχι μόνο είναι ενδιαφέρουσα και... σέξι, αλλά κακά τα ψέματα είναι και ο μοναδικός τρόπος να διαιωνιστεί το είδος!!! Ανάμεσα λοιπόν σε άντρες και γυναίκες, υπάρχουν αμέτρητες διαφορές, αλλά ένα και μόνο κοινό: Η ανάγκη για έρωτα και συντροφικότητα! Το κακό βέβαια, που τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και μεγαλύτερο, είναι όλες αυτές οι συζητήσεις γύρω από τον ερωτα και το σεξ οι οποίες τελικά αντί να διαφωτίζουν, δημιουργούν λάθος εντυπώσεις κάνοντας τα δύο φύλα όχι μόνο να μοιάζουν πλήρως αντίθετα αλλά και εντελώς ανταγωνιστικά μεταξύ τους. Και όσο κι αν λες, ότι εσύ είσαι πιο ελαστική και δεκτική και πως δέχεσαι τις ιδιαιτερότητες των αντρών και φυσικά τις σέβεσαι, παρακάτω σου έχουμε κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα, που εμείς οι γυναίκες, ακόμη, πιστεύουμε για τα αγόρια, αλλά που ευτυχώς, ή δυστυχώς για εμάς, δεν ισχύει τίποτα!

1. Δε θα σε σέβεται αν κάνετε σεξ στο πρώτο ραντεβού: Ξέρεις αυτά τα έλεγαν παλαιότερα οι μαμάδες στις κόρες κυρίως για κοινωνικούς λόγους μιας και τα πράγματα δεν ήταν χαλαρά και γενικά πιο κουλ όπως είναι σήμερα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν όντως κάνετε σεξ στο πρώτο ραντεβού, να ξενερώσει, αν ωστόσο το μοναδικό που έψαχνε ήταν αυτό, αλλά υπάρχει εξίσου μεγάλη πιθανότητα να μην τον ενδιαφέρει και καθόλου! Αυτό που θέλουμε να πούμε, είναι ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, και ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις ακριβώς τι είναι αυτό που του αρέσει και τι όχι. Οπότε απλά πάρε τα ρίσκα σου και κάνε αυτό που εσύ θες.

2. Οι άντρες είναι κυνηγοί: Ναι φυσικά, από τα παλιά τα χρόνια, αλλά αυτό δεν είναι και απόλυτο ξέρεις! Στον άντρα αρέσει το κυνήγι αλλά μέχρι ενός σημείου. Δεν εννοούμε φυσικά να πέσεις με την πρώτη, αλλά και να του ψήσεις το ψάρι στα χείλη, όχι μόνο δεν είναι έντιμο αλλά στο τέλος θα του σπάσει και τα νεύρα. Το μυστικό είναι να κρατήσεις μία ισορροπία και κυρίως να μην τον ταλαιπωρήσεις. Γιατί είπαμε, καλό και το κυνήγι, καλό και το φλερτ αλλά αν τον άντρα τον έχεις ταλαιπωρήσει τόσο πολύ για να βγεις ένα παλιοραντεβού μαζί του, πολύ πιθανό εκείνο το βράδυ να προτιμήσει τελευταία στιγμή να δει μπάλα με τους φίλους του! Άδικο θα έχει;

3. Οι άντρες θέλουν να κάνουν σεξ με όλες τις γυναίκες φίλες τους: Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι: Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που θέλει να κάνει σεξ με όλους! Είναι αδύνατον και αφύσικο. Με το δεδομένο αυτό λοιπόν, είναι μέγα λάθος να θεωρούμε ότι οι άντρες βλέπουν ερωτικά όλες τις γυναίκες φίλες τους. Κάποιες πιθανόν και ναι, αλλά μόνο σε ότι έχει να κάνει με το σεξουαλικό κομμάτι, γιατί αυτό είναι κάτι που τους εξιτάρει! Γενικότερα όμως, είναι κομματάκι δύσκολο αν ένας άντρας έχει 10 φίλες, να φαντασιώνεται και τις 10! Και στην προκειμένη μπορεί η εμφάνιση να παίζει κάποιο ρόλο, αλλά όχι απόλυτο, διότι υπάρχουν παραδείγματα σέξι αντρών και σέξι γυναικών, που όντως είναι μόνο φίλοι! Πίστεψέ το...

Τον θέλεις πίσω; 4 πονηροί τρόποι για να τον ξανακερδίσεις

4. Θέλουν να μένει και κάτι στη φαντασία: Οι άντρες σκέφτονται το σεξ όλη μέρα και κάθε λεπτό που περνάει! Από την κοπέλα τους μπορεί όταν βγαίνουν να απαιτούν να είναι σεμνή και χαμηλοβλεπούσα, αλλά δεν τους ξενερώνει τίποτα περισσότερο από μία γυναίκα η οποία έχει κρύψει, εξαφανίσει θα λέγαμε, κάθε μέρος του κορμιού της! Ακόμα και από τον ίδιο σου τον εαυτό δες το: Σου την έπεσαν περισσότερο τότε που φορούσατε ζιβάγκο και τζιν, ή τότε που φορούσες φανελάκι και... το ίδιο τζιν; Μα φυσικά το δεύτερο για τον εξής απλούστατο λόγο: Ο άντρας θέλει να βλέπει δέρμα, είτε έχει να κάνει με σημεία όπως το στήθος και τα πόδια, είτε με σημεία όπως τα χέρια και η πλάτη! Στο κάτω κάτω, αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το πότε θα τα βγάλει όλα αυτά από πάνω σoυ!

Ποια είναι η καλύτερη μέρα του χρόνου για να γνωρίσεις κάποιον μέσω διαδικτύου;

DPG Network