6 βασικοί λόγοι για τους οποίους οι άντρες λατρεύουν να κάνουν στοματικό

6 βασικοί λόγοι για τους οποίους οι άντρες λατρεύουν να κάνουν στοματικό

Και νόμιζες ότι απλά τους ανάγκαζες κουτό...

Όσο απλό μπορεί να είναι το σεξ σαν πράξη, άλλο τόσο περίπλοκο μπορεί να γίνει όταν προστεθούν σε αυτό και διάφορες άλλες παράμετροι που έχουν να κάνουν κυρίως με τη σχέση και τη διάθεση των δύο εραστών, αλλά ακόμα και με το χαρακτήρα τους. Και τι συμβαίνει φίλη μου με το στοματικό; Και όταν λέμε στοματικό, δεν εννοούμε αυτό που του κάνεις εσύ-το οποίο συνήθως θεωρείται αυτονόητο-αλλά αυτό που σου κάνει εκείνος. Μπορεί λοιπόν να υπάρχουν και άντρες που όντως δεν το γουστάρουν-ειλικρινά θα πρέπει να αλλάξουν γνώμη-αλλά σε περίπτωση που πετύχεις άντρα να του αρέσει, να ξέρεις ότι θα περάσεις πολύ καλά φίλη μου. Οι λόγοι λοιπόν, για τους οποίους ο καλός σου, ο εραστής σου, ή ένας άντρας anyway λατρεύει να σου κάνει στοματικό, είναι οι εξής, απλοί και βασικοί.

1. Αρχικά είναι όλα θέμα διάρκειας και χρόνου. Με λίγα λόγια, και ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας η κανονική διάρκεια του σεξ, ξέρεις τώρα η διείσδυση, διαρκεί κάποια λεπτά της ώρας. Οπότε, σε περίπτωση που εκείνος είναι μερακλής και θέλει να σε περιποιηθεί, έτσι δε θα σε αφήσει να φύγεις. Οπότε, έχει κάνει δουλίτσα λίγο πριν, ώστε και η απόλαυση να είναι μεγαλύτερη αλλά και η... συνάντησή σας να κρατήσει περισσότερο.

2. Aς μην ξεχνάμε φυσικά και τον ακριβοθώρητο ταυτόχρονο οργασμό. Πώς αλλιώς θα μπορέσει να επέλθει όταν εκείνος είναι σαν να κάνει μονίμως αγώνα δρόμου και φυσικά να τερματίζει πρώτος; Και κακά τα ψέματα, πώς να του πεις του χριστιανού να περιμένει, όταν δεν μπορεί να κάνει και πολλά γι' αυτό; Οπότε, επικεντρώνεται σε ένα συγκεκριμένο σημείο για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα, και στη συνέχεια είστε έτοιμοι και οι δύο να βιώσετε την υπέρτατη εμπειρία του οργασμού. ΜΑΖΙ!

3. Εκτός φυσικά από τα πρακτικά του θέματος, υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα, τα οποία πολύ πιθανόν να τον εξιτάρουν, και τα οποία δεν είχες ιδέα ότι ισχύουν. Ξέρεις τι λατρεύει λοιπόν; Τα δάχτυλά σου που βυθίζονται μέσα στα μαλλιά του. Δεν είναι μόνο το γεγονός της ηδονής που σου προσφέρει, αλλά και το άκρως ερωτικό μασάζ που του κάνεις.

4. Kαι επειδή ο άντρας είναι καθαρά οπτικό ον, με το... ταξίδι του αυτό από πάνω μέχρι κάτω, έχει την ευκαιρία να δει, να μελετήσει και φυσικά να εκτιμήσει κάθε πτυχή του κορμιού σου. Τη λεκάνη, τα οπίσθια σου-σε περίπτωση που είσαι μπρούμυτα-τα πόδια σου και φυσικά το επίμαχο. Γιατί τελοσπάντων, τι νόημα έχει να είσαι με έναν άνθρωπο, όταν δεν σε ξέρει εκ των έσω; Να μη γνωρίζει δηλαδή για εκείνη την ελιά που έχεις εκεί χαμηλά;

5. Για να λέμε φυσικά και την αλήθεια, ένας άντρας που σε γουστάρει, γουστάρει και να σε κάνει ευτυχισμένη και χαρούμενη. Και τι γλυκιά που είσαι εσύ, όταν δε ζητάς δώρα αλλά ένα απλό και ταπεινό στοματικό! Και ναι, μπορείς να του ζητήσεις να σου κάνει μασάζ, να σου χαιδέψει τα μαλλάκια και τέτοια τρυφερούλια. Θα σου δώσει όμως τους εγγυημένους οργασμούς που σίγουρα θέλεις; NOT!

4 μεγάλοι μύθοι που όλες πιστεύουμε για τους άντρες

6. Και κάτι τελευταίο: Το στοματικό ο άντρας το βλέπει και σαν μία ύστατη συγνώμη σε σένα και την... κλειτορίδα σου! Διότι κακά τα ψέματα, κατά τη διάρκεια του σεξ, το σημαντικό αυτό κομμάτι του κορμιού σου, αγνοείται αρκετά. Οπότε, τι καλύτερο από το να επανορθώσει για το... κακό που σου κάνει;

Τον θέλεις πίσω; 4 πονηροί τρόποι για να τον ξανακερδίσεις

Εντός ολίγων ημερών, θα μιλήσουμε για τους λόγους για τους οποίους ένας άντρας... δε θέλει να σου κάνει στοματικό! Φόρτωσε με νεύρα και μείνε συντονισμένη.