Πρώτη φορά σεξ μαζί του; Σίγουρα θα προσέξει αυτό

Πρώτη φορά σεξ μαζί του; Σίγουρα θα προσέξει αυτό

Kαι δεν πάει το μυαλό σου

Είναι λογικό, οτιδήποτε κι αν κάνουμε για πρώτη φορά, να μας αγχώνει και να μας δημιουργεί έναν παραπάνω εκνευρισμό. Έτσι ακριβώς, συμβαίνει και με το σεξ με έναν καινούριο παρτενέρ, μιας και δεν ξέρεις τι να περιμένεις και κυρίως τι είναι αυτό που ζητάει και του αρέσει. Κι αν έχουμε αναλύσει ώρες ολόκληρες με τις φίλες μας, τις προτιμήσεις των αντρών και τα πράγματα που λανθασμένα πιστεύουμε ότι θα τους αρέσουν. Τελικά πού καταλήγουμε; Στο ότι όντως δεν έχουμε ιδέα!

Και μπορεί η... ζωηρή κουμπάρα της κολλητής σου να σε συμβουλεύει να φορέσεις δαντελωτό σύνολο (μπανάλ), ζαρτιέρες και να είσαι πιο άγρια και από τη Ζήνα τη Warrior Princess αλλά μάλλον πρέπει κάποιος να σου πει πέντε σωστά πράγματα. Στην προκειμένη ένα και μόνο! Δεν είναι ούτε τα εσώρουχα, ούτε το πεντικιούρ, ούτε και το στήθος σου που θα προσέξει αλλά κάτι άλλο στο οποίο ούτε που πηγαίνει το μυαλό σου.

81e3a1ae62ab618a525b62a22379c88d 247f0

Λοιπόν φίλη μου, το βασικό πράγμα είναι η αυτοπεποίθηση και μόνο! Και αν το καλοσκεφτείς, όταν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, τότε μπορείς οποιοδήποτε ελάττωμα να το γυρίσεις σε προτέρημα με συνοπτικές διαδικασίες. Οπότε, κάνε εντυπωσιακή είσοδο στην κρεβατοκάμαρα, νιώσε σαν να είσαι εσύ και καμία άλλη, και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνει καιρό να σε ξεχάσει. Μπορεί και ποτέ.

4 στάσεις για να φαίνεσαι κορμάρα κατά τη διάρκεια του σεξ

Εντάξει αν πας και με την τρίχα ζούγκλα, τότε θα σε θυμάται και ως το κορίτσι που έμοιαζε... πίθηκο!

Aν κάνεις αυτό αμέσως μετά το σεξ, η σχέση σου θα γίνει καλύτερη