Ο βασικός λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να κάνεις σεξ στο πρώτο ραντεβού

Γωγώ Φούντα
Ο βασικός λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να κάνεις σεξ στο πρώτο ραντεβού

Ας μιλήσουμε με ειλικρίνεια φίλη μου

Kαι αφού καταπιαστήκαμε με το μεγάλο θέμα, το «πώς θα φανεί σε έναν άντρα αν κάνεις σεξ μαζί του από το πρώτο ραντεβού», λέμε σήμερα να ασχοληθούμε με ένα άλλο θέμα, που έχει να κάνει πάλι με τα ραντεβού-γιατί εμείς σε συντροφεύουμε από την αρχή της σχέσης σου-, και κυρίως για ποιο λόγο μία γυναίκα θα ενδώσει στο σεξ από την πρώτη γνωριμία.

Και για να είμαστε ειλικρινείς, η πρώτη γνωριμία δεν είναι συνήθως το πρώτο ραντεβού, αλλά όπως γίνεται σχεδόν πάντα, έχει προηγηθεί μία έξοδος με κοινή παρέα όπου έχεις δει τον άλλο και αποφασίζεις αν σου αρέσει ή όχι. Με λίγα λόγια το σεξ με έναν άγνωστο ακυρώνεται.

Παρόλα αυτά, όπως έχει αποδειχθεί μέσα από στατιστικές, ο κύριος και βασικός λόγος για τον οποίο μία γυναίκα θα κάνει σεξ στο πρώτο ραντεβού, είναι γιατί πιστεύει λανθασμένα φυσικά, ότι με τον τρόπο αυτό θα αυξήσει τις πιθανότητες να υπάρξει και δεύτερο και κατ'επέκταση μία σχέση. Kάτι που δυστυχώς δεν ισχύει διότι πολύ απλά ο άντρας έχει την τάση να χάνει το ενδιαφέρον του όταν το σεξ έρθει τόσο σύντομα και χωρίς καλά καλά να έχει υπάρξει κάποια ουσιαστική γνωριμία.

8 πράγματα που όλοι οι άντρες θέλουν στο σεξ και ίσως να μην ήξερες

Οπότε, το συμπέρασμα είναι ότι αν θέλεις το κάνεις, αλλά σε περίπτωση που το κάνεις μόνο και μόνο περιμένοντας κάτι θετικό στο μέλλον, μάλλον δεν έχεις διαλέξει τη σωστή... μέθοδο!

Kεφάλαιο κέρατο: 5 άντρες αποκαλύπτουν γιατί το έκαναν