Koρίτσια ενωθείτε: Αυτά είναι τα πιο εκνευριστικά πράγματα που κάνουν οι άντρες στο σεξ

Koρίτσια ενωθείτε: Αυτά είναι τα πιο εκνευριστικά πράγματα που κάνουν οι άντρες στο σεξ

Δεν είσαι μόνη στον κόσμο αυτό φίλη μου

Και μιας και είναι Παρασκευή, και μιας και ο καιρός είναι χάρμα-το γεγονός ότι δεν είμαστε κάπου έξω να κάνουμε φωτοσύνθεση και να πίνουμε καφέ είναι άλλο θέμα-λέμε να ασχοληθούμε με ένα καθαρά γυναικείο θέμα, το οποίο πολύ πιθανό και να σε κάνει έξαλλη, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε, πάντα με το δικό μας ξεχωριστό τρόπο, να σε στο παρουσιάσουμε ευχάριστα και κυρίως... νόστιμα και γλυκούτσικα! Ποια είναι αυτά τα πράγματα που ένας άντρας κάνει στο σεξ και εσένα σε φέρνουν ένα βήμα πριν το νευρικό κλονισμό; Εμείς κάναμε ένα μικρό γκάλοπ και συλλέξαμε κάποιες αρκετά διαφωτιστικές απαντήσεις-σε συνδυασμό πάντα με κατηγορώ-γιατί όσο να πεις το θέμα εμπεριέχει ευαισθησία και πόνο! Ας πάμε λοιπόν να δούμε, δίχως φόβο και πάθος, γιατί κάποιες φορές είμαστε ένα βήμα πριν τους στείλουμε στο νοσοκομείο...

1. Εμείς εδώ, ναι το παραδεχόμαστε, έχουμε πει πολλές φορές ότι όταν κάτι σου αρέσει, καλό θα είναι να του το λες, για να ξέρει κι εκείνος πού βαδίζει anyway. Βέβαια, όλα αυτά τα λέμε, με την προυπόθεση να μην απευθύνεσαι σε κάποιο ντουβάρι αλλά σε ένα ον με σκέψη και κρίση. Θα θέλαμε εδώ υπεύθυνα ένα οποιοδήποτε αρσενικό να μας απαντήσει: Για ποιο λόγο εφόσον η παρτενέρ σου, σου λέει ότι αυτό που κάνεις της αρέσει, εσύ αντί να το συνεχίσεις, κάνεις σαν να σε έχει χτυπήσει ηλεκτρικό ρεύμα και αλλάζεις εντελώς τρόπο προσέγγισης του θέματος-είδες τι κομψά θέτουμε το θέμα-. Εχμμμ, δεν είπε ότι αυτό που κάνεις το σιχαίνεται. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; Ειλικρινά θα μας πάρει πάρα πολλά χρόνια για να καταφέρουμε να αντιληφθούμε τους λόγους της αψυχολόγητης αυτής συμπεριφοράς.

2. Και ας αναλύσουμε το θέμα του προφυλακτικού: Επειδή εσύ είσαι γυναίκα, και φοβάσαι λίγο περισσότερο και θέλεις να έχεις πάντα το κεφαλάκι σου ήσυχο, θέλεις να φοράει προφυλακτικό. Κάτι το οποίο δε θεωρούμε και τόσο τραγικό. Εμείς. Γιατί αν ζητήσεις από έναν άντρα, που παραδοσιακά ξεχνάει, να φορέσει, κάνει το λιγότερο σαν να τον έχουν ευνουχίσει! Θα σου βρει 15.000 δικαιολογίες για να μη βάλει, μεταξύ των οποίων και ότι με το συγκεκριμένο... μαραφέτι δεν επέρχεται η πολυπόθητη ανύψωσις! Και σε ρωτάμε: Σε τέτοια περίπτωση τι κάνεις φίλη μου; Εδώ σε θέλω μάγκα.

3. Το έχουμε αναλύσει ξανά αλλά επειδή είναι ένα θέμα που καίει, δε θα μπορούσε ποτέ να λείπει από το πρόγραμμα. Αυτός είναι σχεδόν βέβαια, ότι θα απολαύσει το στοματικό που θα του κάνεις, που σίγουρα θα του κάνεις γιατί και τι άλλο να του κάνεις-εκείνος όμως δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να κατέβει προς τα κάτω. Δηλαδή εμείς ψυχή δεν έχουμε; Και τις δικαιολογίες του τύπου «δεν το αισθάνομαι ακόμα, κι αν η μυρωδιά δεν είναι λεβάντας και δεν τη γουστάρω και τόσο πολύ», είναι... ηλίθιες, μην πούμε κάτι άλλο, και φυσικά μη αποδεκτές. Βέβαια η μάστιγα αυτή, έχουμε μία εντύπωση ότι θα συνεχίσει να εξαπλώνεται, μιας και όλο και περισσότεροι άντρες τείνουν να κάνουν... απλά τα βασικά! Σε περίπτωση που σου έχει τύχει η εξαίρεση, μην τον αφήσεις να φύγει!

4. Και μιας και πιάσαμε το θέμα του στοματικού, δε θα μπορούσαμε φυσικά να αγνοήσουμε και το κλασικό σπρώξιμο της... κεφαλής προς τα κάτω. Βρε χριστιανέ μου, άσε με να το κάνω μόνη μου με τους ρυθμούς μου. Τι φοβάσαι; Μη φύγω και σε αφήσω έτσι; Αν φυσικά το concept είναι κομματάκι πιο βίαιο, εκεί πάμε πάσο. Αλλά αν το σεξ σας στερείται θέματος, είναι άκυρο, άτοπο και επονείδιστο (ναι μάλιστα) να προχωρά σε αυτή τη βάναυση και εκνευριστική πράξη. Και τελοσπάντων, αν του ρίξεις και καμιά μπουνίτσα δε θα σε παρεξηγήσει κανείς.

Η στιγμή της αλήθειας: 5 (πολύ) αηδιαστικά πράγματα που όλες κάνουμε το χειμώνα

5. Και ας κλείσουμε, με το τέλος της πράξης και το γνωστό... τσιλάρισμα το οποίο θα χαρακτηρίζαμε ως σημείο 0! Σου έχει τύχει και σένα να τρέχει πανικόβλητος στην τουαλέτα και με το που επιστρέψει να βάζει βρακί και φανέλα λες και μόλις τον βίασες και δε θέλει να έχει καμία σχέση μαζί σου; Ναι φυσικά και έχει συμβεί σε πάρα πολλές, όπως επίσης να ξερένεται στον ύπνο-αυτό δικαιολογείται-ή να σου γυρνάει την πλάτη και να ασχολείται με το κινητό του. Το πρώτο είναι γελοίο, γιατί σε περίπτωση που ντρέπεται για το σώμα του θα πρέπει να τον ενημερώσεις ότι μόλις το είδες. Τα άλλα, τα συγκαταλέγουμε σε μορφή ασθένειας, και θα πρέπει να του χορηγήσεις φαρμακευτική αγωγή, κοινώς να του πάρεις το κινητό, αν θέλεις να σταυρώσετε κουβέντα. Διαφορετικά, πέσε και κοιμήσου γιατί δουλεύεις αύριο!

6 πράγματα που όλοι οι άντρες θέλουν στο σεξ αλλά ντρέπονται να ζητήσουν