Tι σημαίνει όταν δε σε φιλάει κατά τη διάρκεια του σεξ;

Tι σημαίνει όταν δε σε φιλάει κατά τη διάρκεια του σεξ;

Ρωτήσαμε και σου λύνουμε μία βασική σου απορία

Η αλήθεια είναι ότι το σεξ είναι κάτι που απασχολεί τόσο άντρες όσο και γυναίκες, με εμάς βέβαια να έχουμε μία τάση να υπερ-αναλύουμε τόσο πολύ την κάθε κίνηση, με αποτέλεσμα τελικά να χάνουμε την ουσία. Βέβαια, είναι και κάποιες φορές, που όντως συμβαίνουν πράγματα αξιοπερίεργα, τα οποία μας φρικάρουν, μας πανικοβάλλουν, και αφού τα συζητήσουμε με τις φίλες μας, καταλήγουμε πάντα σε λάθος συμπεράσματα.

Γι' αυτό λοιπόν γεμάτη απορίες φίλη μας, καλό θα ήταν σε τέτοιες περιπτώσεις, να πιάσεις έναν άντρα να τον βάλεις κάτω και να του κάνεις κάποιες πολύ βασικές και σημαντικές ερωτησούλες. Όπως ακριβώς κάναμε εμείς, ούσες ιδιαιτέρως θα λέγαμε προβληματισμένες, από ένα γεγονός που συναντάμε όλο και πιο συχνά σε γυναικείες συζητήσεις: Για ποιο λόγο δε σε φιλάει κατά τη διάρκεια του σεξ;

Έχουμε και λέμε: Υπάρχουν αρκετοί λόγοι γι' αυτό, όπως και διαφορετικές περιστάσεις. Για παράδειγμα, αν πρόκειται για κάτι casual, ένα one night stand ή μία σχέση βασισμένη μόνο στο σεξ, τότε απλά προσπαθεί να κρατήσει μία απόσταση και να αποφύγει τυχόν παρεξηγήσεις. Να ξέρεις ότι από τον συγκεκριμένο καλό θα ήταν να μην περιμένεις ούτε σχέση ούτε καν κάτι πιο τρυφερό, γιατί πολύ απλά μόλις σου ξεκαθάρισε τις προθέσεις του.

Τα 5 λάθη που κάνεις στα social media και δε σε αφήνουν να βρεις σύντροφο

Και φυσικά υπάρχει απάντηση και στην περίπτωση που η σχέση είναι μακροχρόνια. Φίλη μου, σε περίπτωση που ο καλός σου δε σε φιλάει και πολύ κατά τη διάρκεια του σεξ, δε σημαίνει ότι έχει πάψει να σε αγαπάει-μην κλαις-αλλά ότι πολύ απλά χρειάζεται να συγκεντρωθεί σε αυτό που κάνει-το σεξ εννοούμε-και όχι στο να σου δίνει φιλάκια. Ας μην ξεχνάμε, ότι οι άντρες βρίσκουν κομματάκι δύσκολο να συγκεντρωθούν σε πολλές και διαφορετικές... δουλίτσες. Θέλεις να σε φιλάει όντως περισσότερο; Πάρε πρωτοβουλία και δε θα χάσεις.

Οι άντρες αποκαλύπτουν:Tι πραγματικά θέλουν να τους κάνεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;