Η απόλυτη γυναικεία φαντασίωση στο σεξ, δεν είναι σίγουρα αυτή που νομίζεις

Η απόλυτη γυναικεία φαντασίωση στο σεξ, δεν είναι σίγουρα αυτή που νομίζεις

Ξέχνα τους ένστολους και διάβασε παρακάτω

Ως γνωστόν, οι φαντασιώσεις στο σεξ είναι για να το κάνουν πιο σκανδαλώδες, πιο έντονο, πιο σέξι και φυσικά πιο ενδιαφέρον. Και γιατί λοιπόν λέγονται φαντασιώσεις; Γιατί πολύ απλά συνήθως μένουν στη φαντασία, υπάρχουν βέβαια και κάποιοι τολμηροί οι οποίοι τολμούν και τα μεταφέρουν στην πράξη, αλλά συνήθως αυτοί είναι η εξαίρεση που απλά επιβεβαιώνoυν τον κανόνα.

Κι αν έχουμε συνηθίσει, εμείς οι γυναίκες πάντα, να έχουμε τις κλασικές φαντασιώσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν το σεξ μετά από καυγά, τον μεγαλύτερο άντρα ή τον... ένστολο- αυτά για τις ντροπαλές γιατί υπάρχουν και σκληροπυρηνικές εκεί έξω που όσο να πεις είναι πιο kinky που δε φοβούνται να δοκιμάσουν και κάτι πιο άγριο-υπάρχει και μία η οποία καλύπτει όλα τα γούστα, ή για την ακρίβεια τα περισσότερα.

Λοιπόν φίλη μου, σύμφωνα με μία νέα έρευνα, η απόλυτη φαντασίωση των γυναικών-σε ποσοστό 53%-είναι ο... χωρισμός! Και όταν λέμε χωρισμό, εννοούμε να δώσουν τα παπούτσια στο χέρι στον καλό τους με εκείνον φυσικά να παρακαλάει και εκείνες να του κάνουν τη χάρη για ένα τελευταίο σεξ.

5 σημάδια που μαρτυρούν ότι κάνεις πάρα πολύ καλό σεξ

Σύμφωνα με ειδικούς, η απάντηση αυτή εξηγείται, από το γεγονός ότι οι γυναίκες, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουν σε μία σχέση από τη στιγμή που κάτι τις χαλάει, γεγονός που δικαιολογεί και το ότι οι αποφάσεις περί διαζυγίου, ανήκουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία σε αυτές, εν αντιθέσει με τους άντρες, οι οποίοι παίρνουν πρωτοβουλία για χωρισμό σπανιότατα, ακόμα και αν έχουν πάψει να περνούν καλά στη σχέση τους.

Tι κάνει το 59% των γυναικών κατά τη διάρκεια του σεξ και... δεν το παραδέχεται;