Έρευνα: Σε ποια ηλικία κάνουμε το καλύτερο σεξ;

Έρευνα: Σε ποια ηλικία κάνουμε το καλύτερο σεξ;

Tο απίστευτο αποτέλεσμα

Συνηθίζουμε να λέμε, ότι η κάθε ηλικία έχει τα καλά της-μάλλον περισσότερο σαν παρηγοριά για το χρόνο που περνάει-, παρά το γεγονός ότι τους περισσότερους τους κυριεύει ένας πανικός για το γήρας που πλησιάζει όλο και πιο απειλητικά. Ωστόσο, μία νέα έρευνα έρχεται για να σου τονώσει το ηθικό και να σε κάνει να αναφωνήσεις, ζητώ τα -άντα!

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η έρευνα έγινε μέσω διαδικτύου, με την ερώτηση «Πότε κάνατε το καλύτερο σεξ της ζωής σας», τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Η απάντηση είναι το λιγότερο αιφνιδιαστική, μιας και έπειτα από επεξεργασία των απαντήσεων και των ηλικιών, η ηλικία που αναδείχθηκε, είναι 46ο έτος!

Oι περισσότεροι ερωτηθέντες λοιπόν, είτε ήταν παντρεμένοι είτε όχι, απάντησαν ότι το σεξ μετά τα 40 είναι καλύτερο γιατί είναι σε θέση να γνωρίζουν περισσότερο όχι μόνο τον παρτενέρ τους, αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό. Ακόμη ένα... πόρισμα που βγήκε από την έρευνα αυτή, είναι ότι ο μέσος αμερικανός-διεξήχθη στις ΗΠΑ-κάνει δύο με τρεις φορές τον μήνα, κάτι που σύμφωνα με ειδικούς είναι αρκετό για να εξασφαλιστεί μία υγιής ερωτική ζωή.

Ρεζίλι alert: Τα πιο συχνά ατυχήματα στο σεξ που όλοι έχουμε πάθει έστω μία φορά

Οπότε μη στενοχωριέσαι αν δεν είσαι στην πρώτη σου νιότη γιατί όπως είδες το καλό το σεξ το κάνεις αργότερα.

8 χαρακτηριστικά, που θα σε κάνουν την απόλυτη θεά του σεξ