5 πράγματα που απαγορεύεται να κάνεις πριν το σεξ

5 πράγματα που απαγορεύεται να κάνεις πριν το σεξ

Σε ενημερώνουμε για να ξέρεις

Kαι ναι επιτέλους το αντικείμενο του πόθου σου έπεσε στην αγκαλιά σου και ήρθε η μεγάλη ώρα να κάνετε σεξ. Δεν ξέρουμε πόσο καιρό απέχεις, και βασικά μας είναι αδιάφορο κιόλας, αλλά εμείς οι γυναίκες έχουμε την τάση, ειδικά έπειτα από ένα διάστημα ξεραΐλας να αγχωνόμαστε και να κάνουμε κυριολεκτικά σαν τρελές και μόνο στο ενδεχόμενο ότι μπορεί να πάει κάτι στραβά. Eντάξει είναι απολύτως λογικό όταν ξέρεις ότι το βράδυ θα κάνεις σεξ, να το σκέφτεσαι όλη μέρα και το... ζήτημα αυτό να γιγαντώνεται μέσα στο κεφάλι σου αλλά κοπελιά χαλάρωσε και μην τρελαίνεσαι. Το σεξ είναι αυθόρμητο, ωραίο και αστείο, και σίγουρα δεν υπάρχει για να σε γεμίζει άγχος και στρες. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποια πολύ βασικά πράγματα, τα οποία καλό θα ήταν να μην κάνεις πριν το σεξ, προς αποφυγή απροόπτων. Εμείς σου έχουμε τα πιο βασικά, για να ξέρεις και κυρίως για να είναι το σεξ σου πιο... εντυπωσιακό από ποτέ.

1. Mη φας πολύ: Όχι δεν το λέμε από την άποψη ότι θα πετάει η κοιλιά και το στομάχι σου, βασικά καμία σχέση, και να πετάει δε σε νοιάζει. Το θέμα στην προκειμένη έχει να κάνει ξεκάθαρα με το performance σου. Ξέχνα το παλιό λαικό ρητό, νηστικό αρκούδι δε χορεύει. Το αρκούδι φίλη μου, και συγκεκριμένα εσύ, χορεύει μόνο όταν έχει φάει ελαφριά και φειδωλά. Αν έχεις πλακωθεί στα σουβλάκια και τα τηγανητά, συγνώμη που θα σου το πούμε, αλλά η απόδοσή σου θα είναι κάκιστη. Άσε που με τόσα λιπαρά που θα έχεις πάρει, το μάτι θα γλαρώσει μέσα σε κάποια λεπτά. Για να μην αναφερθούμε στο στομάχι σου που θα κάνει γκλου γκλου! Δηλαδή ειλικρινά, το τσιμπούσι πριν το σεξ βρήκες να το κάνεις; Έλεος.

2. Kαι το ποτό με μέτρο: Γλυκούλα μου πόσο πολύ άγχος μπορεί να έχεις που θα συναντήσεις τον sex buddy σου ή τον μέλλοντα σύντροφό σου ή οτιδήποτε anyway; Και τι κάνουν συνήθως οι περισσότεροι όταν έχουν άγχος; Πίνουν ένα ποτηράκι για να χαλαρώσουν. Το θέμα βέβαια στην προκειμένη, είναι το ένα ποτηράκι να μη γίνει δύο, τρία ή πέντε, και τελικά από εκεί που ήσουν η γυναίκα όνειρο, να καταλήξεις να είσαι η γυναίκα εφιάλτης που παραντουράει και βρωμοκοπάει αλκοόλ. Άσε που και επιστημονικά να το πάρεις, το αλκοόλ είναι αποτρεπτικό για τον οργασμό, κάτι που εξηγεί πολλά. Γι' αυτό λοιπόν, το πολύ δύο ποτά.

3. Και ξεκόλλα με την εμφάνισή σου: Ναι το ξέρουμε ότι εμείς τα κορίτσια έχουμε τα θεματάκια μας, και είμαστε ανασφαλείς και θέλουμε να είναι όλα στην εντέλεια, αλλά εφόσον αυτό δεν μπορεί να συμβεί, σταμάτα να αγχώνεσαι γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι αντιερωτική. Με λίγα λόγια, εφόσον ξέρεις ότι είσαι ανασφαλής και φρικάρεις, τότε καλά θα κάνεις να μην κοιτάζεσαι διεξοδικά στον καθρέφτη γιατί όλο και κάτι θα ανακαλύψεις. Μα ένα σημάδι από το ξύρισμα, μα λίγη χαλάρωση-βασικά δεν την ανακαλύπτεις τώρα αλλά ok-μα μία ποσότητα κυτταρίτιδας στα οπίσθιά σου, και ξενερώνεις μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Και πώς θα πας να κάνεις σεξ αν δεν αισθάνεσαι το λιγότερο μία θεά; Μας λες;

4. Μην ξεχνάς ποτέ το λιπαντικό: Διότι φίλη μου, αυτό το παχύρευστο υγρό, στην μακρόστενη συνήθως συσκευασία μπορεί να κάνει κυριολεκτικά θαύματα. Γιατί κακά τα ψέματα, όσο κι αν πιστεύεις ότι δεν το χρειάζεσαι, υπάρχουν κάποιες στιγμές ξηρασίας, που θα ευχόσουν εκείνο το θαυματουργό μπουκαλάκι να ήταν κάπου εκεί κοντά. Άσε που χρησιμεύει και για μασάζ, με την προυπόθεση φυσικά να ξέρεις να κάνεις. Γι αυτό λοιπόν, αμέσως μετά το κραγιόν σου, βάλε στην τσάντα σου το λιπαντικό και είσαι έτοιμη. Τι σόι σύγχρονη γυναίκα, ανεξάρτητη και δυναμική είσαι, αν δεν έχεις ένα λιπαντικό στην τσάντα σου; Hellooooo...

Έρευνα που... εξοργίζει: Αυτό που όλες γνωρίζαμε για το στοματικό σεξ μόλις επιβεβαιώθηκε

5. Kάνε και μία επίσκεψη στην τουαλέτα: Οι ειδικοί λένε, ότι μία γυναίκα θα πρέπει να πηγαίνει στην τουαλέτα αμέσως μετά το σεξ, ώστε να αποβάλλονται τυχόν μικρόβια ή υπολείμματα σπέρματος. Εμείς λοιπόν θα σου πούμε ότι καλό θα ήταν να πας και πριν το σεξ. Σε περίπτωση που είσαι σιχασιάρα, να σου πούμε ότι οι άντρες δεν το θεωρούν και έγκλημα και δεν πρόκειται για τον χαζό αυτό λόγο να μη σου κάνουν στοματικό. Διότι φίλη μου αν ένας άντρας είναι να στο κάνει, θα στο κάνει με οποιοδήποτε κόστος. Πολύ απλά, πήγαινε μία τουαλέτα πριν για να αποφύγεις μικροατυχήματα και... δυσάρεστες αισθήσεις.

Τα 6 βασικά λάθη που κάνουν ακόμα και οι πιο έξυπνες γυναίκες και παραμένουν single