5 πράγματα που σίγουρα δεν ήξερες για τους άντρες και το σεξ

5 πράγματα που σίγουρα δεν ήξερες για τους άντρες και το σεξ

Kαι θα πρέπει να μάθεις

Λοιπόν σήμερα θα καταπιαστούμε με ένα θέμα το οποίο ίσως πονέσει αρκετές. Διότι μπορεί να λέμε ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο περίπλοκες και θέλουμε ειδική αντιμετώπιση σε κάποια ζητήματα, αλλά αν κρίνουμε από στατιστικά και έρευνες, και οι άντρες δεν πάνε πίσω. Όσον αφορά στο σεξ φίλη μου, για να μπούμε και στο παρασύνθημα-ναι για σεξ θα μιλήσουμε-οι θεωρίες οι οποίες παλαιότερα ήθελαν τους άντες με... άγρια ένστικτα, να μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να το κάνουν, με την οποιαδήποτε και να είναι και τέλειο, καταρρίπτονται πανηγυρικά. Διότι τα σημεία των καιρών, αναπόφευκτα τους επηρεάζουν, όχι όσο εμάς ένα χαλασμένο πεντικιούρ, είπαμε δε λέμε για τέτοιο θρήνο, οπότε όλο και περισσότεροι καταλήγουν να έχουν γυναικεία χαρακτηριστικά στο θέμα αυτό, τα oποία όμως είναι άκρως φυσιολογικά. Με πόνο ψυχής λοιπόν σε ενημερώνουμε, ότι υπάρχουν κάποια πολύ βασικά πράγματα τα οποία δε γνωρίζεις για τους άντρες και το σεξ, αλλά επειδή εμείς είμαστε Άνθρωποι, λέμε να στα αναλύσουμε, ώστε την επόμενη φορά να αντιμετωπίσεις τον παρτενέρ σου σαν ευαίσθητη οντότητα και όχι σα σκεύος ηδονής(!). Ας πάμε να δούμε...

1. Οι άντρες προσποιούνται οργασμό: Surprise!!! Νόμιζες ότι επειδή τον ακούς να αναστενάζει και να σου ρίχνει χαστούκια ότι το ευχαριστιέται κιόλας; Καλά δε λέμε ότι κάνει και αγγαρεία, είπαμε, αλλά υπάρχουν πολλές φορές που οι άντρες δεν καταφέρνουν να τελειώσουν. Και ναι, επειδή αισθάνονται άσχημα απέναντί σου-ειλικρινά το ότι μπορεί να τους κοιτάς με βλέμμα δολοφονικό ακονίζοντας 2 κουζινομάχαιρα δεν είναι δικαιολογία για τέτοιο ψέμα-αποφασίζουν να το παίξουν συγκλονισμένοι και ηδονισμένοι προκειμένου να μην έχουν τη γκρίνια της παρτενέρ τους-ότι δεν τη θέλουν και τέτοια-. Όσον αφορά στα... προιόντα του αντρικού οργασμού, αν υπάρχει προφυλακτικό απλά το εξαφανίζουν με συνοπτικές διαδικασίες, και αν δεν υπάρχει, απλά προσποιούνται ότι τρέχουν στην τουαλέτα για να... καθαριστούν. Σου ακούγεται παράλογο; Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες γλυκιά μου.

a285f875c136e1a69447c44c6369d56f 96b31

2. Kαι όταν προσποιούνται το κάνουν ακριβώς για τους ίδιους λόγους που το κάνεις κι εσύ: Έλα μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου. Όταν εκείνος είναι από πάνω και προσπαθεί κι εσύ μένεις ασυγκίνητη, σκέψεις περνούν από το μυαλό σου: «Κι αν τελικά δεν τον θέλω; Κι αν είμαι ανοργασμική; Θεέ μου θα μπορέσω ποτέ να απολαύσω το σεξ μαζί του; Κρίμα όμως κι αυτός που προσπαθεί». Ε και εκείνη τη στιγμή, σε κυριεύουν οι τύψεις και αρχίζεις τα ουρλιαχτά και τους αναστεναγμούς. Ε για τους ίδιους λόγους το κάνει κι αυτός. Bασικά για να μη σε στενοχωρήσει, αλλά και για να πάει επιτέλους να κοιμηθεί που απόκαμε ο δόλιος.

3. Δεν έχουν μόνοι οι μεγαλύτεροι θεματάκια: Εντάξει το να αντιμετωπίζει προβλήματα ένας άντρας ο οποίος δεν είναι και στην πρώτη του νιότη, είναι φυσιολογικό, και γι' αυτό υπάρχουν και οι κατάλληλες λύσεις. Από την άλλη, δε σημαίνει ότι όποιος είναι 25 είναι ο απόλυτος... τίγρης. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες περίοδοι στη ζωή του, που να είναι πιο αγχωμένος, ακόμα και να μη νιώθει καλά με τα κιλά και το σώμα του. Και πού έχει αντίκτυπο όλο αυτό; Μα φυσικά στο σεξ και τη στύση του, όπως επίσης και στην πρόωρη εκσπερμάτιση.

4. Δε θέλουν πάντα σεξ: Ναι αυτό είναι σκάνδαλο! Η αλήθεια είναι, ότι από τη στιγμή που συνειδητοποιούμε πώς γίνονται τα παιδιά, αντιλαμβανόμαστε ότι ο άντρας, είναι έτοιμος για σεξ ανά πάσα ώρα και στιγμή. Έλα όμως που αυτό δεν ισχύει. Διότι υπάρχουν και στιγμές που όντως είναι κουρασμένος, δεν έχει όρεξη, είναι... αξύριστος (ναι μη γελάς), και το τελευταίο πράγμα που θέλει να κάνει είναι σεξ. Οπότε σε περίπτωση που του κάνεις νάζια, κι εκείνος απλά σε γράψει, μην τρελαίνεσαι. Θα σε θέλει και την επόμενη μέρα, απλά τη δεδομένη στιγμή του είναι αδύνατο να σκεφτεί ότι θα κάνει οτιδήποτε άλλο εκτός από το να αράξει σα βόας!

Έχεις καιρό να κάνεις σεξ; Η νέα αυτή έρευνα θα σε προβληματίσει

5. Οι άντρες είναι πολύ ευαίσθητοι με τις επιδόσεις τους: Σε τέτοιο μάλιστα σημείο, που να τους κυριεύει το άγχος και να περιμένουν μετά από σένα ένα καλό λόγο ή έστω ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη. Επειδή είναι και κύριοι φυσικά, δε θα σε ρωτήσουν, αλλά πεθαίνουν να τους πεις κάτι, ακόμα κι αν δεν το πιστεύεις 100%. Ε κι εσύ, προσπάθησε να είσαι λίγο πιο ενθουσιώδης ακόμα κι αν το performance του δεν ήταν για Oscar. Όχι τίποτε άλλο, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να τον αποθαρρύνεις κάτι που ούτε εσένα θα σου βγει σε καλό.

8 άντρες αποκαλύπτουν τις πιο ερεθιστικές ατάκες που έχουν ακούσει ποτέ στο σεξ