Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση σε ένα αινιγματικό αντρικό μήνυμα

Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση σε ένα αινιγματικό αντρικό μήνυμα

Για να ξέρεις και τι σου γίνεται

Λοιπόν για να τα ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, αν δεν ξέρεις έναν άνθρωπο είναι απολύτως λογικό και φυσιολογικό και να μην καταλαβαίνεις τι εννοεί, και να χρειάζεσαι επεξήγηση καμιά φορά, και να μπερδεύεσαι και εντέλει να γίνεσαι ρόμπα διότι άλλα εκείνος εννοούσε και άλλα εσύ κατάλαβες.

Ειδικά στο θέμα των ερωτικών φίλη μου, τα πράγματα είναι ακόμα πιο σκληρά, μιας και σε περίπτωση που ένας άντρας σε ενδιαφέρει, τότε θα πρέπει να προσέχεις λίγο παραπάνω τα μήνυματα που στέλνει, όχι μόνο ως φυσική παρουσία αλλά ακόμα και αυτά που σου στέλνει στο κινητό!

3e28768edb65c0cda05bf162576ba45a df201

Και τι γίνεται φίλη μου όταν εσύ τον ποθείς και θέλεις να τον κάνεις δικό σου και δυστυχώς εκείνος είναι κάπως στην... κοσμάρα του; Τι γίνεται όταν του στέλνεις μήνυμα για να βγείτε επιτέλους εκείνο το πρώτο ραντεβού και εκείνος σου απαντάει ότι θα ξαναμιλήσετε και ότι δεν είναι σίγουρος; Λοιπόν, έπειτα από έρευνα και ερωτήσεις μεταξύ των φίλων και γνωστών, καταλήξαμε ότι η συγκεκριμένη είναι η πιο... σωστή απάντηση που έχεις να δώσεις:

8 άντρες αποκαλύπτουν τι πραγματικά θα ήθελαν να μας ρωτήσουν αλλά... ντρέπονται

«Κοίταξε να δεις, ξέρω ακριβώς τι θέλω από τη ζωή, και ψάχνω ένα άτομο να είναι ακριβώς στην ίδια φάση με μένα. Προφανώς και μου αρέσεις και από τη στιγμή που με πλησίασες υπέθεσα ότι ενδιαφερόσουν. Ωστόσο, από τη στιγμή που η έξοδός μας καθυστερούσε, ήξερα ότι κάτι συνέβαινε. Και αντί να κάθομαι μόνη μου να αναρωτιέμαι, είπα να σε ρωτήσω ευθέως. Δεν τρελαίνομαι για την απάντησή σου, ούτε και για σένα, απλά δε θέλω να ξοδέψω την ενέργειά μου σε κάποιον που δε θέλει κάτι παραπάνω μαζί μου. Κατάλαβες;».

Έρευνα: Αποκαλύφθηκε -επιτέλους- η No 1 αιτία χωρισμού