3 λάθη στο σεξ που θα τον ξενερώσουν και θα τον κάνουν... άφαντο

3 λάθη στο σεξ που θα τον ξενερώσουν και θα τον κάνουν... άφαντο

Μερικές φορές φταίει και το σεξ

Η στήλη αυτή εδώ, υπάρχει για να ενημερώνει, να επιμορφώνει αλλά κυρίως να ψυχαγωγεί και να κάνει την ώρα σoυ να περνά ευχάριστα διαβάζοντας για το ίσως, πιο ευχάριστο αλλά και πολύπλοκο θέμα που υπάρχει, φυσικά το σεξ! Εκτός φυσικά από τις αμέτρητες συμβουλές και tips που έχουμε κατά καιρούς προσφέρει απλόχερα στις αγαπημένες αναγνώστριες, παρά το γεγονός ότι είμαστε γυναίκες και καμιά φορά είμαστε ολίγον προκατειλημμένες απέναντι στους άντρες, δεν μπορούμε να πούμε ότι φοράμε παρωπίδες και δεν βλέπουμε και τα δικά μας λάθη! Γιατί κακά τα ψέματα, μπορεί να είμαστε το ωραίο φύλο και οι άντρες να μας κυνηγούν προκειμένου να μας ρίξουν στο κρεβάτι, αλλά αφού γίνει το μοιραίο, σαν κάτι αόρατο και σκοτεινό να μας πιέζει και να τους διώχνουμε μακριά μας με την αλλόκοτη συμπεριφορά μας! Το πιο αστείο δε, είναι ότι ούτε καν αντιλαμβανόμαστε το λάθος μας και απλά αναρωτιόμαστε αν όντως το σεξ μας ήταν τόσο κακό. Παρακάτω λοιπόν, σου έχουμε κάποιους πολύ συγκεκριμένους λόγους για τους οποίους ο εκάστοτε θα τρέξει μακριά, σε ό, τι έχει να κάνει με το σεξ, και θα έχει και δίκιο!

1. Η κιλότα της γιαγιάς: Ναι το ξέρουμε ότι πλέον δεν είναι στην μόδα τα στρινγκ και επίσης ξέρουμε ότι όλο και περισσότεροι άντρες ασχολούνται με τις τάσεις και το τι φοριέται την κάθε χρονική περίοδο, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι παραμένουν αρσενικά που τα ερεθίζουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα: Η σάρκα! Λυπούμαστε αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Αν λοιπόν έχεις πονηρό ραντεβού ή τελοσπάντων αντιλαμβάνεσαι ότι η βραδιά θα καταλήξει κάπως... περίεργα, δεν υπάρχει λόγος να φορέσεις ούτε την κιλότα της γιαγιάς, ούτε το μποξεράκι που προτιμάς τις δύσκολες μέρες, όσο βολικό κι αν είναι! Αν δεν σε βολεύουν τα στρινγκ, περίεργο, τότε προτιμήστε ένα βρακάκι 3/4 που αναδεικνύει και τα οπίσθια! Να ξέρεις, μία φορά που κάνατε σεξ με αυτό το εσώρουχο και μία που θα γίνει Βέγγος και θα αρχίσει να τρέχει!

2. Άστες τις... τριχούλες σου: Το κακό έχει παραγίνει ειδικά στα ζευγάρια που είναι καιρό μαζί! Κορίτσι μου, μην αναρωτιέσαι γιατί ο καλός σου, ενώ έχετε περάσει τόσα πολλά μαζί και του έχεις δώσει τόση πολλή αγάπη, κάνει σεξ με κάποια άλλη ενώ παράλληλα δεν σε χωρίζει, γιατί κι αυτός γαιδούρι δεν είναι και σε αγαπάει! Όταν λοιπόν πας να κάνεις σεξ, για ποιο λόγο τη γάμπα σου να καλύπτει ένα παχύ στρώμα τρίχας; Και όχι φυσικά μόνο τη γάμπα αλλά και την επίμαχη περιοχή! Έχουμε πει πολλές φορές, ότι τον άντρα δεν τον απασχολεί η λίγη τριχούλα, δύο ημερών για παράδειγμα, αλλά αν το μέρος θυμίζει ανεξερεύνητα δάση του Αμαζονίου, τότε τι μπορεί να κάνει κι αυτός ο κακομοίρης; Να πάρει την αλωνιστική και να πιάσει δουλίτσα; Οπότε μην ξεχνάς το ξυράφι! Καλά στην περίπτωση που πας να κάνεις πρώτη φορά σεξ με κάποιον, μη σου πούμε να κάνεις και ολική ανακατασκευή δέρματος! Και μετά να δούμε αν θα ξεκολλάει...

4 πράγματα που απαγορεύεται να κάνεις αμέσως μετά το σεξ

3. Το σύνδρομο του αστερία: Πώς ακριβώς αράζει το συμπαθές ζωντανό της θάλασσας, ακριβώς αυτό κάνεις κι εσύ! Μα πες μας τώρα ειλικρινά. Αν εσύ ήσουν άντρας, θα πήγαινες μαζί σου; Γιατί δηλαδή θα πρέπει πάντα εκείνος να έχει το πάνω χέρι και τελοσπάντων να κάνει την βαριά εργασία; Δεν είπαμε φυσικά να μην παίρνει πρωτοβουλίες, άντρας είναι, αλλά όχι και να περιμένεις σαν την πριγκίπισσα τον υπηρέτη! Όσο κι αν σε γουστάρει, θα κάνετε σεξ μία φορά, άντε δύο και μετά θα σε παρατήσει για κάποια άλλη που αντί για αστερίας είναι χέλι! Θυμήσου, δεν κάνεις ηλιοθεραπεία και δεν είσαι στην αισθητικό σου για χαλάουα. Κάνεις σεξ και οφείλεις να κουνήσεις το κουλό σου και όχι μόνο!

4 πράγματα που εσύ θεωρείς σέξι αλλά οι άντρες απεχθάνονται