6 πράγματα που συνειδητοποιείς όταν έχεις καιρό να κάνεις σεξ

Μη στενοχωριέσαι, δεν είσαι η μόνη

Οι καιροί είναι δύσκολοι όπως έχεις καταλάβει, κάτι που φυσικά επηρεάζει και όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας. Φυσικά, και δυστυχώς αν μας ρωτάς, σημαντικά επηρεάζεται και ο τομέας των σχέσεων, και κατ' επέκταση του σεξ, μιας και πλέον υπάρχουν όλο και περισσότεροι ενήλικες οι οποίοι δεν το ασκούν το άθλημα! Εμείς λοιπόν, με σαφώς χιουμοριστική διάθεση, επειδή είναι δύσκολο να συνέλθουμε και από το 3ήμερο της κραιπάλης, ακόμα, λέμε να σου αναλύσουμε, όλα αυτά που σκέφτεται κάθε γυναίκα εκεί έξω και φυσικά συνειδητοποιεί, όταν έχει να βρεθεί στο κρεβάτι με αρσενικό, ένα... αρκετά σεβαστό χρονικό διάστημα!

1. Ξαφνικά βρίσκεις τους πάντες ελκυστικούς: Που αν μας ρωτάς δεν είναι απαραιτήτως και κακό, μιας και πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του προσωπική γοητεία, αλλά η αλήθεια είναι ότι πιάνεις τον εαυτό σου να σου αρέσουν άντρες που παλαιότερα δεν υπήρχε περίπτωση να ξανακοιτάξεις. Ναι φίλη μου, θέλεις να κάνεις σεξ, και είσαι διατεθειμένη να κάνεις εκπτώσεις προκειμένου να το βρεις!

2. Όλοι κάνουν σεξ εκτός από μένα: Ναι αυτή η παραδοχή είναι τραγική και ικανή να σε ρίξει σε κατάθλιψη, αλλά... Μη νομίζεις ότι όπου ακούς πολλά κεράσια, το καλάθι είναι εξίσου μεγάλο, και μη νομίζεις ότι ακόμα και άνθρωποι που είναι σε σχέση, δεν έχουν τα θέματά τους. Με λίγα λόγια, υγιή σεξουαλική ζωή, άντε να έχουν οι τρεις στους δέκα, κάτι που δεν είναι ευχάριστο, αλλά είναι τουλάχιστον καθησυχαστικό για σένα.

3. Έχω ξεχάσει να το κάνω: Ε καλά τώρα κι εσύ. Το σεξ είναι σαν το ποδήλατο και το κολύμπι. Άπαξ και το μάθεις είναι ακατόρθωτο να το ξεχάσεις. Σίγουρα την πρώτη φορά θα είσαι αμήχανη και ίσως μουδιασμένη, αλλά αν ο παρτενέρ είναι... ειδικός, σύντομα θα σου βγάλει τον καλύτερό σου εαυτό.

4. Και εκεί που ήσουν σπιτόγατος, και βαριόσουν να κάνεις το οτιδήποτε, ξαφνικά γίνεσαι το απόλυτο party animal και δεν αφήνεις κοινωνική συγκέντρωση και έξοδο για ποτό. Σε τέτοιο μάλιστα σημείο, που θα ορκιζόσουν ότι είδες το πίσω μέρος του κεφαλιού σου-έτσι δείχνω όταν είμαι πλάτη;- σε στήλη κοσμικών. Και να σου πούμε κάτι; Αν το απολαμβάνεις, εμείς μαζί σου.

5. H αποτρίχωση, παύει να είναι προτεραιότητα: Μη σου πούμε ότι βγαίνει και εκτός προγράμματος, εδικά το χειμώνα. Φυσικά, η μόνη σου σχέση με το άθλημα, γίνεται το τοπικό ξύρισμα όταν θέλεις να φορέσεις τζιν με σκισίματα ή ρεβέρ. Και πού να φανταστεί ο ανυποψίαστος, ότι κάτω από το μοδάτο παντελόνι σου, κρύβεται ένα τροπικό δάσος.

5 στάσεις στο σεξ, που οι περισσότεροι άντρες απεχθάνονται

6. Όπως ακριβώς ξεχνάς την αποτρίχωση, κάτι παρόμοιο κάνεις και με το... άλλαγμα σεντονιών! Kαλά δεν είπαμε να κοιμάσαι και μέσα στη βρώμα (Jesus) αλλά και φρούτα του δάσους να μη μυρίζουν, δε χάλασε κι ο κόσμος. Άσε που πλέον χρησιμοποιείς μόνο εκείνα που είχες στην εφηβεία σου και είναι σε όλες τις αποχρώσεις του ροζ! Σκληρό.

3 λάθη στο σεξ που θα τον ξενερώσουν και θα τον κάνουν... άφαντο

 

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ