7 σημεία για να τον αγγίξεις και να τον ξετρελάνεις

7 σημεία για να τον αγγίξεις και να τον ξετρελάνεις

Oι ερωτογενείς ζώνες του άντρα είναι πιο ιδιαίτερες από όσο νομίζεις

Mπορεί να υπάρχει η λανθασμένη αντίληψη ότι οι άντρες είναι πιο απλοί και λιγότερο απαιτητικοί στο σεξ, αλλά με το πέρασμα των χρόνων, και όλες αυτές τις αλλαγές που έχουν φέρει τα πάνω κάτω στο συγκεκριμένο θέμα, έχουμε καταλάβει ότι και τα αγόρια, τον θέλουν τον τρόπο και την τσαχπινιά τους. Αντιληφθήκαμε λοιπόν, έπειτα από παρατήρηση, βεβαίως βεβαίως, ότι δεν τους ενδιαφέρει μόνο η πράξη αυτή καθεαυτή, αλλά αγαπούν τα προκαταρκτικά, και όχι μόνο το στοματικό φυσικά. Ναι φίλη μου, οι άντρες έχουν τα ιδιαίτερα γούστα τους και τις ερωτογενείς τους ζώνες, τις οποίες αν καταφέρεις να βρεις, ίσως και να γίνεις η απόλυτη θεά τους στο σεξ. Παρακάτω λοιπόν, σου έχουμε 7 άκρως ερωτογενείς αντρικές ζώνες, τις οποίες μπορείς να αγγίξεις με τα χέρια ή με οτιδήποτε άλλο, και κυριολεκτικά να τον ξετρελάνεις! Έχουμε και λέμε...

1. Η βάση του λαιμού του: Όπως ακριβώς κι εσύ, έτσι και τα αγαπημένα μας αγόρια, είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητα στο σημείο αυτό. Φίλα τον απαλά και νωχελικά, και καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσεις πολύ τα δάχτυλά σου. Αργά αργά φτάσε στο σημείο πίσω από το αυτί του, όπου και μάλλον θα είναι το αποκορύφωμα της ευχαρίστησής του.

2. Χείλη: Μπορεί να είμαστε εμείς αυτές που φημιζόμαστε για την προτίμησή μας στα φιλιά πριν και μετά το σεξ, αλλά πίστεψέ μας, κανένας άντρας δεν αδιαφορεί γι' αυτά. Τα χείλη είναι από τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματός του και καλά θα κάνεις να μην τα αγνοήσεις.

3. Το εσωτερικό των μηρών του: Η συγκεκριμένη περιοχή, είναι γενικά πολύ ευαίσθητη, οπότε καλό θα ήταν να της φερθείς ευγενικά στην αρχή, για να μην έχεις και απρόοπτα. Κάνε ένα απαλό μασάζ ή χάιδεψέ τον με τις άκρες των δαχτύλων σου, αλλά όχι για πολύ. Τόσο όσο ώστε να δεις το βλέμμα του να αλλάζει και να παίρνει το άγριο του τιμωρού τύπου «Τώρα θα δεις τι θα σου κάνω».

4. Όσο πηγαίνεις προς τα κάτω, και εννοούμε το πέος του αν δεν το κατάλαβες, μπορείς να μην ασχοληθείς μόνο με το συγκεκριμένο, στο οποίο σίγουρα θα καταλήξεις αλλά λέμε τώρα. Κάνε μία μικρή βόλτα στις γύρω περιοχές, οι οποίες σε αρκετούς άντρες τυγχάνει να είναι πιο ευαίσθητες.

5. Θηλές: Λοιπόν με το συγκεκριμένο σημείο υπάρχει πάλη: Ενώ κάποιοι άντρες είναι super ευαίσθητοι, και αγαπούν οποιοδήποτε άγγιγμα στο σημείο αυτό, είναι και κάποιοι άλλοι οι οποίοι δεν είναι και μεγάλοι φαν, ενώ υπάρχουν κι εκείνοι-λίγοι αλλά υπάρχουν-που ενοχλούνται έντονα από οποιοδήποτε άγγιγμα. Σου προτείνουμε να πας αργά για να αποφύγεις κανά χαστούκι, το οποίο σίγουρα δε θα σου αρέσει.

6. Κάτω από τον αφαλό: Είναι η περιοχή κοντά στο πέος του αλλά αρκετά μακριά από αυτό, η οποία είναι τόσο ευαίσθητη στους άντρες, όσο είναι και σε σένα. Εδώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα δάχτυλα αλλά και τη γλώσσα σου, και πίστεψέ μας τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα.

8 πράγματα που οι άντρες θα ήθελαν να ξέρεις για το στοματικό σεξ

7. Η βάση του αυχένα: Και αφού ασχοληθήκαμε με το μπροστινό μέρος του λαιμού, ήρθε η ώρα να καταπιαστούμε και με τον αυχένα, μιας και σε πολλούς είναι πιο ευαίσθητος από πολλά άλλα σημεία. Μόνο μην πας με διάθεση να τον κατασπαράξεις. Αργά και ευγενικά.

Τα μεγαλύτερα ψέματα που σου λέει ένας άντρας για να σε «ρίξει» στο κρεβάτι

DPG Network