4 βασικά σημάδια που μαρτυρούν ότι σε κερατώνει

4 βασικά σημάδια που μαρτυρούν ότι σε κερατώνει

Έχε το νου σου!

Tο κέρατο, είναι κάτι που απασχολεί την ανθρωπότητα από τα πρώτα χρόνια που αντιλήφθηκε τις μεθόδους αναπαραγωγής και κατ' επέκταση της σεξουαλικής ικανοποίησης. Από τη στιγμή λοιπόν που υπήρξαν ανθρώπινες σχέσεις, έκανε την εμφάνισή του και το κέρατο και μάλιστα δυναμικά. Η αλήθεια είναι, ότι υπάρχουν ελάχιστοι άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν απατήσει έστω και μία φορά το σύντροφό τους, όχι μόνο στις μέρες μας αλλά και παλαιότερα, απλώς τότε ήταν πιο εύκολο να μην γίνει αντιληπτός ο εκάστοτε... μοιχός! Το εν λόγω σπορ λοιπόν, μπορεί να μην κάνει διακρίσεις, αλλά κακά τα ψέματα μαστίζει πολύ περισσότερο το αντρικό φύλο από το γυναικείο, κι αυτό γιατί όπως έχουμε πει οι άντρες είναι πολυγαμικά όντα. Αν λοιπόν είσαι σε μία σχέση, και έχεις υποψίες για τον καλό σου, ότι σε έχει κάνει ολίγον... τάρανδο, ήρθε η ώρα να παρατηρήσεις κάποια σημάδια, τα οποία και θα σε οδηγήσουν στην αλήθεια! Δώσε βάση λοιπόν...

1. Το κινητό του έχει γίνει προέκταση του χεριού του: Οι άντρες αγαπούν την τεχνολογία και είναι ικανοί να σκαλώσουν ακόμα και με το πιο χαζό παιχνίδι στο κινητό για ώρες! Ωστόσο, όταν συνήθιζε, να παρατάει το κινητό του από δω κι από κει, και να μην έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να κοιτάξεις ποιος τον καλεί και τώρα όλα αυτά έχουν αλλάξει, καλό θα ήταν να αρχίσεις να ψάχνεις το κεφάλι σου. Αν μάλιστα δεν το έβαζε ποτέ μα ποτέ αθόρυβο και τώρα, όχι μόνο το βάζει χωρίς ήχο αλλά το έχει και μονίμως στην τσέπη του, λυπούμαστε πολύ, αλλά είστε προ των πυλών ενός μεγάλου χωρισμού.

2. Πνίγεται... στη δουλειά: Εντάξει δεν είπαμε ότι όποιος δουλεύει πολύ, αυτομάτως κερατώνει, αλλά αν συνήθιζε να επιστρέφει συγκεκριμένες ώρες από τη δουλειά, και ακόμα κι αν αργούσε να γνωρίζατε που είναι, και τώρα σχεδόν πάντα σχολάει τουλάχιστον 3 ώρες αργότερα και κάποιες φορές καπάκι μπορεί να πάει για ποτό με τα παιδιά από τη δουλειά, τότε κάτι βρωμάει στην υπόθεση. Η δουλειά ήταν, είναι και θα είναι η καλύτερη δικαιολογία για κάθε μοιχό που σέβεται τον εαυτό του γιατί κακά τα ψέματα, πόσο να γκρινιάξεις σε έναν άνθρωπο ο οποίος σκοτώνεται για να φέρει λεφτά στο... σπιτικό σας; Προσοχή, το συγκεκριμένο θέλει πολλή έρευνα διότι αν κάνεις λάθος τελικά, θα σου το χτυπάει τουλάχιστον για ένα χρόνο.

3. Κάνει... αποχή: Ο συγκεκριμένος, είναι ένας αλάνθαστος τρόπος για να καταλάβεις ότι μάλλον έχει βρει άλλη κι εσύ βλέπεις την πόρτα της εξόδου! Δεν υπάρχει περίπτωση, ένας άντρας, εκτός φυσικά αν αντιμετωπίζει αρκετά σοβαρά προβλήματα τα οποία και του επηρεάζουν την ψυχολογία, να μη θέλει να κάνει σεξ και ειδικά αν του το δίνεις στο πιάτο. Είναι στη φύση του, στην ιδιοσυγκρασία του και γενικότερα είναι συνώνυμο του αντρικού φύλου. Αν λοιπόν τα οικογενειακά του και τα επαγγελματικά του πάνε καλά, και δεν σου κάθεται, τότε άρχισε να ψάχνεις για άλλη αγκαλιά.

4 πράγματα τα οποία όλοι οι άντρες φοβούνται στο πρώτο ραντεβού

4. Αρχίζει τους... καλλωπισμούς: Από εκεί, που η μόνη του φροντίδα ήταν να κάνει ένα μπάνιο, να βάλει μία κολώνια άντε και να στρώσει λίγο το μαλλί, τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και έχει μετατραπεί σε ένα σύγχρονο νάρκισσο! Κόβει τις μπύρες και τα σουβλάκια, πηγαίνει γυμναστήριο και αρχίζει να ενδιαφέρεται περισσότερο για το ντύσιμό του. Αν μάλιστα ρίξει και καμιά αποτρίχωση σε πλάτη και στέρνο τότε τα πράγματα είναι σοβαρά! Μπορεί λοιπόν πλέον η εμφάνισή του να θυμίζει το όμορφο αγόρι που είχες κάποτε γνωρίσει, αλλά το κακό είναι ότι δεν έχει κάνει καμία από αυτές τις αλλαγές για σένα!

4 χαρακτηριστικά που σύμφωνα με τους άντρες κάνουν μία γυναίκα τέλεια στο σεξ