Τα πιο χαζά αντρικά κόπλα για να μας κάνουν να ζηλέψουμε

Τα πιο χαζά αντρικά κόπλα για να μας κάνουν να ζηλέψουμε

5 άντρες αποκαλύπτουν δίχως φόβο και πάθος

Η αλήθεια είναι ότι η ζήλεια, όταν την αισθάνεσαι είναι σίγουρα αρνητικό συναίσθημα, αλλά όταν την προκαλείς, είναι... αφροδισιακό να το πούμε; Θα το πούμε απλά τέλειο και ίσως λίγο εθιστικό. Ας είμαστε ειλικρινείς: Πόσες φορές δεν έχεις κάνει ή πει πράγματα, μόνο και μόνο για να κόψεις αντίδραση που λέμε και να δεις πόσο ενδιαφέρεται ή όχι ο άλλος. Άπειρες έτσι; Και μπορεί όλες αυτές οι σκευωρίες, να είναι συνήθως... γένους θηλυκού, αλλά ποιος είπε ότι και τα αγαπημένα μας αγόρια δε βάζουν καμιά φορά μπροστά τη γυναικεία τους πλευρά κατασκευάζοντας σενάρια που θα ζήλευε ακόμα και ο... Χριστόφορος Παπακαλιάτης; Ναι φίλη μου. Οι άντρες είναι πολύ πιο πονηροί από όσο νομίζεις, και είναι ικανοί να πλάσουν ολόκληρες ιστορίες-ακόμα και πρόσωπα-μόνο και μόνο για να κάνουν μία γυναίκα να ζηλέψει. Παρακάτωμ σου έχουμε τις εξομολογήσεις 7 αντρών, οι οποίοι προσπάθησαν να εφαρμόσουν τη δύσκολη αυτή τέχνη, με... τεράστια αποτυχία!

1. «Τα είχα με μία κοπέλα, η οποία ανέφερε τον πρώην της αρκετά πιο συχνά από όσο μπορούσα να αντέξω. Έτσι λοιπόν, κατασκεύασα μία... απίστευτη πρώην με την οποία-και καλά-ακόμα μιλάω και η οποία με θέλει πίσω. Το μόνο που ήθελα ήταν να της δείξω πόσο ενοχλητικό ήταν αυτό που έκανε. Τελικά εκείνη τσίμπησε, και ζήτησε να δει τα μηνύματα. Εγώ φυσικά το αρνήθηκα γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν είχα και τίποτα να της δείξω. Τελικά... χωρίσαμε! Έχω την εντύπωση ότι κάτι έκανα λάθος και απλά κατέληξα στο ότι θα ήταν πολύ καλύτερο, να της είχα πει ευθέως τι είναι αυτό που με ενοχλεί».

2. «Όταν τα είχα πρωτοφτιάξει με τη γυναίκα μου, θεωρούσα σωστό να φλερτάρω μπροστά της με τις... φίλες της. Πίστευα ότι ήταν ok γιατί έκανε ακριβώς το ίδιο και με τους δικούς μου. Φυσικά όπως μου αποκάλυψε πολλά χρόνια μετά, όχι μόνο δε ζήλευε αλλά της φαινόμουν και αρκετά αστείος. Τελικά μάλλον δεν είμαι και μετρ του φλερτ».

3. «Ήμουν αρκετά χρόνια με μία κοπέλα, όταν έμαθα ότι με κερατώνει. Αρχικά σοκαρίστηκα αλλά μετά το μόνο που ήθελα ήταν να την εκδικηθώ και να την κάνω να πονέσει. Άρχισα λοιπόν να τη βλέπω σπάνια, να μένω αρκετά παραπάνω στη δουλειά και να βγαίνω πιο συχνά με τους φίλους μου. Εκείνη φυσικά ζήλεψε αλλά δεν μπορούσε να παραπονεθεί γιατί πολύ απλά είχε κάνει κάτι πολύ χειρότερο. Βέβαια, εφόσον τελικά χωρίσαμε, αντιλήφθηκα ότι όλο αυτό ήταν μια χαζομάρα και ότι τελικά, όταν το κέρατο μπει σε μία σχέση, αυτή ουσιαστικά τελειώνει».

4. «Ήταν μία περίοδος που δεν ήμουν ευχαριστημένος με την κοπέλα μου, και ήθελα την προσοχή της. Οπότε, και εφόσον έχω πάρα πολλές γυναίκες φίλες, άρχισα να μιλάω πιο συχνά για μία από αυτές. Τελικά όντως η κοπέλα μου ζήλεψε, και έπειτα από λίγες μέρες έστειλε mail σε μία από τις φίλες μου να την ρωτήσει αν κάνουμε σεξ. Tα πράγματα πήραν άσχημη τροπή, και τελικά όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα... χωρίσαμε»!

Aυτός είναι ο πιο λάθος λόγος για να μένεις σε μία σχέση

5.« Όταν η κοπέλα μου με την οποία ήμασταν μαζί αρκετά χρόνια, μου ζήτησε να χωρίσουμε, έγινα έξαλλος. Αντί λοιπόν να κάνω τα πάντα για να την κερδίσω πίσω, αποφάσισα να την κάνω να ζηλέψει. Άρχισα να βγαίνω κάθε βράδυ και με διαφορετική κοπέλα ραντεβού, και φυσικά να σιγουρεύω ότι το μαθαίνει. Προφανώς και δεν ήθελα να κάνω σεξ με καμία άλλη εκτός από αυτή, αλλά ήταν ο μόνος τρόπος όπως πίστευα να τη φέρω πίσω. Tελικά ένα βράδυ, με πήρε κλαίγοντας τηλέφωνο να με ρωτήσει πώς είναι δυνατόν να προχώρησα τόσο γρήγορα έπειτα από όλα όσα είχαμε ζήσει. Eγώ εκεί λύγισα, και της είπα ότι τα έκανα όλα για να τα ξαναβρούμε. Eκείνη νευρίασε, με έβρισε, αλλά τελικά τα ξαναβρήκαμε και σήμερα είμαστε αρραβωνιασμένοι. Πάντως, στάθηκα απλά τυχερός. Δεν το συστήνω γενικότερα».

Χωρίσατε; 6 λόγοι για να μην παρακολουθείς τα social media του πρώην σου