Τι σκέφτονται οι άντρες όταν τους... μιλάς βρώμικα;

Τι σκέφτονται οι άντρες όταν τους... μιλάς βρώμικα;

Για να ξέρεις αν το dirty talking σου πιάνει τόπο

Όσο να πεις, το σεξ θεωρείται πράξη ενστικτώδης και ίσως η αρχαιοτέρα, οπότε είναι για όλους κάτι φυσιολογικό, καθημερινό-τουλάχιστον για κάποιες περιόδους της ζωής τους-και φυσικά ωραίο και αναζωογονητικό. Το σεξ βέβαια, όπως θα έχεις καταλάβει φίλη μου, δεν είναι μόνο πράξεις πλέον, βασικά εντάξει οι πράξεις μετράνε περισσότερο, αλλά επειδή το θέμα θα πρέπει να ξεκινάει αρχικά από το μυαλό, το dirty talking έχει μπει πλέον για τα καλά στο παιχνίδι. Και όσο κι αν νομίζεις ότι είναι περίεργο, αμήχανο ή περιττό, θα πρέπει να σε ενημερώσουμε ότι κάνεις πολύ μεγάλο λάθος, διότι στα μουγκά καλή μου ποτέ κανείς δεν έκανε δουλίτσα. Και αν νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε καλό δρόμο, όσον αφορά στις ατάκες που έχεις... στο ρεπερτόριό σου, αλλά παρόλα αυτά κάπου κολλάς γιατί φοβάσαι την αντίδραση του άλλου, εμείς, επειδή είμαστε εδώ για να σου λύνουμε τα προβλήματα, ρωτήσαμε αγόρια, να μας πουν τι πραγματικά σκέφτονται όταν η παρτενέρ τους επιδίδεται στο dirty talking το σωστό. Μόλις σου δώσαμε τροφή για σκέψη, οπότε το νου σου.

1. Ναι!!!: Εσύ τι περίμενες δηλαδή; Ότι θα αρχίσεις να του λες όλα αυτά που με τόση επιμέλεια έχεις μάθει και εκείνος θα ξενερώσει; Ε όχι βρε κοπελιά. Μην απορήσεις αν κάποια στιγμή σε παρατήσει στα κρύα του λουτρού και κάνει μία ρόδα από τη χαρά του ή πάρει τηλέφωνο τον κολλητό του να του πει για την υπερθεά που του έλαχε! Είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα. Πίστεψέ μας, είσαι σπάνια στο είδος σου, οπότε γι' αυτόν είσαι ήδη ξεχωριστή. Αν μάλιστα κάθε φορά που τον βλέπεις, του πετάς και κάτι νέο, τότε να ξέρεις σύντομα η σχέση σας θα περάσει σε άλλα επίπεδα... ένωσης. Ναι, ήρθε η ώρα να κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου.

2. Ήταν πάντα η φωνή της τόσο σέξι; Φαντάσου πόσο καλή είσαι, που τον έχεις βάλει στη διαδικασία να αμφιβάλλει ακόμα και για την ίδια του την ακοή. Η αλήθεια είναι ότι η φωνή, τόσο η δική μας όσο και των αντρών, τείνει να γίνεται πιο μπάσα και βαθιά κατά τη διάρκεια ερωτικών... συνευρέσεων, κάτι που αν μας ρωτάς είναι πολύ θετικό, διότι σε περίπτωση που η φωνή σου είναι τσιριχτή και εκνευριστική, δε θα θέλαμε να είμαστε στη θέση του εκάστοτε. Αν παρόλα αυτά δεν έχεις ακόμη καταφέρει να βρεις τον απολύτως για τις στιγμές αυτές, τότε κάνε καμιά πρόβα και μελέτησε λίγο καλύτερα Χριστίνα Μαρκάτου όταν απευθύνεται στον Αντώνη στο «Ντόλτσε Βίτα».

3. Πες κάτι σέξι τώρα: Είναι ακριβώς αυτή η στιγμή, που του έχεις πει κάτι πάρα πολύ καλό, τον έχεις ενθουσιάσει, και εκείνον τον κυριεύει ο πανικός γιατί θα πρέπει να ανταποδώσει και μάλιστα πιο εντυπωσιακά. Μην περιμένεις πολλά γιατί πολύ πιθανό να απογοητευτείς. Ειδικά αν δε σε ξέρει και καλά, και είναι οι πρώτες φορές που κάνετε σεξ, τότε σίγουρα θα τον πιάσεις απροετοίμαστο. Εντάξει δεν πειράζει, μετά την τρίτη φορά θα μάθει. Στην τελική, αν δεν του βγαίνει αυθόρμητα ας κάνει ταχύρυθμα για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου.

Η γυναικεία συνήθεια στο σεξ που οι άντρες σιχαίνονται περισσότερο

4. Ωχ τώρα τι ήταν αυτό; Εντάξει υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή να φρικάρει κιόλας, ειδικά αν πετάξεις κάτι που θα είναι υπερβολικά τολμηρό ή... διφορούμενο. Καταλαβαίνεις οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και καμιά φορά, επειδή οι άντρες είναι κατά βάθος παιδιά, φρικάρουν και πανικοβάλλονται ακόμα και με μία λέξη ή φράση. Αν τον δεις λοιπόν να σκοτεινιάζει ξαφνικά, ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσεις ότι μάλλον θα πρέπει να σταματήσεις να λες αυτά που λες, ή έστω να την... μαλακώσεις κάπως τη φάση. Μη σου μείνει και στον τόπο. Δε λέει.

Τα πιο χαζά αντρικά κόπλα για να μας κάνουν να ζηλέψουμε