Πρώτο ραντεβού: Οι κινήσεις που φανερώνουν αν όντως σε θέλει

Πρώτο ραντεβού: Οι κινήσεις που φανερώνουν αν όντως σε θέλει

Και φυσικά αν θα υπάρξει και δεύτερο

Εμείς οι γυναίκες έχουμε μία τάση να υπεραναλύουμε τα πάντα. Αυτό είναι γνωστό, αποδεκτό και ok δεν μας χαλάει κιόλας, διότι σπαταλάμε άπειρες ώρες συζήτησης όσο οι άντρες μπορεί να παίζουν μπάλα ή να απλά να πίνουν μπύρες και να λένε βλακείες-τελικά μήπως αυτοί περνάνε καλύτερα;-. Και αφού λοιπόν εμείς, έχουμε αυτό το κουσούρι και μάλλον δε σκοπεύουμε να το αλλάξουμε, φαντάσου τι μπορεί να γίνεται όταν μαζεύεται γυναικοπαρέα για να αναλύσει το ραντεβού της προηγούμενης βραδιάς. Σίγουρα έχεις βρεθεί σε τέτοια συζήτηση, σίγουρα έχεις πει τη σοφία σου-βλακεία θα πούμε εμείς-και σίγουρα δεν έχετε καταλήξει πουθενά. Τελοσπάντων, επειδή εμείς εδώ είμαστε για να σε διευκολύνουμε και επειδή όσο να πεις είμεθα και ειδικοί επί του θέματος, λέμε να σου αναλύσουμε και να αποκωδικοποιήσουμε τη συμπεριφορά του στο πρώτο ραντεβού, για να δεις κι εσύ αν θα υπάρξει δεύτερο και τελοσπάντων αν του άρεσε τόσο όσο πιστεύεις ή απλά πετάς στα σύννεφα και δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Δώσε βάση γιατί αναμένεται να γίνεις αισθητά σοφότερη.

1. Αγκαλιά αντί για φιλί: Σίγουρα όλες περιμένουμε την κινηματογραφική σκηνή, στην οποία σε καληνυχτίζει με πόθο και λατρεία στα μάτια, και σκύβει δειλά δειλά και σου δίνει ένα φλογερό φιλί. Αυτά κορίτσι μου δε γίνονται στην πραγματική ζωή όσο κι αν εσύ το θέλεις. Και ξέρεις γιατί; Γιατί πλέον οι γυναίκες είμαστε άγριες που σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν κάνει κίνηση για φιλάκι να φάει χαστούκι ή στην καλύτερη χυλόπιτα. Οπότε ακόμα κι αν το θέλει, ίσως περιοριστεί σε μία τρυφερή και safe για τη σωματική του ακεραιότητα αγκαλιά.

2. Σε άγγιξε (ο σάτυρος): Στην προκειμένη σημασία έχει το πού σε άγγιξε. Αν ας πούμε σε χάιδεψε γλυκούτσικα στην πλάτη ή στο λαιμό κάνοντάς σου και τα μαλλάκια λίγο στην άκρη, τότε αυτό φανερώνει τρυφερότητα και ότι πολύ πιθανό να του άρεσες γενικότερα και όχι μόνο για σεξ. Αν από την άλλη, σε αγγίξει κάτω από την μέση, ή και στην μέση anyway, ο τύπος το πάει γι' αλλού και είναι στο δικό σου χέρι αν θα το συνεχίσεις ή όχι. Αυτά.

3. Πλήρωσε το λογαριασμό: Και αυτός ο τομέας είναι περίεργος μιας και με τους άντρες δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις. Η λογική λέει, και φυσικά το savoir vivre, ότι θα πρέπει να πληρώσει εκείνος, ακόμα κι αν έχεις πιει 15 ποτά-εντάξει υπερβάλλουμε-. Αυτό από την μία μπορεί να φανερώνει ενδιαφέρον, από την άλλη μπορεί να θέλει να κάνει και φιγούρα και τίποτα παραπάνω. Επίσης, σε περίπτωση που δεν πληρώσει, ίσως να μην είναι και τόσο αρνητικό όσο θα σου πει η μαμά σου. Όπως είπαμε και παραπάνω, πλέον οι γυναίκες έχουν αλλάξει κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι λίγες εκείνες που μπορεί να έπαιρναν στραβά το κέρασμα, «Δηλαδή θεωρείς ότι εγώ δεν μπορώ να πληρώσω το ποτό μου; Ποια νομίζεις πως είμαι»; Ε για να το αποφύγει αυτό, προτιμάει να μην παίξει με τη φωτιά.

4. Ήρθε να σε πάρει από το σπίτι σου: Α αυτό συγνώμη αλλά μόνο ως θετικό μπορούμε να το εκλάβουμε. Φανερώνει ενδιαφέρον, αντρική, παλιακή συμπεριφορά και έντονη επιθυμία να σε περιποιηθεί. Πόσο κύριος. Από την άλλη βέβαια και ραντεβού να σου δώσει στο μαγαζί, αφού βέβαια θα σε έχει ρωτήσει αν έχεις αμάξι και γενικότερα πώς θα πας στον τόπο συνάντησης, δεν είναι και τόσο τραγικό. Σκέψου ότι μπορεί πολύ απλά να πιστεύει ότι θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Είναι λεπτά τα ζητήματα κοπελιά. Μην τον απορρίψεις πάντως αν δεν έρθει να σε πάρει από την πρώτη φορά. Δεν είναι λόγος σοβαρός αυτός. Αλήθεια τώρα.

5. Kαι το θέμα του κινητού: Εδώ τα πράγματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα. Με λίγα λόγια, ακόμα και blogger να είναι, εντάξει λέμε τώρα, ακόμα κι αν είναι πρόεδρος της Giant και ακόμα κι αν κυβερνητικές αποφάσεις εξαρτώνται από το... ok του-καλέ που τον βρήκες αυτόν;-ακόμα κι αν όλα αυτά ισχύουν-εντάξει κάνουμε και λίγο χιούμορ-, σε περίπτωση που περνάει τέλεια μαζί σου δεν υπάρχει περίπτωση να τσεκάρει το κινητό του. Σε περίπτωση που το κάνει πάνω από δύο φορές, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά.

Τα 6 βασικά σημάδια που δείχνουν ότι δεν ξέρει να κάνει στοματικό σεξ

6. Το φάντασμα της πρώην: Και πάμε στο φλέγον ζήτημα. Σε περίπτωση φίλη μου που γυρίσει και σου πει: «Η πρώην μου είναι εντελώς τρελή και πλέον την μισώ», τότε να ξέρεις ότι μάλλον δεν την έχει ακόμη ξεπεράσει. Είναι άλλωστε γνωστό ότι το μίσος με τον έρωτα δεν απέχουν και πάρα πολύ. Σε περίπτωση που απλά αρκεστεί να πει, ότι «Πέρασα πολύ καλά και δεν κρατάω καμία κακία», τότε όντως το θέμα έχει λήξει μέσα του και είναι έτοιμος για νέες αγάπες και έρωτες. Εσένα βρε κορίτσι μου!

Έρευνα: Ποια είναι η ιδανική διάρκεια του σεξ;

5 απλές κινήσεις για να τον ερεθίσεις... χωρίς καν να του μιλήσεις

DPG Network