8... ένοχα πράγματα που όλες σκεφτόμαστε όταν μας κάνουν στοματικό

8... ένοχα πράγματα που όλες σκεφτόμαστε όταν μας κάνουν στοματικό

Μη ντρέπεσαι, βγάλτα από μέσα σου

Το σεξ είναι ωραίο, το στοματικό καμιά φορά ακόμα καλύτερο. Διότι φίλη μου αν πετύχει το στοματικό, τύφλα να έχουν όλα τα υπόλοιπα. Εφόσον λοιπόν όλοι μας το έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση, δε θα μπορούσαμε να μην ενημερωνόμαστε και φυσικά να μην αναλύουμε την... ειδική αυτή ενότητα της σεξουαλικής δραστηριότητας. Και ναι, φυσικά και γνωρίζουμε ότι όλες μας προτιμάμε να το δεχόμαστε από το να το κάνουμε, απλή λογική είναι, αλλά είναι και μερικές φορές, που απλά και μόνο στη σκέψη ότι εκείνος θα κατέβει χαμηλά για να μας περιποιηθεί, μπορεί να μας πιάσει πανικός. Και επειδή φυσικά είμαστε γυναίκες, που σημαίνει ότι υπεραναλύουμε τα πάντα, σκόρπιες σκέψεις περνούν από το μυαλό μας την επίμαχη εκείνη στιγμή, τις οποίες τις περισσότερες φορές, ντρεπόμαστε ακόμα και να παραδεχτούμε στον ίδιο μας τον εαυτό. Μη φοβάσαι όμως κι εμείς είμαστε εδώ για σένα. Παρακάτω, σου έχουμε κάποια... ένοχα πραγματάκια που όλες σκεφτόμαστε την κρίσιμη εκείνη στιγμή, έτσι για να αισθανθείς καλύτερα.

1. Θεέ μου πότε έκανα μπάνιο τελευταία φορά; Κλασικό άγχος και πανικός γιατί πώς να το κάνουμε; Πάνω απ' ολα είμαστε κυρίες και μοσχομυριστές! Συνήθως δεν μυρίζει κάτι, ΣΥΝΗΘΩΣ, αλλά anyway αν έχεις να κάνεις μπάνιο από το πρωί, ε προσπάθησε να το αποφύγεις. Απλά τα πράγματα.

2. Ηρέμησε, συγκεντρώσου, ηρέμησε, συγκεντρώσου: Γιατί τόσος πανικός για κάτι που είναι τόσο ωραίο; Και γιατί anyway να πρέπει να αγχωθείς; Λυπούμαστε αλλά σε περίπτωση που είσαι αγχωμένη δεν υπάρχει περίπτωση να απολαύσεις το παραμικρό. Χάνεις όλο το νόημα βρε κορίτσι μου. Άραξε λοιπόν, και κοίτα να χαρείς τη στιγμή.

3. Άραγε η αποτρίχωσή μου να είναι καλή; Κοίτα στην προκειμένη σε καταλαβαίνουμε, διότι αν δεν κάνεις laser ή κερί ή κάτι τελοσπάντων, και απλά χρησιμοποιείς ξυράφι, ένα άγχος το αισθάνεσαι. Παρόλα αυτά, να σε ενημερώσουμε, ότι αν είσαι σχετικά περιποιημένη στην περιοχή, τότε εκείνος πολύ δύσκολα θα ξενερώσει. Εντάξει άνθρωποι είμαστε. Τι να κάνουμε;

4. Είμαι γεμάτη σπυριά. Θα αηδιάσει: Ναι μωρέ, γιατί έχεις δει πολλά δέρματα που να μην έχουν σπυριά ή σημάδια; Ή μήπως θαρρείς ότι όλος ο κόσμος κυκλοφορεί με photoshop και δέρμα λαμπερό σαν αγγελάκι της Victoria's Secret; Έχει κάνει σεξ και με άλλες γυναίκες και πίστεψέ μας, ξέρει πώς είναι το ανθρώπινο, φυσιολογικό δέρμα.

5. Ειλικρινά έπρεπε να βάλει το δάχτυλό του; Ναι σε καταλαβαίνουμε. Καμιά φορά η στιγμή μπορεί να καταστραφεί ολοσχερώς από ένα και μόνο δάχτυλο. Εντάξει κι εκείνος δεν το κάνει με κακή πρόθεση, αλλά εσένα δε σου αρέσει και πολύ. Αλήθεια σε νιώθουμε. Μπορείς να του το πεις ευγενικά κάποια στιγμή. Ή όχι και τόσο.

6. Μήπως να του χαιδέψω λίγο το κεφάλι για επιβράβευση; Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Δεν είναι σκύλος! Κάτι που σημαίνει ότι το χάδι στο κεφάλι ίσως να μην τον ενθουσιάσει και τόσο. Σε περίπτωση που θέλεις οπωσδήποτε να κάνεις κάτι στο κεφάλι του, τραβηξέ του λίγο τα μαλλιά. Σε περίπτωση βέβαια που έχει τριχόπτωση, σε βλέπουμε να τρως κανά χαστούκι, γι' αυτό πρόσεχε.

7. Ωπ η γλώσσα του αλλάζει δρόμο: Ναι καλέ και πάει λίγο προς τα πίσω. Και πού είναι το κακό. Χαλάρωσε και απόλαυσέ το.

Έρευνα: Ποιο χρώμα βρίσκουν πιο ελκυστικό οι άντρες στις γυναίκες;

8. Παναγία μου τι καταρράκτες είναι αυτοί; Ε καλά βρε κορίτσι μου. Μόλις τελείωσες κι εσύ, γιατί τρελαίνεσαι; Ή μήπως πιστεύεις ότι θα σε επιπλήξει για την ύπαρξη μεγαλύτερης ποσότητας υγρών; Μα τι κολλήματα είναι αυτά; Μη σου πούμε ότι θα του αρέσει κιόλας.

6 σημάδια ότι σε κοροϊδεύει και δεν έχεις πάρει χαμπάρι