Οι βασικοί λόγοι για τους οποίους οι άντρες αποφεύγουν να κάνουν στοματικό σεξ

Οι βασικοί λόγοι για τους οποίους οι άντρες αποφεύγουν να κάνουν στοματικό σεξ

Ένα θέμα που... πονάει

Ας μιλήσουμε με ειλικρίνεια: Το στοματικό σεξ είναι υπέροχο και ερεθιστικό, αλλά καλώς ή κακώς, δεν είναι... ισάξια μοιρασμένο. Δεν ξέρουμε αν το έχεις παρατηρήσει, αλλά όλο και περισσότεροι άντρες αποφεύγουν να το κάνουν, και όλο και περισσότερες γυναίκες μένουν... ανικανοποίητες.

Και τι γίνεται όταν κάτι είναι τόσο ενδιαφέρον και δημοφιλές; Μα φυσικά τίθεται επί τάπητος με διάφορες έρευνες να το αναλύουν και να προσπαθούν να βγάλουν πορίσματα. Το ακόμα πιο σκληρό είναι ότι πλέον οι νεαρές γυναίκες, έχουν διπλάσιες πιθανότητες να κάνουν στοματικό στον παρτενέρ τους χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα, ενώ μόλις το 28% παραδέχεται ότι το απολαμβάνει-που σημαίνει ότι το 78% το κάνει... ΧΩΡΙΣ να το ευχαριστιέται.

Οι αιτίες φυσικά για τις οποίες ένας άντρας αποφεύγει να κάνει στοματικό, είναι πολλές, και μεταξύ αυτών, είναι και το γεγονός ότι ο γυναικείος κόλπος έχει επικρατήσει-από την εφηβική ακόμη ηλικία-ότι είναι βρώμικος. Ακόμη ένας βασικός λόγος είναι η ελλιπής ενημέρωση στο σχολείο, ως προς την ανατομία τόσο του γυναικείου όσο και του αντρικού σώματος, ενώ ακόμα και φυσικές λειτουργίες όπως η περίοδος, έχουν περάσει στο υποσυνείδητο του άντρα, ως κάτι αηδιαστικό.

6 σκέψεις που κάνει ένας άντρας όταν του λες ότι είσαι single

Τρίτος λόγος, όπως ήταν αναμενόμενο, είναι το γεγονός ότι όταν ένας άντρας κάνει στοματικό, ουσιαστικά δεν το απολαμβάνει τόσο πολύ με αποτέλεσμα να το αποφεύγει. Με λίγα λόγια, αγόρια εκεί έξω, συμμορφωθείτε!

Γιατί οι άντρες χάνουν το ενδιαφέρον τους αμέσως μετά το σεξ;

DPG Network