10 πράγματα στο σεξ που σίγουρα θα τον ξενερώσουν

10 πράγματα στο σεξ που σίγουρα θα τον ξενερώσουν

Διάβασε προσεκτικά φίλη μου

Όχι φίλη μου: Οι άντρες πλέον δεν είναι ούτε εύκολοι ούτε και βολεύονται με ό, τι κι αν τους δώσεις. Κάτι που αυτομάτως σημαίνει, ότι μπορεί να είσαι η απόλυτη θεά και να έχεις κορμάρα, αλλά αν στο σεξ είσαι ξενέρωτη και δεν ξέρεις τι σου γίνεται, πολύ πιθανό να μη τον δεις για πάνω από 1 άντε 2 φορές. Ναι, τα αγόρια σήκωσαν μπαϊράκι και έχουν απαιτήσεις, γούστα και φυσικά προτιμήσεις. Και όσο κι αν σκέφτεσαι ότι Να λέει κι ευχαριστώ που ασχολούμαι μαζί του, το θέμα στην προκειμένη είναι κάπως πιο περίπλοκο και ιδιαίτερο. Ήξερες εσύ ότι άθελά σου πάντα, μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα τα οποία είναι ικανά να τον ξενερώσουν και μάλιστα πολύ; Ήξερες εσύ-για να το πάρουμε και από την αρχή-ότι υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα ένας άντρας να σε έχει γυμνή μπροστά του, και παρόλα αυτά να ξενερώσει; Ναι κι όμως υπάρχει τεράστια πιθανότητα. Εμείς ρωτήσαμε, μάθαμε και σου παρουσιάζουμε τα πιο ξενερωτικά πράγματα που μπορεί να κάνει μία γυναίκα στο σεξ και να του δημιουργήσει πτώση... δίχως επιστροφή!

1. Το σύνδρομο του αστερία: Όπως είπαμε και παραπάνω, όσο εντυπωσιακή κι αν είσαι, αν δεν πάρεις μια πρωτοβουλία, δεν κάνεις κανένα ακροβατικό και γενικά τα περιμένεις όλα από εκείνον, ειλικρινά, όσο κι αν του αρέσεις εμφανισιακά, δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρεις να τον ερεθίσεις, τουλάχιστον την επόμενη φορά. Όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται, οι άντρες τελικά είναι και λίγο... εγκεφαλικά όντα.

2. Σιχαίνεσαι να κάνεις στοματικό: Όσο τραγικό είναι όταν δε σου κάνει εκείνος, άλλο τόσο είναι και όταν δεν του κάνεις εσύ ή τελοσπάντων δεν κάνεις καμία προσπάθεια να κρύψεις ότι κάνεις αγγαρεία. Δηλαδή συγνώμη, όταν εσύ πλησιάζεις και παίρνεις έκφραση αηδίας, πώς περιμένεις εκείνος να γουστάρει; Είναι δυνατόν;

3. Το ύφος: Γενικά οι λίγο σνομπ και οι λίγο bitches, αρέσουν στους άντρες, αλλά βρε κορίτσι μου, όταν φτάσετε στο σημείο να κάνετε σεξ, σημαίνει ότι όσο υφάκι κι αν έχεις, και όσο κι αν νομίζεις ότι όντως του κάνεις χάρη, για να είσαι εκεί, πάει να πει ότι γουστάρεις. Οπότε αν το παίζεις κάτι που δεν είσαι, το μόνο που θα καταφέρεις, είναι να φανείς γελοία.

4. To πεντικιούρ: Συγνώμη που θα στο πούμε, αλλά πραγματικά το να έχεις απεριποίητα άκρα, και κυρίως το κλασικό σκοροφαγωμένο πεντικιούρ, είναι τεράστιο φάουλ, μιας και-αλήθεια συγνώμη-τους προκαλεί τουλάχιστον αηδία όλο αυτό! Και ειλικρινά, αφού ξέρεις ότι θα κάνεις σεξ, πέρνα ένα βερνίκι χριστιανή μου να τελειώνει η υπόθεση. Είμαστε για να ρισκάρουμε;

5. Και δεν είναι μόνο τα νύχια: Εντάξει, ξέρουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και χρήματα για λέιζερ δεν υπάρχουν. Αλλά, σε περίπτωση που το δέρμα σου είναι τραχύ και γεμάτο σπυριά και όλα αυτά και γενικότερα ξεπροβάλλουν και τριχούλες, εντάξει δε σου λέμε ότι κάνεις και έγκλημα, αλλά δεν είναι και το καλύτερό του. Σκέψου πώς θα αντιδρούσες εσύ, όταν θα έβλεπες το γεμάτο σπυριά στέρνο του από την αποτρίχωση. Έχουμε άδικο;

6. Η υπερβολική υγρασία: Το ξέρουμε ότι δεν μπορείς να κάνεις και πολλά γι' αυτό, πραγματικά δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα, αλλά υπάρχει περίπτωση το συγκεκριμένο να τους δυσκολέψει και μάλιστα πολύ. Από την άλλη βέβαια, τους ξενερώνει και όταν δεν είσαι αρκετά υγρή, κάτι που φυσικά μας κάνει έξαλλες. Μήπως να έκαναν μία συζήτηση με τον εαυτό τους για να εντοπίσουν επιτέλους τι θέλουν;

7. Οι υπερβολικές αντιδράσεις όταν είσαι από πάνω: Μη βγάλεις την Αλίκη Βουγιουκλάκη που κρύβεις βαθιά μέσα σου. Τουλάχιστον όχι σε όλο της το μεγαλείο. Το να αρχίσεις να ουρλιάζεις, να βρίζεις και να βαράς, αν γίνει με μέτρο μπορεί να είναι ερεθιστικό, αν ξεφύγει όμως, μπορεί να γίνει αστείο και τρομακτικό. Από την άλλη, και το να μην κάνεις τίποτα, τους ξενερώνει εξίσου. Ε ας αποφασίσουν επιτέλους.

8. Και σε ικετεύουμε, μην κλάψεις: Όσο καλό κι αν ήταν το σεξ σας, και όσο κι αν έχουν απελευθερωθεί ορμόνες που δεν ήξερες καν ότι είχες, συγκρατήσου γιατί θα γίνεις ρεζίλι και θα τον φρικάρεις. Εντάξει είναι δυνατόν, να κλαις μετά το σεξ; Έλεος.

9. Το απόλυτο σκοτάδι: Όχι όχι όχι! Όσο ανασφαλής κι αν είσαι και όσο κι αν δεν αισθάνεσαι καλά με το σώμα σου, σε παρακαλούμε μην απαιτήσεις να σβήσουν τα φώτα. Οι άντρες θέλουν να βλέπουν τι κάνουν και το... σκότος τους ξενερώνει!

Οι 5 συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσεις για να βελτιώσεις τη σεξουαλική σου ζωή

10. Να βγάζεις... άκυρα συμπεράσματα: Λυπούμαστε που θα σου το πούμε, αλλά σε περίπτωση που δεν έχετε σχέση, δεν υπάρχει λόγος να θεωρείς λανθασμένα ότι θα... κοιμηθείς εκεί. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για έναν άντρα, από μία γυναίκα κολλιτσίδα. Σίγουρα δε θα τον ξαναδείς. Λυπούμαστε.

10 βασικά πράγματα που όλοι οι άντρες θέλουν στο σεξ