Σε άφησε για άλλη γυναίκα; Η έρευνα αυτή θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα

Σε άφησε για άλλη γυναίκα; Η έρευνα αυτή θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα

Μήπως τελικά δεν είναι και τόσο τραγικό όσο πιστεύεις;

Εντάξει το ξέρουμε: Το να μαθαίνεις ότι ο «καλός» σου σε έχει κερατώσει και ότι όχι μόνο στο αποκαλύπτει αλλά σε χωρίζει και για την άλλη γυναίκα, είναι το λιγότερο τραγικό, άνανδρο, επώδυνο, άσχημο και σίγουρα μη διαχειρίσιμο. Είναι οι στιγμές που θέλεις να του χώσεις μπουνιά στην μύτη, να του σπάσεις την μπροστινή του οδοντοστοιχία, και να τον αρχίσεις στις κλωτσιές στο καλάμι γιατί πονάει και περισσότερο. Είμαστε κατά της βίας, αλλά αν εσύ τα νιώθεις, μπορείς να τα κάνεις!

Ωστόσο, μπορεί οι φίλες σου και η μαμά σου να σου λένε ότι δεν αξίζει τον κόπο-όντως δεν αξίζει-αλλά φίλη μου ήρθε η ώρα να σου πούμε, ότι η φράση αυτή πλέον στηρίζεται και... επιστημονικά! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Σύμφωνα με ειδικούς, και έπειτα από online - ανώνυμη προφανώς - έρευνα σε 96 χώρες, το να σε αφήνει ο σύντροφός σου για ένα άλλο άτομο, μπορεί βραχυπρόθεσμα να σου προκαλεί τεράστιο πόνο και να σε ρίχνει στα πατώματα με ένα μπουκάλι scotch στο χέρι, αλλά με τον καιρό σε κάνει πιο δυνατή, πιο υπεύθυνη και σίγουρα πιο προσεκτική στις επιλογές σου, αρκεί φυσικά να μαθαίνεις από τα λάθη σου.

c88231f07dd774447646ff9ba0aab4a6 148c6

Όπως φυσικά τονίζουν-και εδώ ήρθε η ώρα να τρίψεις τα χέρια σου με ικανοποίηση-όταν μία σχέση χαλάει εξαιτίας της απιστίας, τότε το πιο πιθανό είναι και η επόμενη να χαλάσει για τον ίδιο ακριβώς λόγο! Και τελοσπάντων, ήρθε η ώρα να ευχαριστήσεις την άγνωστη αντίζηλο εκεί έξω, που σε απάλλαξε από ένα πολύ σκάρτο άντρα, ο οποίος με μαθηματική ακρίβεια θα σε πλήγωνε στο άμεσο μέλλον!

Πώς καταλαβαίνει ένας άντρας ότι προσποιείσαι οργασμό; Αυτά είναι τα βασικά σημάδια

Βρες κάτι καλύτερο-μεγάλο κορίτσι είσαι και ξέρεις-και μη στενοχωριέσαι γλυκιά μου. Karma is a bitch ή να το πούμε και πιο ελληνιστί: Η κατάρα είναι γαιδάρα και γυρίζει στον αφέντη!

9 λόγοι για τους οποίους δεν σου έχει ζητήσει ακόμα να βγείτε

10 πράγματα στο σεξ που σίγουρα θα τον ξενερώσουν

DPG Network