Προσοχή: Αυτοί είναι οι 5 κίνδυνοι που κρύβει το σεξ στο ντους

Προσοχή: Αυτοί είναι οι 5 κίνδυνοι που κρύβει το σεξ στο ντους

Και σίγουρα δεν ήξερες

Έχεις μία σχέση και είναι απολύτως λογικό κάπως να έχεις βαρεθεί, να θέλεις μία ανανέωση, ένα παιχνίδι βρε αδερφέ. Μαζί σου και μάλιστα με χίλια. Και ποια είναι η νούμερο 1 επιλογή, μετά τον καναπέ; Μα φυσικά το μπάνιο και δη στο... ντους! Ναι φίλη μου, αν δεν το έχεις δοκιμάσει, ήρθε η ώρα να το βάλεις στο πρόγραμμα, γιατί είναι πραγματικά καλό. Ωστόσο, έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κινδύνους μπορεί να κρύβει το συγκεκριμένο, και δεν εννοούμε φυσικά μόνο να γλιστρήσεις και να φας τα μούτρα σου; Αν όχι, εμείς συγκεντρώσαμε τους 5 πιο βασικούς, τους οποίους πολύ πιθανόν να μη φανταζόσουν, αλλά δυστυχώς είναι πραγματικότητα και στους παρουσιάζουμε, διότι πάνω απ' όλα σε θέλουμε ενημερωμένη και υγιή.

1. Ναι μπορείς να μείνεις έγκυος: Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν-λανθασμένα φυσικά-ότι όταν κάνεις σεξ υπό... τρεχούμενο νερό, για κάποιο αόρατο και σκοτεινό λόγο το σπέρμα χάνει την ιδιότητά του και αποδυναμώνεται. Και όχι μόνο αυτό, αλλά μιας και το νερό ξεπλένει τα πάντα, πολλοί πιστεύουν ότι κάνει το ίδιο με τα... υπολείμματα που καταλήγουν σε εγκυμοσύνη. Μα πού ζεις χρυσή μου; Για ποιο λόγο πιστεύεις κάτι τέτοιο; Συγκεντρώσου σε παρακαλούμε.

2. Το νερό δεν είναι λιπαντικό: Προφανώς και δεν είναι γιατί είναι... νερό! Hellooooo! Επίσης, οτιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σαμπουάν ή αφρόλουτρο, αντί λιπαντικού, είναι καταστροφικό διότι σύμφωνα με τους ειδικούς μπορεί να προκαλέσει μέχρι και μολύνσεις στον κόλπο. Γενικά να ξέρεις ότι το νερό ξεπλένει οποιαδήποτε παρουσία φυσικού, και μη, λιπαντικού, oπότε ίσως η φάση δυσκολέψει κάπως.

3. Οι τραυματισμοί είναι πολύ πιθανοί: Όπως είπαμε και παραπάνω, υπάρχει πιθανότητα να πέσεις και να σπάσεις κανά πλευρό-σκληρό-αλλά υπάρχουν κι άλλοι τραυματισμοί, οι οποίοι έχουν να κάνουν με το πέος του. Διότι όπως καταλαβαίνεις, μία περίεργη στάση να κάνεις-υπολογίζουμε φυσικά και την απουσία λιπαντικού που είπαμε παραπάνω-τσουπ το κακό έχει γίνει! Γι' αυτό προσοχή παρακαλούμε.

4. Και προφανώς δεν προστατεύεσαι από τα ΣΜΝ: Αν κάνεις μία δοκιμή στο Google, θα παρατηρήσεις ότι η αναζήτηση «σεξ στο μπάνιο και ΣΜΝ» είναι πολύ δημοφιλής. Ωστόσο, πολλοί πιστεύουν για ακόμη μία φορά λανθασμένα, ότι για κάποιο λόγο μπορεί να προστατεύεσαι από αυτά. Ήρθε η ώρα να σε στενοχωρήσουμε, και να σε ενημερώσουμε, ότι όχι μόνο ο κίνδυνος Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων δεν αποκλείεται, αλλά μη σου πούμε ότι αυξάνεται κιόλας-τουλάχιστον σύμφωνα με τους ειδικούς-.

Έρευνα: Σε ποια ηλικία νιώθουν πιο σέξι οι γυναίκες;

5. Και μη νομίζεις ότι το προφυλακτικό σε προστατεύει πάντα: Ναι καλό είναι και φυσικά απαραίτητο και προφανώς από το να μην έχεις καθόλου προστασία είναι προτιμότερο να έχεις έστω κάποια, αλλά το προφυλακτικό είναι το μοναδικό που... αποδυναμώνεται και γίνεται λιγότερο αποτελεσματικό στο ντους. Άδικη ζωή.

5 λόγοι για τους οποίους θέλει διάλειμμα από τη σχέση σας

4 βασικά σημάδια ότι σε χωρίζει και... δεν έχεις πάρει χαμπάρι