Mόνο σεξ: 5 κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις για να μην την «πατήσεις»

Mόνο σεξ: 5 κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις για να μην την «πατήσεις»

Δώσε προσοχή

Tα σημεία των καιρών, προστάζουν οι σχέσεις να έχουν πάρει μία εντελώς νέα μορφή, η οποία σίγουρα δεν είναι όπως τις ξέραμε παλιά. Όπως αντιλαμβάνεσαι λοιπόν, η μονογαμία και η αποκλειστικότητα έχουν πάει περίπατο με αποτέλεσμα να βασιλεύουν αυτό που λέμε οι... ελεύθερες σχέσεις, στις οποίες μπορεί μεν να έχεις σεξ, αλλά καλώς ή κακώς δεν έχεις τίποτα άλλο. Βέβαια, επειδή τα πράγματα είναι κάπως πιο... περίεργα, όλοι μας, ή σχεδόν όλοι, έχουμε μπει κάποια στιγμή στη διαδικασία να κάνουμε μία τέτοια σχέση, συνήθως με καταστροφικές συνέπειες αλλά λέμε τώρα. Λοιπόν, επειδή εμείς σε θέλουμε ακμαία και χαρούμενη, και κυρίως σεξουαλικώς ικανοποιημένη, λέμε να σου πούμε κάποιους πολύ βασικούς κανόνες, τους οποίους θα πρέπει να έχεις κατά νου όταν ξεκινάς μία ελεύθερη σχέση που βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στο σεξ.

1. Ξεκαθάρισε τους λόγους για τους οποίους το κάνεις: Κοίταξε να δεις φίλη μου, επειδή οι γυναίκες-πιστόλια, οι οποίες χτυπάνε και φεύγουν, σπανίζουν κάπως στις μέρες μας, βασικά όχι μόνο στις μέρες μας αλλά λέμε τώρα, οι περισσότερες τείνουμε να κάνουμε τέτοιες σχέσεις για τους εντελώς λάθους λόγους. Στις περισσότερες συνήθως λείπει η συντροφικότητα οπότε και θεωρούν ότι μέσω του σεξ, θα τη βρουν. Μέγα λάθος. Καλό θα ήταν λοιπόν πριν κάνεις το οτιδήποτε, να έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τους λόγους για τους οποίους το κάνεις.

2. Βάλε τα όριά σου: Θα πρέπει φυσικά να γνωρίζεις, διότι είμαστε και γυναίκες και οι γυναίκες είναι και λίγο τρελές, ότι καλό θα ήταν να βάλεις τα όριά σου και να τις κάνεις τις εξηγήσεις σου για να μη δημιουργηθούν προβλήματα. Με λίγα λόγια, σε περίπτωση που βλέπει κι άλλες, δεν υπάρχει λόγος να ζηλεύεις διότι δεν έχεις κανένα απολύτως δικαίωμα. Επίσης, σε περίπτωση που ο ένας από τους δύο, αλλά και οι δύο τις κάνετε τις εμφανίσεις σας μέσα στη νύχτα, ενώ έχετε ξεκαθαρίσει ότι δε θα είστε διαθέσιμοι στην προκειμένη, δεν είναι κακό να ξεκαθαρίσετε ότι μερικές μέρες, τα μηνύματα και τα τηλέφωνα, απλά απαγορεύονται.

3. Προφανώς πάρε προφυλάξεις: Εντάξει θεωρούμε δεδομένο ότι θα το κάνεις διότι γενικά είναι ανεπίτρεπτο να μην έχεις σταθερή σχέση και να αποφεύγεις τις προφυλάξεις. Άσε που αυτό δείχνει και έλλειψη παιδείας. Και καλά, εσύ μπορεί να μην κάνεις σεξ με άλλους, βασικά αυτό το θεωρούμε δεδομένο, αλλά σε περίπτωση που εκείνος δεν έχει μόνο εσένα στη ζωή του-το οποίο επίσης είναι δεδομένο-τότε καλά θα κάνεις τουλάχιστον, αφού δεν προφυλάσσεις την ψυχούλα σου, να προφυλάξεις την υγεία σου που είναι εξίσου σημαντικό.

4. Να μην έχεις παρωπίδες: Το ότι βρίσκεσαι με έναν άνθρωπο και κάνετε σεξ, δε σημαίνει ούτε ότι είναι ο άντρας της ζωής σου, ούτε ότι εσύ θα πρέπει να ακυρώσεις οποιονδήποτε άλλον στον περίγυρό σου. Και ξέρεις γιατί; Γιατί με τον άνθρωπο αυτό κάνεις μόνο σεξ και τίποτα παραπάνω. Σε περίπτωση που ψάχνεις κι άλλα πράγματα, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να ανοίξεις τα μάτια σου και να κοιτάξεις τους άντρες γύρο σου. Θα εκπλαγείς από το πόσο πολλοί υπάρχουν.

Έρευνα για την αυτοϊκανοποίηση: Με αυτούς τους stars ερεθίζεται ο περισσότερος κόσμος

5. Μην ερωτευτείς: Koρίτσι μου, επειδή όταν ξεκινάς κάτι τέτοιο, είναι δεδομένο ότι «παίζεις με τη φλόγα» καλά θα κάνεις να είσαι πολύ σίγουρη για τον εαυτό σου και κυρίως ξεκάθαρη. Με λίγα λόγια, όταν αντιληφθείς ότι η όλη κατάσταση σε χαλάει, τότε καλό θα ήταν να το κόψεις, εκτός πια κι αν θέλεις να κάνεις ερωτική εξομολόγηση. Που και πάλι σε καλό δε θα σου βγει, διότι σίγουρα δε θα έχει το αποτέλεσμα που εσύ περιμένεις.

Προσοχή: Αυτοί είναι οι 5 κίνδυνοι που κρύβει το σεξ στο ντους