6 απλά βήματα για να μετατρέψεις το one night stand σε σχέση

6 απλά βήματα για να μετατρέψεις το one night stand σε σχέση

Μία γυναίκα που το έκανε, σου αποκαλύπτει τα μυστικά της

Όπως έχεις αντιληφθεί, οι σχέσεις έχουν αλλάξει και έχουν γίνει πιο χαλαρές. Κάτι που σημαίνει, ότι μπορεί παλαιότερα αν ήθελες να κάνεις σεξ, να το έκανες απαραίτητα μόνο σε... σχέση, τουλάχιστον οι γυναίκες, πλέον όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει με αποτέλεσμα τα one night stands και τα booty calls να μην είναι πια η εξαίρεση αλλά ο κανόνας. Και τι γίνεται φίλη μου, όταν εσύ έπειτα από μία νύχτα πάθους με έναν σχεδόν άγνωστο ή και εντελώς, αποφασίζεις ότι από τον άντρα αυτό δε θέλεις μόνο το κορμί του αλλά και κάτι παραπάνω; Γίνεται να μετατρέψεις τη νύχτα της μιας βραδιάς σε σχέση και μάλιστα σοβαρή; Κοίτα, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου, αλλά υπάρχουν σίγουρα πράγματα τα οποία μπορείς να κάνεις, προκειμένου να διεκδικήσεις την καρδιά του με αξιώσεις. Εμείς ρωτήσαμε μια φίλη, που έκανε ακριβώς αυτό, να μας αποκαλύψει ένα ένα τα βήματα και την τακτική που ακολούθησε. Άρχισε λοιπόν να σημειώνεις, και μην ξεχνάς κάτι βασικό: Κάτσε πρώτα και σκέψου αν ο άντρας αυτός αξίζει την προσπάθεια αλλά και το χρόνο σου.

1. Κάντον να σε κυνηγήσει: Είναι λογικό να βαριέσαι να παίξεις όλο αυτό το παιχνίδι. Είναι επίσης λογικό να προτιμάς να σου έρθουν όλα στο πιάτο, χωρίς εσύ να καταβάλεις την παραμικρή προσπάθεια. Έλα όμως που δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες, και σίγουρα όχι τόσο απλές. Οπότε, το βασικό που έχεις να κάνεις, είναι να τον κάνεις να σε κυνηγήσει. Όταν λοιπόν σου στείλει μήνυμα για να βρεθείτε, μπορείς να του αρνηθείς αλλά πάντα με ευγένεια. Δε θέλουμε είπαμε να τον διώξουμε αλλά να τον κινητοποιήσουμε. Στείλε το μήνυμα ότι σου αρέσει, αλλά ότι δεν είσαι και διαθέσιμη όποτε εκείνος θέλει.

2. Άργησε να απαντήσεις στα μηνύματα: Μπορεί να μην το πιστεύεις, αλλά παίζει τεράστιο ρόλο. Επίσης, μπορεί οι περισσότεροι πλέον να γνωρίζουν ότι το κάνεις επίτηδες, αλλά επειδή δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος ούτε για τον ίδιο σου τον εαυτό, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τον προβληματίσεις. Επίσης, όταν απαντάς μην απολογείσαι γιατί αντιλαμβάνεται ότι έχεις συνειδητοποιήσει ότι όντως πέρασε ώρα. Παίξτο κουλ, άνετη και κυρίως πολυάσχολη.

3. Στρώσε το κρεβάτι όταν μένεις σπίτι του: Ναι φίλη μου κι όμως παίζει ρόλο. Διότι μπορεί οι εποχές να αλλάζουν, και οι γυναίκες καριέρας να είναι περισσότερες από τους άντρες, αλλά ο εκάστοτε αυτό που πραγματικά ψάχνει, είναι ένα κορίτσι που απλά να του θυμίζει την μαμά του. Και πριν βιαστείς να μας κατηγορήσεις, εννοούμε ότι καλό θα ήταν να του δείξεις ότι δεν είσαι καμία τσαπατσούλα που δεν ξέρει τι της γίνεται. Στρώσε το κρεβατάκι όταν σηκώνεσαι, μάζεψε καμιά τρίχα από το νιπτήρα-τις δικές σου πάντα-και σε περίπτωση που κάνεις μπάνιο εκεί μην αφήσεις μία τουαλέτα σαν βομβαρδισμένο τοπίο. Γενικά δείξε ότι δεν είσαι και κανένα κοριτσάκι που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να ασχολείται με άντρες.

4. Nα έχεις θετική ενέργεια: Μπορεί εσένα το middle name σου να είναι η γκρίνια και η μιζέρια, αλλά οι άντρες έχουν αλλεργία σε τέτοιες γυναίκες, και μόλις πάρουν χαμπάρι τι παίζει την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. Γι΄αυτό λοιπόν, φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο, πασπαλίσου με αισιοδοξία(τι ωραία που τα λέμε) και γενικά προσπάθησε να είσαι η γυναίκα που του φτιάχνει τη διάθεση. Δε θα πέσει το οχυρό; Τότε μπορείς να του κάνεις τη ζωή δύσκολη!!!

5. Να είσαι χαλαρή: Μπορεί εσύ να έχεις πάει μέχρι και σε καφετζού για να σου πει τι θα γίνει μεταξύ σας, μπορεί να είναι το μόνιμο θέμα συζήτησής σου με τις φίλες και την αδερφή σου, αλλά σε εκείνον, παίξτο χαλαρή και ότι δεν τρελαίνεσαι κιόλας για να ξεκαθαρίσετε τι τρέχει μεταξύ σας. Γενικά οι άντρες χρειάζονται χρόνο και λειτουργούν άσχημα υπό πίεση. Οπότε, καλό θα ήταν να αφήσεις το χρόνο να κάνει τη δουλίτσα του. Με μία μικρή βοήθεια από εσένα φυσικά.

5 βασικά σημάδια ότι πλέον δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου

6. Nα είσαι ειλικρινής: Η αλήθεια είναι ότι όσο μεγαλώνουμε καλό θα ήταν να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ειλικρινείς με τους άλλους αλλά κυρίως με τον εαυτό μας. Μη διστάσεις να του δείξεις τις προθέσεις σου, ακόμα και να τις δηλώσεις. Επίσης, μην κάνεις τα γνωστά γυναικεία φάουλ, τύπου ζήλεια, γιατί υπάρχει πιθανότητα να τον διώξεις μακριά σου ή ακόμα χειρότερα να καταλάβει ότι υποκρίνεσαι και να γίνεις ρεζίλι.

Κεφάλαιο χωρισμός: 5 τρόποι για να τον ξεπεράσεις... αναίμακτα